香港長跑網  - 長跑長友

樓主: nc

多謝各位會員支持,09年款長跑網跑衫已經"全部沽清"!

升級   0%

難過
  • 簽到天數: 1 天

恭喜你買到最後一件網衫.
    叫佢入嚟睇下, 同你跑下咪知道綠衣大軍的威力囉!

升級   48%

該用戶從未簽到

原帖由 叮叮噹 於 2009-3-7 00:41 發表

恭喜你買到最後一件網衫.
    叫佢入嚟睇下, 同你跑下咪知道綠衣大軍的威力囉!

佢今個星期日會一起在沙田比賽,他想買衫的話,就按CTse指示,叫他誠意大放送。

升級   0%

難過

原帖由 cnbikeman 於 2009-3-7 01:03 發表
    佢今個星期日會一起在沙田比賽,他想買衫的話,就按CTse指示,叫他誠意大放送

咩意思??

升級   48%

該用戶從未簽到

原帖由 叮叮噹 於 2009-3-4 16:13 發表

睇吓有冇會員買多左衫未開, 又願意出讓俾你囉!
    多參加約跑認識跑友, 誠意打動, 可能有人願意出讓珍藏.

你教我用誠意打動網友出讓珍藏,唔誠意大放送點得呀。

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 cnbikeman 於 2009-3-7 01:28 發表

呢招有效,小弟第一件網衣就係咁得番來既啦

升級   48%

該用戶從未簽到

原帖由 亞平 於 2009-3-7 01:30 發表

呢招有效,小弟第一件網衣就係咁得番來既啦

Ching 你用了多少"誠意"呀?

升級   100%

開心

原帖由 Anthony 於 2009-3-4 18:37 發表
    買網衫原來仲好過買匯豐!有價有巿,升值潛能無限,好彩我都買左5件。

唔好意思,今晚執衣櫃,又搵到一件,即總共買左6 件。明天我會帶齊去,睇下有冇人有需要。

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 Anthony 於 2009-3-7 20:44 發表

唔好意思,今晚執衣櫃,又搵到一件,即總共買左6 件。明天我會帶齊去,睇下有冇人有需要。

Anthony ching, 閣下係咪玩緊變魔術

升級   0%

難過

原帖由 cnbikeman 於 2009-3-7 01:28 發表

係喎! 咁乖有聽書, 明早帶朋友去搵Anthony向佢誠意大放送.

升級   45.79%

該用戶從未簽到

Anthony C-Hing! 我想同你買一件   
    你重有無貨? 有的話係甚麼size ?
    P.S. 我178cm高

升級   0%

該用戶從未簽到

其實咁多新來的ching ctse都未有戰衣,
    負責的ching/ctse 會唔會考慮早d推出新一批戰衣呢?
    要等到年尾好似仲有好耐喎!

升級   0%

難過

原帖由 TNT 於 2009-3-11 14:18 發表
    其實咁多新來的ching ctse都未有戰衣,
    負責的ching/ctse 會唔會考慮早d推出新一批戰衣呢?
    要等到年尾好似仲有好耐喎!

出一次網衫, 動員好多人版主義務幫手.........辛苦架!
    下次出衫就快手訂啦! 寄望下個跑季啦!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 叮叮噹 於 2009-3-11 23:20 發表 出一次網衫, 動員好多人版主義務幫手.........辛苦架!下次出衫就快手訂啦! 寄望下個跑季啦!
    我都知大家辛苦, 只係我加入嘅時候, d網衫已經賣晒喇! 

升級   48%

該用戶從未簽到

原帖由 叮叮噹 於 2009-3-11 23:20 發表

出一次網衫, 動員好多人版主義務幫手.........辛苦架!

咁有無其他方法可在比賽時識别自己是網友呀?因新網友無衫,又可能有網友要著自己跑會衫或自己心愛的戰衣。會唔會考慮出較簡單的配件如帽,腕帶等等。又或者盡量著綠色衫比賽等。不過最好唔好考慮穿一隻勞工手套或口咬飲管等方法啦。

升級   0%

難過

原帖由 cnbikeman 於 2009-3-12 00:15 發表
    咁有無其他方法可在比賽時識别自己是網友呀?因新網友無衫,又可能有網友要著自己跑會衫或自己心愛的戰衣。會唔會考慮出較簡單的配件如帽,腕帶等等。又或者盡量著綠色衫比賽等。不過最好唔好考慮穿一隻勞 ...

管理員同版主們已知悉新會員的訴求, 腦震盪緊有咩可行方案, 耐心等等.
    網友如果有參加跑會, 著會衫/心愛戰衣, 冇問題架!
    未有網衫的網友, 自己主動少少過去綠衣群打個招呼咪o.k. 歡迎.

升級   27.67%

• 簽到天數: 4 天

原帖由 叮叮噹 於 2009-3-11 23:20 發表

其實有冇可能將來可以將d網3寄響o係相熟的運動舖樹寄賣呢?

咁咪唔駛版主們千辛萬苦咁將d3帶去全港十八區?

升級   48%

該用戶從未簽到

原帖由 叮叮噹 於 2009-3-12 00:25 發表

管理員同版主們已知悉新會員的訴求, 腦震盪緊有咩可行方案, 耐心等等.
    網友如果有參加跑會, 著會衫/心愛戰衣, 冇問題架!
    未有網衫的網友, 自己主動少少過去綠衣群打個招呼咪o.k. 歡迎.

明白明白。辛苦管理員同版主們了。其實我有網衫及不是跑會,衹是爬文時知道有網友要穿跑會衫不能穿網衫。前幾天我是第一次穿網衫比賽,感覺很好,路上有網友互相豉勵,有網友打氣、拍照,比賽回家上網睇相又將比賽過程廷續幾天。跟以前比賽孤軍作戰好多了。因此提出討論,希望這種樂趣可以广泛流傳(特别是新跑友或網友,不會因網衫暫時缺貨而受影嚮。

升級   0%

該用戶從未簽到

小弟初初入長跑網時...已有C兄問要不要訂網衫..
    但看過好多C兄成績好勁..小弟初哥..唔敢著網衫亂跑..
    當時無諗過缺貨問題..一心諗住跑好D先買..事實又不貴..
    點知拖拖啦啦之後..越看越唔對勁..
    心愛既背心原來已沽清..只剩最好一件大碼T..好彩趕得切尾班車買到一件..
    總結:我呢D咪叫低死囉..有得買時唔買..哈哈..

3/8第一次著網衫出戰..初初好唔慣..因為我好早到場..同場其他跑手(非網友)見到我著件衫..可能以為我好勁..查實....
    跑過程中好過癮...特別是我呢D慢腳...因為快腳一早到終點..仲可回程為我呢D打氣..士氣大增...
    總結:著左網衫..由腳板底爽到上夾甩底...爽..

講番正題..如果有得再訂..我要兩件大碼背心...

升級   0%

難過

原帖由 Parco爸 於 2009-3-12 09:21 發表
    .....心愛既背心原來已沽清..只剩最好一件大碼T..好彩趕得切尾班車買到一件..
    總結:我呢D咪叫低死囉..有得買時唔買..哈哈..

3/8第一次著網衫出戰..初初好唔慣..因為我好早到場..同場其他跑手(非網友)見到我著件衫..可能以為我好勁..查實....
    跑過程中好過癮...特別是我呢D慢腳...因為快腳一早到終點..仲可回程為我呢D打氣..士氣大增...
    總結:著左網衫..由腳板底爽到上夾甩底...爽..  

呢D咪叫低死囉!
    有冇咁誇張呀! Parco爸爸.

升級   84.4%

該用戶從未簽到

原來無得買啦, 仲諗住買番見tim