香港長跑網  - 長跑長友

樓主: nc

多謝各位會員支持,09年款長跑網跑衫已經"全部沽清"!

升級   0%

該用戶從未簽到

是的..其實件衫係幫個網友買架....nc 姐,明天落尖記取得嗎?

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 kenneth 於 2009-2-5 22:30 發表  別內疚,件跑衣,可能比鄧記某位高手唔小心攞咗呢,他可能星期日會著住長跑網跑衣上台攞奬呢,到時咪知响邊處囉。

X2

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 亞平 於 2009-2-5 22:28 發表

是的..其實件衫係幫個網友買架....nc 姐,明天落尖記取得嗎?

無問題, 平兄在旺角返工都很方便的. 轉頭pm個電話給閣下.

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 obaanc 於 2009-2-5 22:32 發表

無問題, 平兄在旺角返工都很方便的. 轉頭pm個電話給閣下.

NC姐 , 唔乖晒 7a215630.gif

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 kenneth 於 2009-2-5 22:30 發表

別內疚,件跑衣,可能比鄧記某位高手唔小心攞咗呢,他可能星期日會著住長跑網跑衣上台攞奬呢,到時咪知响邊處囉。" />" />

唔見左件跑衣,長跑網多左位高手加入,都唔錯呀!嘻~嘻

升級   100%

擦汗
  • 簽到天數: 1 天

原帖由 亞平 於 2009-2-5 22:28 發表

咁件衫唔便使再比錢啦,
    由我"庫房"中撥款支付!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 leefs 於 2009-2-5 22:45 發表

咁件衫唔便使再比錢啦,
    由我"庫房"中撥款支付!

唔得呀..皇上,係我唔小心唔見...唔好要朝廷付款啦....我自己負責....唔該晒皇上師兄!

升級   97%

該用戶從未簽到

[quote]原帖由 亞平 於 2009-2-5 22:28 發表

是的..其實件衫係
    幫個網友買架....nc 姐,明天落尖記取得嗎? [/quote
    hello,亞平師兄,件衫係咪我架,真係唔好意思啦,又麻煩到你,假若你不方便,可以告訴nc姐我的手機號碼,我自己找nc姐取亦可,反正我也在尖沙咀,一切依你,謝謝啦 至於遺失那位衣服也入我賬吧,不用客氣.ok?

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 peter6565652003 於 2009-2-5 23:40 發表
    [quote]原帖由 亞平 於 2009-2-5 22:28 發表

登錄/註冊後可看大圖

是的..其實件衫係
    幫個網友買架....nc 姐,明天落尖記取得嗎? [/quote
    hello,亞平師兄,件衫係咪我架,真係唔好 ...

係呀...真係唔好意思,我好大頭蝦,今脕係鄧記見到成班屯門友,掛住吹水,竟然放左件衫係LOCKER頂,就同左佢地落場跑.
    我已經同NC姐約好明天交收,費事再改..收完件衫再同你約.
    唔好入你數,亦唔好入亞公數,係我自己失誤,應由我負責.
    明天電你.

升級   97%

該用戶從未簽到

ching認真認真麻煩晒你了,我請飲茶 价錢不如一人一半啦,話晒都係我累你............

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 peter6565652003 於 2009-2-6 00:06 發表
    ching認真認真麻煩晒你了,我請飲茶 价錢不如一人一半啦,話晒都係我累你............

唔好啦...PERTER 兄..留番下次有機會約跑時,你請小弟吃早餐啦..嘻~嘻

升級   97%

該用戶從未簽到

原帖由 亞平 於 2009-2-6 00:10 發表

唔好啦...PERTER 兄..留番下次有機會約跑時,你請小弟吃早餐啦..嘻~嘻

咁好啦,我亦卻之不恭啦,總之一句多謝你的幫忙,等你消息

升級   17.89%

該用戶從未簽到

Dear NC 姐,

真係唔好意思 ! 我經常比人慢半拍 !!

想請問現存仲有冇 背心 及 T-shirt - M size (各一件) and 背心 - L size

我定必盡量配合妳來取戰衣
    (我在金鐘返工, 家住黃大仙)
    Sorry Sorry.

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 Apple 於 2009-2-6 11:14 發表
    Dear NC 姐,

真係唔好意思 ! 我經常比人慢半拍 !!

想請問現存仲有冇 背心 及 T-shirt - M size (各一件) and 背心 - L size

我定必盡量配合妳來取戰衣
    (我在金鐘返工, 家住黃大仙)
    Sorry Sorry. ...

apple ctse, 很久沒有見妳上來了, 是否報了渣打?? 10k/半馬/全馬??

我手頭上有背心m, t-m, 但背心L要問吓另一版主仲有無貨, 遲少少話妳知. 今年件衫的size幾大的, 要預埋呀!!

升級   17.89%

該用戶從未簽到

原帖由 obaanc 於 2009-2-6 11:49 發表

apple ctse, 很久沒有見妳上來了, 是否報了渣打?? 10k/半馬/全馬??

我手頭上有背心m, t-m, 但背心L要問吓另一版主仲有無貨, 遲少少話妳知. 今年件衫的size幾大的, 要預埋呀!!

Dear NC 師姐,

多謝仲記我呢個無名小Apple.

升級   17.89%

該用戶從未簽到

Dear NC 姐,

多謝仲記得我呢個無名小萍果!!

我同老公一齊膽粗粗報了半馬,

呢排經常出去傋戰, 至少左上來同前輩朾招呼   Sorry

到時果朝向名師兄/師姐請安 !!

我身高163cm, 不知M size OK ??

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 Apple 於 2009-2-6 13:08 發表
    Dear NC 姐,

多謝仲記得我呢個無名小萍果!!

我同老公一齊膽粗粗報了半馬,

呢排經常出去傋戰, 至少左上來同前輩朾招呼   Sorry

到時果朝向名師兄/師姐請安 !!

我身高163cm, 不知M size OK 嗎 ??
    ...

我估細碼ok了, 背L應該是最後一件存貨, 在另一版主leefs. 可能要星期日影集體相才有得取了, 會pm apple.

升級   0%

該用戶從未簽到

我都想要一件L碼背心
    請問仲有冇貨?

升級   97%

該用戶從未簽到

今日真係好多謝晒亞平師兄不辭勞苦幫小弟攞件網衣,小弟實在係無言感激,只可以再在此講多一次:唔該晒,話時話亞平師兄,你真人fit 過幅相好多喎,我差D唔敢同你打招呼添 仲有就係小弟欠你一份早餐,我會記住架啦