香港長跑網  - 長跑長友

老老實實講..

升級   78.95%

該用戶從未簽到

跑得快過其他人, 你地會唔會覺得自滿?唔好話自滿, 會唔會不自覺地飄飄然?
速度去到10k 30min-35mins 或 35min-40mins既人..
你地會唔會有種比人快, 走在前面既自豪感?

升級   100%

該用戶從未簽到

我會呀....
我次次既跑都數一數二既....我會覺得好勝人一籌架.....
講真....數一數二..包尾喎,唔係個個長跑網既ching/ctse都得架嘛,呵呵

升級   0%

難過
  • 簽到天數: 1 天

原帖由 witchycatcat 於 2009-1-13 17:23 發表
    我會呀....
    我次次既跑都數一數二既....我會覺得好勝人一籌架.....
    講真....數一數二..包尾喎,唔係個個長跑網既ching/ctse都得架嘛,呵呵

x2, 咁橋?? 我次次既跑都數一數二既.
    1.23唔好同我爭包艇喎!
    跑得慢有著數, 有人陪跑同教路.

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   78.95%

該用戶從未簽到

其實呢條問題係好人性的...
    而且我對高手既心態實在極有興趣..雖然自己跑得屎..
    但有時快過舊紀錄或自己所定既目標人物...都會幾開心..

如果身為前列既跑手..感覺會唔會好強烈呢?
    定係已經跑到無乜感覺...心如止水?

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 kenneth 於 2009-1-13 17:28 發表
    我未到閣下所講的速度,唔答了。

小弟可答..肯跑並可以跑得動,無論快慢長短,每人心中都會有自亳感!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 叮叮噹 於 2009-1-13 17:27 發表

x2, 咁橋?? 我次次既跑都數一數二既.
    1.23唔好同我爭包艇喎!
    跑得慢有著數, 有人陪跑同教路.

嘻嘻~ 我打算在年廿八果晚一路同眾 ching ctse 吹水一邊跑 wow...
    (小妹跑步可以講野... 即係跑得唔快啦... )

升級   67.85%

無聊
  • 簽到天數: 3 天

原帖由 亞平 於 2009-1-13 17:31 發表

小弟可答..肯跑並可以跑得動,無論快慢長短,每人心中都會有自亳感!
    同意!小弟雖然跑得慢,但只要有進步,心中都有一份自豪感架

升級   0%

該用戶從未簽到

"小弟可答..肯跑並可以跑得動,無論快慢長短,每人心中都會有自亳感!"

同意X2

小弟覺得用心完成每一次跑步 自己都會有自亳感!!!!

"講真....數一數二..包尾喎,唔係個個長跑網既ching/ctse都得架嘛,呵呵"

咁橋 X3

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 ee_tpk 於 2009-1-13 17:38 發表

嘻嘻~ 我打算在年廿八果晚一路同眾 ching ctse 吹水一邊跑 wow...
    (小妹跑步可以講野... 即係跑得唔快啦... )

跑步可以講野... 唔係一定跑得唔快架... 小弟見識過7兄,梁兄,wong sir 邊跑邊傾,氣唔喘,又唔駛飲水架..
    ee可能都同佢地一樣架...

升級   0%

該用戶從未簽到

平哥哥!

小弟絕對認同!

升級   78.95%

該用戶從未簽到

咁又係!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 亞平 於 2009-1-13 17:42 發表

跑步可以講野... 唔係一定跑得唔快架... 小弟見識過7兄,梁兄,wong sir 邊跑邊傾,氣唔喘,又唔駛飲水架..
    ee可能都同佢地一樣架...

我點同佢地比呢...

升級   0%

該用戶從未簽到

"小弟可答..肯跑並可以跑得動,無論快慢長短,每人心中都會有自亳感!"

同意 x 3, 只要有進步, 見到自己一次比一次快已經好有自亳感!

"講真....數一數二..包尾喎,唔係個個長跑網既ching/ctse都得架嘛,呵呵"

數一數二... 包尾!!? 小弟認第二無人敢認第一

升級   66.4%

該用戶從未簽到

包尾都咁多人爭

升級   0%

該用戶從未簽到

細明哥 c hing

小弟不是爭!!
     是事實......

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 stanwong 於 13-1-2009 17:38 發表
    同意!小弟雖然跑得慢,但只要有進步,心中都有一份自豪感架

x2  呢句好 "arm" 好似小弟呢類龜速跑手聽

升級   0%

奮鬥
  • 簽到天數: 1864 天

[LV.Master]伴壇終老

Despite I'm a slow runner (PB of 10 K = 46 mins+), I do feel proud of being a runner gar!

http://hk.myblog.yahoo.com/blurmax

升級   61.1%

該用戶從未簽到

憑我一雙腳, 一個飲水背囊, 沒有跑不到的路. 自毫感唔係來自快, 係來自別人辦不到, 我辦到的優越感.

升級   3.33%

奮鬥
  • 簽到天數: 11 天

我自己係學校入面就跑差唔多最快...
    但唔係次次有自滿ge感覺
    有時其實自己發揮得唔好都嬴,
    就知道唔係自己勁而係對手唔得...
    同埋自己心知出到去比賽勁人仲大把...
    但開心ge感覺總有ge...