香港長跑網  - 長跑長友

樓主: blurmax

2009.3.08 沙田10K河畔賽

關閉 [複製鏈接]

升級   100%

該用戶從未簽到

Gills 妹, 同是天漄"輪"落人, 不過我就場場都好似宿命賽, 重獲獲低潮獲獲DOWN.
有冇計?

登錄/註冊後可看大圖

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 Gills 於 2009-3-9 10:35 發表
唔知有冇宿命賽, 呢場比賽年年都做唔到好時間, 唔應該話好連正常時間都跑唔出, 可能真係怕人多有所顧忌, 開賽又遲左到, 熱身未夠兼排隊中, 排唔到有利位置, 好彩身邊有唔少C兄/C姐可以吹吓水, 見到Kopo兄,gary ...

希望ck兄有咩大礙,早日康復! x2

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 waynekkw 於 2009-3-9 17:31 發表

Gills 妹, 同是天漄"輪"落人, 不過我就場場都好似宿命賽, 重獲獲低潮獲獲DOWN.
有冇計?

登錄/註冊後可看大圖

wayne兄:
你唔好咁講啦...我仲未出得賽呀,咁我係咪應該仲down呢?

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 blurmax 於 2009-3-9 16:08 發表

Wilson,

Congratulations to your good run!

I was 1 min+ behind you and failed to catch up with your pace after 5 km.

http://hk.myblog.yahoo.com/blurmax

next time you can!

升級   100%

開心
  • 簽到天數: 789 天

原帖由 waynekkw 於 2009-3-9 17:31 發表

有冇計?

登錄/註冊後可看大圖

Wayne

沒有低
    何來高

大賽以過
    DOWN得可能合時

Kin in Running
    711MF 該用戶已被刪除

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 711MF 於 2009-3-9 18:23 發表
    有冇咁橋上次222西貢賽拍跑左幾K果個 C HING 今次又係>>>>>

7兄,他是跑食會會長 - 大鼻ching

http://hk.myblog.yahoo.com/dabbytsoi

升級   100%

開心
  • 簽到天數: 1 天

原帖由 711MF 於 2009-3-9 18:23 發表
    有冇咁橋上次222西貢賽拍跑左幾K果個 C HING 今次又係>>>>>

唔出奇架,因為大家paceing差唔多,走走下就會見倒,我都時有發生

升級   73.7%

該用戶從未簽到

原帖由 慢子 Wilson 於 2009-3-9 15:51 發表

嘻嘻!其實純計chip time 你快我成分幾min的!

原來你係呢度到有回我架。所以我都要回一次。

嗯!你跑咁多比賽,你都應該知道啦,計算勝負是看誰先到
    達終點,Chip Time就只係for reference only。不過你放心,有機會我一定會報仇的。哈哈!

升級   0%

該用戶從未簽到

恭喜咁多位ching/ctse pb, 真令人羨慕!!!
    有d星期五上完邪神大會都跑得咁好, 勁啊!
    跑完渣打都冇報到比賽, 真想同大家一齊跑!
    711MF 該用戶已被刪除

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 大圍新跑手 於 2009-3-9 17:46 發表

wayne兄:
    你唔好咁講啦...我仲未出得賽呀,咁我係咪應該仲down呢?" />" />

你都好忍得WOR,我諗住揾D比賽來谷吓點知謝晒添!
    所以4月後唔報比賽住,忍吓先。

登錄/註冊後可看大圖

你都記得強化大腿呀! 

登錄/註冊後可看大圖

升級   3.16%

該用戶從未簽到

我第一次參賽,想問吓晶片時間係邊度有得睇?

升級   0%

該用戶從未簽到

Blurmax c-hing 已將成績放係 Post#1.
    大會時間 (t_official time)右手邊嗰行就係晶片時間 (t_chip time) !!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 Mr.R 於 2009-3-10 13:09 發表
    我第一次參賽,想問吓晶片時間係邊度有得睇?" />" />nm

成績看這個:
    http://www.hkrunners.com/files/09shatin10k_overall.pdf

http://www.hkrunners.com/?q=node/2413

升級   3.16%

該用戶從未簽到

謝謝﹗﹗
    我的成績
    大會 0:52:24
    晶片 0:51:13

比練習快了﹗yeah!!

升級   20.75%

該用戶從未簽到

晶片同自己手錶時間差成五分鐘...大家有無試過?

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 hoshanbei 於 2009-3-10 15:30 發表

我晶片同自己手錶時間通常相差在五秒之內,會唔會係閣下忘記按停個錶?
    大會時間同晶片時間就試過相差五分鐘,是2007年跑上海馬拉松,太多人起唔到步。

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 hoshanbei 於 2009-3-10 15:30 發表

應該無乜可能喎, 我既經驗都係最多差五秒... 一定係踩地毡個下先按錶, 咁應該唔會差太遠啦

升級   48%

該用戶從未簽到

如跟大會起步時間按錶,前年渣打手錶和晶片時間差接近十分鈡。