香港長跑網  - 長跑長友

樓主: saki
打印 上一主題 下一主題

2009.3.22 第33屆香港畢拉山15km越野賽

關閉 [複製鏈接]

升級   0%

該用戶從未簽到

我來緊想玩多D越野賽,所以呢個多數會報。
頭先打去confirm咗如果玩隊際就唔會計個人成績,諗住玩隊際既朋友請留言,確定人數再安排報名事宜:

男子組                                     女子組
1) 大圍新跑手                           1) ee_tpk
2) SKY
3) 花子阿DEE
4) shogikin
5) 上水馬王

升級   0%

該用戶從未簽到

回復 14# 15#的帖子

SKY & 花子阿DEE:
預你兩位玩隊際,OK?

升級   0%

該用戶從未簽到

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 saki 於 2009-1-14 15:11 發表

佢地要求"任何商業機構/體育會會員參加, 年齡及性別不限, 每隊隊伍必須由同一商業機構/體育會會員的五男或五女成員組成, 不設混合組"
原帖由 大圍新跑手 於 2009-1-16 11:12 發表

ee:
妳組唔組返隊女子隊玩下呀?

大圍兄.... saki 兄已提出....
我地用咩名義組隊呢... 呢個係大問題....

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 ee_tpk 於 2009-1-16 11:19 發表

大圍兄.... saki 兄已提出....
我地用咩名義組隊呢... 呢個係大問題....

長跑網law.....同上次玩Fila隊際一樣,所以到時要搵管理層幫手報名。

升級   100%

開心
  • 簽到天數: 789 天

多不多off road

Kin in Running

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 大圍新跑手 於 2009-1-16 11:10 發表
    SKY & 花子阿DEE:
    預你兩位玩隊際,OK?

隊際係咩形式架?

未同大家見過面就夾隊會唔會唔夾呢~~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 shogikin 於 2009-1-16 11:48 發表
    多不多off road

睇資料...上落斜、山徑、石級、泥路咩都有,諗起都好玩。
    有冇玩過既ching ctse分享下?

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 大圍新跑手 於 2009-1-16 12:23 發表

睇資料...上落斜、山徑、石級、泥路咩都有,諗起都好玩。" />" />" />" />h
    有冇玩過既ching ctse分享下?" />" />

這條似係港島徑嘛..
    中間有少少碎石路,同埋都多樓梯...

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 花子阿DEE 於 2009-1-16 12:21 發表

隊際係咩形式架?

未同大家見過面就夾隊會唔會唔夾呢~~

五人一隊,雖要全組隊員完成賽事,計全部隊員名次總和,當然係越少越好。
    唔使點夾wor,各自跑自己最快咪得law,來緊18/1長課係咪應該會見到ching?

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 大圍新跑手 於 2009-1-16 12:27 發表

五人一隊,雖要全組隊員完成賽事,計全部隊員名次總和,當然係越少越好。g" />" />" />" />jhlkj
    唔使點夾wor,各自跑自己最快咪得law,來緊18/1長課係咪應該會見到ching?" />" />" />" />

計頭三名,咁無咁大壓力呢~~

梁兄玩唔玩呢??

報隊制要蓋印架喎,如果玩用咩名義??

18/1 AM 玩不痰沖,PM 玩長課B線,1/2 玩馬鞍8K,黎緊應該比較多機會見各位ching ctse~~

升級   100%

開心

未跑過off road
    應該頂到15k
    隊制有位做預我啦

升級   0%

該用戶從未簽到

小弟未試過比賽跑山,都想試下~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 上水馬王 於 2009-1-16 13:16 發表
    小弟未試過比賽跑山,都想試下~

如果梁兄肯"帶"我地玩,除左成績打左底唔會太差之外大家亦會跑快D~~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 大圍新跑手 於 2009-1-16 12:23 發表

睇資料...上落斜、山徑、石級、泥路咩都有,諗起都好玩。" />" />" />" />" />" />" />" />h
    有冇玩過既ching ctse分享下?" />" />" />" />

起點 -------> 陽明山莊 ---- 上坡, 短, 難, 馬路
    陽明山莊 --->水壩 --------- 下坡, 易, 水泥硬地路
    水壩 -------> 大風坳 ------- 上坡, 長, 難, 水泥硬地路
    大風坳 -----> 金督馳馬徑 -- 下坡, 易, 水泥硬地路
    金督馳馬徑 -> 畢拉山道 ----- 平, 易, Off Road
    畢拉山道 ---> 黃泥涌峽徑 --  下坡, 易, 馬路
    黃泥涌峽徑 -> 終點 --------- 小小上坡, 平, 易, 小小Off Road + 水泥硬地路

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 花子阿DEE 於 2009-1-16 12:36 發表

計頭三名,咁無咁大壓力呢~~" />" />hjkhbnmj

梁兄玩唔玩呢??

報隊制要蓋印架喎,如果玩用咩名義??" />" />nm

18/1 AM 玩不痰沖,PM 玩長課B線,1/2 玩馬鞍8K,黎緊應該比較多機會見各位ching ctse~~" />" />hkjhk

花子兄:
    唔係3個呀...係要計使全隊人成績。
    梁兄好有機會攞個人獎,如果陪我地玩隊際就要考慮吓。
    長跑網可以幫我地蓋印,只要作實咗集齊報名表搵網主們幫手應該冇問題。

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 Alex 於 2009-1-16 13:29 發表

起點 -------> 陽明山莊 ---- 上坡, 短, 難, 馬路
    陽明山莊 --->水壩 --------- 下坡, 易, 水泥硬地路
    水壩 -------> 大風坳 ------- 上坡, 長, 難, 水泥硬地路
    大風坳 -----> 金督馳馬徑 -- 下坡, 易, 水泥 ...

Alex兄,Thanks for information

升級   83%

該用戶從未簽到

原帖由 cookie97 於 2009-1-16 10:52 發表
    這條路線平時行山就okay..
    但跑就有點難啦..

X2

此路有大長甘! 大長甘fans記得報!!!

升級   0%

該用戶從未簽到

有沒有人想在2月或3月先跑1次試試?

鰂魚涌柏架山道-金督馳馬徑-畢拉山道-黄泥涌峽徑-陽明山莊 - 大潭水塘道-大潭水塘-大風坳-英皇道

升級   100%

開心

好呀
    alex ching要帶路先得