香港長跑網  - 長跑長友

樓主: saki
打印 上一主題 下一主題

2009.3.22 第33屆香港畢拉山15km越野賽

關閉 [複製鏈接]

升級   0%

該用戶從未簽到

大圍兄3月會唔會遲左少少呢? 跑山同跑步始終有分別,早少少試可能好D~~

另外28/2 前報有紀念品,報名前試路會唔會好D 呢,如果有兩隊男可以跟大家既能力分組丫馬~~

不過咁多人比較難就,我都係跟"大圍"~~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 花子阿DEE 於 2009-1-20 09:49 發表

大圍兄3月會唔會遲左少少呢? 跑山同跑步始終有分別,早少少試可能好D~~

另外28/2 前報有紀念品,報名前試路會唔會好D 呢,如果有兩隊男可以跟大家既能力分組丫馬~~

不過咁多人比較難就,我都 ...

呢個提意非常好,我22/2有比賽,如果係既要14,15/2果個星期,Alex兄唔知得唔得?

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 大圍新跑手 於 2009-1-20 10:00 發表

呢個提意非常好,我22/2有比賽,如果係既要14,15/2果個星期,Alex兄唔知得唔得?" />" />

我都想報名前試路..但係你地跑既話我就一定跟唔上....

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 ee_tpk 於 2009-1-20 10:07 發表

我都想報名前試路..但係你地跑既話我就一定跟唔上....

唔驚啦ee....實係終點等埋妳。

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 大圍新跑手 於 2009-1-20 10:00 發表

呢個提意非常好,我22/2有比賽,如果係既要14,15/2果個星期,Alex兄唔知得唔得?" />" />

I'm Ok on 14,15/2. But you guys just completed a Full Marathon on 8/2, not sure are there enough time for you guys to recover.

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 大圍新跑手 於 2009-1-20 10:16 發表

唔驚啦ee....實係終點等埋妳。" />" />

都係唔好啦..我驚蕩失路...你地等唔到我就唔好啦....

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 ee_tpk 於 2009-1-20 10:27 發表

都係唔好啦..我驚蕩失路...你地等唔到我就唔好啦....

ee ctse,
Don't worry! 我會等你!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 Alex 於 2009-1-20 10:30 發表

ee ctse,
Don't worry! 我會等你!

謝謝 alex 兄 .. 你真係好啦...
因為係 pre-trip.. 小妹應該會慢慢跑... 可以嗎 ?

p.s. 係未應該約 15/2.. 你知道啦... 14/2 對有大人既 ching 來講係大日子...

升級   100%

該用戶從未簽到

14/2 or 21/2 都係OK 上午搞完咪得wor.

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 Alex 於 2009-1-20 10:25 發表

I'm Ok on 14,15/2. But you guys just completed a Full Marathon on 8/2, not sure are there enough time for you guys to recover.  

Alex兄:
只係pre-trip應該冇問題既,等多d有興趣既跑手比d意見,遲下使唔使另外再開post呢?

升級   0%

該用戶從未簽到

其實我 prefer 星期日 (15/2)... 小妹逢星期六都打羽毛球

升級   0%

該用戶從未簽到

Hi folks,
Please go to below thread for further discussion about the pre-trip.

https://www.longrun.hk/forum/viewthread.php?tid=3332&extra=page%3D1&frombbs=1

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 大圍新跑手 於 2009-1-20 09:33 發表
現時確定有意幫加隊際跑手如下,諗住玩隊際既朋友請留言,確定人數再安排報名事宜:" />" />

男子組                                     女子組
1)  大圍新跑手                           1) ee_tpk
2)  ...

Add Victor also,
Thanks

登錄/註冊後可看大圖

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 waynekkw 於 2009-1-20 17:35 發表

Add Victor also,
Thanks

登錄/註冊後可看大圖

現時確定有意幫加隊際跑手如下,諗住玩隊際既朋友請留言,確定人數再安排報名事宜:

男子組                                     女子組
1)  大圍新跑手                           1) ee_tpk
2)  花子阿DEE
3)  shogikin
4)  上水馬王
5)  waynekkw
6)  Arnold
7)  Victor
8)
9)

PS: 麻煩樓主幫忙轉貼隊際跑手名單於post#1方便更新,謝謝!

升級   0%

該用戶從未簽到

回復 74# 的帖子

done

升級   100%

開心
  • 簽到天數: 3 天

唔知玩隊有冇個人獎??定係玩個人算

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 sleung2002hk 於 2009-1-22 00:21 發表
    唔知玩隊有冇個人獎??定係玩個人算

梁兄:
    我打電話去問confirm咗,玩隊際就冇個人獎,所以唔預你組隊啦。

升級   100%

開心
  • 簽到天數: 3 天

好~~~好多年冇玩呢場~~再戰15km~~孤身上路

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   0%

該用戶從未簽到

回復 79# 的帖子

cc ctse,
    2.15有pre-trip, 可以試完先報, 有冇興趣?
    https://www.longrun.hk/forum/vie ... 3338&highlight=