香港長跑網  - 長跑長友

樓主: 瘋瘋
打印 上一主題 下一主題

.

升級   0%

擦汗
  • 簽到天數: 23 天

今日過磅:

64 KG

升級   39.1%

開心
  • 簽到天數: 1 天

8個月, 215 pounds to 168 pounds.

升級   42.63%

該用戶從未簽到

before: 215 lb
    after: 178 lb
    now: 180lb (14 months),
    依家一星期跑五日, 一星期減兩磅
    target: 今年五月154 lb
    加油!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 天天跑 於 2010-1-8 22:01 發表
    加油!

兩位師兄加油啊!
    好勁啊!
    記住要注意營養,均衡飲食,身體健康,長跑長有啊!

升級   77.37%

該用戶從未簽到

我都講下自己情況....

前年夏天學人跑步減肥,跑跑下開始想知多d跑步減肥既資訊,慢慢仲學人參加比賽,到目前雖然只係參加過09渣馬同09聯合國,不過有比賽先有更強動力繼續去跑,所以會繼續keep住參加比賽,keep住跑步呢團火.......

高峰: 175磅
    低見: 160磅(18個月前)
    現在: 169磅
    目標: 130磅
    時間: 一年
    備註: 呢兩年來反反覆覆咁跑,有瘦過亦有肥過,希望以後可以keep住跑落去,亦只會keep住瘦下去....
    方法: 跑步

升級   12.63%

該用戶從未簽到

原帖由 天天跑 於 2010-1-8 22:01 發表
    加油!

woo
    利害ar ching
    我而家都係lee 個磅數,岩岩開始跑左幾日

膝頭哥下方而經開始有d 痛~
    我驚會傷到膝頭所以暫時停左
    唔知ching 有冇d 咁既情況?
    同埋點樣避免 lee 個情況?

升級   56%

該用戶從未簽到

18歲時145磅, 25歲時168磅,30歲後愈來愈肥.....
    高峰: 192磅
    低見: 165磅(4年前)
    現在: 167-169磅
    目標: 165磅
    時間: 4年
    備註: 頭3年來,維持173磅,最近備戰中國沿岸FM ,跑步多了,瘦了167磅....
    方法: 跑步,行山,游水,健身(會增肥),玩龍舟,其他運動,少油少鹽煮食.

升級   80.67%

該用戶從未簽到

09年頭因瘋狂飲食攪到有身体有毛病於是決心減肥, 後來愛上跑步到依家.

高峰: 163磅
    低見: 137磅
    現在: 140-142磅
    目標: 基本已達到, 但最好135磅左右
    時間: 7個月
    方法: 跑步,健身多操四頭肌及上身

升級   42.63%

該用戶從未簽到

原帖由 allanccl 於 2010-1-8 22:55 發表

兩位師兄加油啊!
    好勁啊!
    記住要注意營養,均衡飲食,身體健康,長跑長有啊!

多謝ching,我會好好努力喇! 加油!!

升級   42.63%

該用戶從未簽到

原帖由 00105534 於 2010-1-9 22:34 發表

woo
    利害ar ching
    我而家都係lee 個磅數,岩岩開始跑左幾日

膝頭哥下方而經開始有d 痛~
    我驚會傷到膝頭所以暫時停左
    唔知ching 有冇d 咁既情況?
    同埋點樣避免 lee 個情況?

ching 你好呀, 我建議你隔日跑一次, 其餘日子行一個鐘, 我開始跑步一個月, 日日跑, 一個月就膝頭痛, 之後隔日或三日先跑一次就冇事, 等身體適應咗同輕咗就可以進行大計喇! 加油呀!

升級   6.33%

該用戶從未簽到

前:170lb
    低見:133lb
    現在:133lb
    減幅:37lb或21.76%
    時間:3-4年
    方法:長期跑步

升級   100%

擦汗
  • 簽到天數: 1 天

升級   0%