香港長跑網  - 長跑長友

SSP街坊小隊(Part 6)

關閉 [複製鏈接]

升級   100%

該用戶從未簽到

開新帖....

多謝各位支持~~~

升級   100%

該用戶從未簽到

更新:SSP街坊小隊最新活動日期:

21/1跑步
好耐無在SSP跑,大家快D報名啦~~

時間: 8pm,請提早到自行熱身
地點: SSP泳池門口等
路線: 待定,可能跑去大圍/TST/荃灣等,大家有咩建議?
距離: 10k左右
~~跑完宵夜~~

出席者:
1. catcat
2. vv
3. 菲菲
4. kinkin

請有興趣參與的ching/ ctse在此留言啦!!

~~SSP街坊小隊簡介~~
1. 小隊自2008年10月份第一次開跑以來,承蒙各區funs踴躍支持及鼓勵,令本小隊每次的跑步均活動充滿著喜樂與歡笑
2. 我們希望各隊員除了自行跑步練習外,亦能抽空參與每星期的集體跑步,互相觀摩及鼓勵
3. 由於是平日晚上放工後練習,因此每次的跑步里數只會是大約10K左右,全部都是跑街路(因小妹覺得跑運動場很悶)
4. 跑步路線每次都會不同,小隊會在出發前集齊人後再修改路線,照顧不同隊員的意見,所以,SSP街坊小隊是no planning is our planning,我們會遷就各人能力,不會扔棄任何一個隊員
5. 我們認為運動大前堤應該是"友誼第一,比賽第二",跑步要跑得健康,同時跑得有樂趣亦是極之重要的,因此,每星期的聯跑活動後我們亦會宵夜聯誼,大家暢所欲言一番
6. 凡參與本小隊跑步者,均可獲賜給疊名一個,機會難得!!

警告及聲明
1. 此項聚會適合跑步初哥(10公里跑45-60分鐘), 身體並無任何疾病(包括已知或隱疾),同時需確保可以應付此項運動的朋友參加,各位需量力而為。如身體不適,切勿強行參加。
2. 本網站並不涉及此項聚會的一切安排,敬請參加者自行負責個人的財物及人身安全。 如有不幸事故,而導致參加者受傷或死亡,或涉及第三者的意外,本網站及聚會發起人慨不負任何責任。
3. 活動不排除將於酷熱的情況下舉行,參加者需要在參加活動前有足夠的訓練及休息,並留意個人的身體狀況,建議活動前先自行補充足夠水份。
4. 若約跑活動當天懸掛八號或以上颱風、黑色暴雨訊號或非人力可控制之情況,活動將會取消。
5. 參加者的個人保險須自行負責。

升級   0%

該用戶從未簽到

CATCAT...我地明天個小隊高峰會議confirm 左個地點未ar???個conference room 都要book ka wor

升級   0%

該用戶從未簽到

係呀...仲要通知d要開會既高層, 等佢地安排定個schedule~

升級   100%

該用戶從未簽到

好好.......
因為個meeting會包晚餐既,有平有貴.....
如果你地無反對,我會訂平dd果個plan......??
大家點睇...?

升級   0%

該用戶從未簽到

好耐無同catcat 一齊跑la…對上一次..好似係1月3 la…不過跑左一陣..就由於食物中毒要"bombom 聲跑番屋企… 痛鬼死我~~~~

升級   100%

奮鬥
  • 簽到天數: 21 天

SSP小隊,

星期二晚食咗粒凍梅子, 病咗啦, 今晚跑唔到啦!!!!

Tarry

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 Tarry 於 2009-1-15 16:39 發表
    SSP小隊,

Tarry

Tartar 你係唔係冷親, 要保重啦~~~好返再跑過.

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 witchycatcat 於 2009-1-15 16:37 發表
    好好.......
    因為個meeting會包晚餐既,有平有貴.....
    如果你地無反對,我會訂平dd果個plan......??
    大家點睇...?

UM~~~是但la...係唔係book mk d conference room ar???唔知活活趕唔趕到來meeting 呢?

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 vhtober 於 2009-1-15 16:37 發表
    好耐無同catcat 一齊跑la…對上一次..好似係1月3 la…不過跑左一陣..就由於食物中毒要"bombom 聲跑番屋企…" />" /> 痛鬼死我~~~~

有d咁既事? 好似唔夠catcat個報告有提既?

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 Tarry 於 2009-1-15 16:39 發表
    SSP小隊,

Tarry

tartar:
    妳係SSP小隊中堅份子來架....要多多保重, 快d好返呀~

升級   100%

該用戶從未簽到

SSP街坊小隊高峰會議

日期: 16/1 (星期五)
    時間: 晚上7時正
    地點: 旺角區
    議程: 討論本小隊之未來發展路向

為免引來fans的滋擾,會議地點及入房密碼已經pm將會出席的隊員,請大家check pm

將會出席會議的隊友:
    1. catcat
    2. 活活
    3. vv
    4. 圍圍
    5. batbat
    6. 豹豹
    7. 龍龍
    8. yungyung
    9. 00 (待覆)

升級   56.2%

該用戶從未簽到

SSP小隊,

Tarry

可能d 梅子凍得濟....攪到妳病左... 多多休息啦,等好番先跑。
    今晚自己跑啦,跑番10個8個800m算啦... 留力星期六長課....

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 大圍新跑手 於 2009-1-15 16:34 發表

係呀...仲要通知d要開會既高層, 等佢地安排定個schedule~

Agenda e + 比小秘書負責la~~~
    出席人士: catcat, vv, 圍圍, batbat, 活活, 豹豹, yungyung, 龍龍 (共8位)
    時間: 7:00 ~ 10:00 (最遲11:00ar…如圍圍想overnight~我地係唔會干涉ka)
    議程: 如何運氣, 達至最佳效果
    出席人士可自由發言~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 batigoal 於 2009-1-15 16:54 發表

可能d 梅子凍得濟....攪到妳病左... 多多休息啦,等好番先跑。
    今晚自己跑啦,跑番10個8個800m算啦... 留力星期六長課....

Batbat 你星期六係咪自己去跑老渣特訓長課呀?

升級   0%

該用戶從未簽到

哎呀~~~TARTAR病左AR~~~~~~~係唔係凍親AR~~要保重AR, 渣打快到LA..

BATBAT, 你都係AR..今晚都好凍AR...

升級   100%

該用戶從未簽到

SSP小隊,

Tarry

tartar:
    無野嘛....?
    有無返工呀甘...?
    小心身體呀~~~~

升級   56.2%

該用戶從未簽到

原帖由 ~~菲菲~~ 於 2009-1-15 16:57 發表

Batbat 你星期六係咪自己去跑老渣特訓長課呀?

係呀!個邊37k,岩晒 ,可以試到自己跑到幾多斷氣,不過要自己跑....下星期過妳個邊長課啦!

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 vhtober 於 2009-1-15 16:43 發表

UM~~~是但la...係唔係book mk d conference room ar???唔知活活趕唔趕到來meeting 呢?

活活.....個mobile都係唔通.....
    可能仲係大陸...
    我會keep on call佢啦~~~

放心..

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 大圍新跑手 於 2009-1-15 16:44 發表

有d咁既事? 好似唔夠catcat個報告有提既?

唉.....你都唔知...
    vv上次幾核突呀......食左串有毒燒賣...
    個肚痛搞到佢行路既姿勢好似"胃仙x"個廣告甘.....
    我叫佢同dinner佢都捱唔到,要返屋企大解呀.........................
    ....哈哈....(sorry,vv,唔好怪我爆你大獲)