香港長跑網  - 長跑長友

樓主: witchycatcat
打印 上一主題 下一主題

SSP街坊小隊(Part 6)

關閉 [複製鏈接]

升級   100%

該用戶從未簽到

冇問題呀, 多D人跑會開心D, " />" /> 我哋可以跑上伯公坳, 集齊一套後再跑上鳳凰頂, 如此類推, 得一條大路隻貓應該唔會迷路呱, 阿Fung Sir一定會同埋隻貓一齊跑~~" />" />

哈, 叫埋圍圍同其他有興趣嘅ching/ctse嚟都好喎~~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 龍龍 於 2009-1-20 00:06 發表

都唔知你地兩個做咩鬼, 勁累的我都要留返個言~~~" />" />" />" />" />" />
有電話我緊係會聽啦, 我仲訓緊呀~~~之後就醒晒...

咩話, 隊長每星期有一次30k~~~會死人喎...我跑左20k,,對腳已經唔係自己啦...一個 ...

wow....搽咁多...都好"立"下wor....

升級   56.2%

該用戶從未簽到

原帖由 vhtober 於 2009-1-20 00:41 發表

YES AR...背心來ka....又唔似邊位劃wor~~~用vansiline?但我之前都有搽body lotion ka la wor.....

body lotion 會吸收左,vasiline 唔會吸收呀!妳下次試下啦!

升級   56.2%

該用戶從未簽到

原帖由 joelkk88 於 2009-1-20 00:44 發表

冇問題呀, 多D人跑會開心D, " />" />" />" /> 我哋可以跑上伯公坳, 集齊一套後再跑上鳳凰頂, 如此類推, 得一條大路隻貓應該唔會迷路呱, 阿Fung Sir一定會同埋隻貓一齊跑~~" />" />" />" />

哈, 叫埋圍 ...

今次唔得啦!下次睇下時間夾唔夾先,我估都要過左渣打先得....

升級   0%

該用戶從未簽到

calling 00:
原來你都有玩CCM呀? 跑成點呀?

升級   52%

該用戶從未簽到

原帖由 joelkk88 於 2009-1-19 23:18 發表
Catcat, 今個weekend 嘅跑山training路線:
東涌--->沿車路至伯公坳(6km)--->上鳳凰落昂平(4.5km)--->來回昂平買水飲(1km)--->鳳凰徑至深屈道(4km)--->萬丈布(7.5km)--->大澳(2.5km)   全長:25.5km
如跑至深屈 ...

Joe Ching
甘既地獄式training>>>>>cat cat頂吾頂得順~~~~~會吾會得反半條人命ka ..HAHAHAHA.

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 chengtszhang 於 2009-1-20 00:04 發表
各位ssp 朋友, 我部電腦懷左, 唔知係火牛定塊底板有事, 如果你對電腦有認識, 請指教

many thanks

你部電腦用咗幾耐...如果唔係好新既...買過部啦...哈哈~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 batigoal 於 2009-1-20 09:21 發表

今次唔得啦!下次睇下時間夾唔夾先,我估都要過左渣打先得....

me too...我要拍住batbat一齊操...知己知彼,百戰百勝。

升級   52%

該用戶從未簽到

各位Ching

今早吾見 V V & CAT CAT???

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 大圍新跑手 於 2009-1-20 10:14 發表

me too...我要拍住batbat一齊操...知己知彼,百戰百勝。" />" />

噢batbat 同圍圍, 咁就下次training再一齊操啦~~

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 hhkbonnie 於 2009-1-20 10:07 發表

Joe Ching
甘既地獄式training>>>>>cat cat頂吾頂得順~~~~~會吾會得反半條人命ka ..HAHAHAHA.

我諗到點做training啦, 不如等我跑剩半條人命時先叫catcat嚟操, 咁佢應該冇事嫁啦(到我出事, 呵呵~~)

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 hhkbonnie 於 2009-1-20 10:16 發表
各位Ching

今早吾見 V V & CAT CAT???

有古怪...琴日見佢兩個係咁pm又電聯,好似約咗琴晚有野搞。
今日兩個一齊唔出現,唔通琴晚去咗界仔界通宵搞到今日大昏迷仲未起身!

升級   100%

開心
  • 簽到天數: 789 天

回復 192# 的帖子

CATCAT 昨晚有份搞的講座都沒去
    走寶了

Kin in Running

升級   0%

該用戶從未簽到

[quote]原帖由 大圍新跑手 於 2009-1-20 11:13 發表

有古怪...琴日見佢兩個係咁pm又電聯,好似約

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 vhtober 於 2009-1-20 12:21 發表
    [quote]原帖由 大圍新跑手 於 2009-1-20 11:13 發表

登錄/註冊後可看大圖

有古怪...琴日見佢兩個係咁pm又電聯,好似約

圍圍~~~你今日d厭命長指數又標升左wor~  ~~襯我地忙緊就講我地壞話~~~~你死..下次開會~搶你mic 唔比你發言….
    我地2個禽日去左跑ar ma…人地咁勤力..你竟然話我地去界仔……

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 shogikin 於 2009-1-20 12:17 發表
    CATCAT 昨晚有份搞的講座都沒去
    走寶了

Kin in Running

哦...原來係搞講座,正經野使咩咁神秘,堅堅你又係...有好野聽都唔單聲, 等我誤會咗~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 vhtober 於 2009-1-20 12:22 發表

圍圍~~~你今日d厭命長指數又標升左wor~" />" />fgj  ~~襯我地忙緊就講我地壞話~~~~你死..下次開會~搶你mic 唔比你發言….
    我地2個禽日去左跑ar ma…人地咁勤力..你竟然話我地去界仔……" />" />  

我估得啱wor...妳地咪係去咗運動場界仔law,琴晚介咗幾多個呀?

升級   100%

該用戶從未簽到

我返來啦~~~
    上午外出工作呀!!
    昨天與vv跑步呀,跑我屋企樓下既公園,後半part跑街,我同vv都plan緊結婚囉,圍圍你咪屈我地"界仔"....

to joejoe:
    跑山路線收到明白.

to vv:
    件衫甘既....?都叫你買Nike架啦......係外邊個件背手擦損手臂呀.....?
    有無打999呀你...?

to 拿拿:
    下次有時間就join我地ssp跑啦~~

to cc,龍龍及華華:
    你地明晚黎唔黎...?

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 witchycatcat 於 2009-1-20 12:57 發表
    我返來啦~~~
    上午外出工作呀!!
    昨天與vv跑步呀,跑我屋企樓下既公園,後半part跑街,我同vv都plan緊結婚囉,圍圍你咪屈我地"界仔"....

to joejoe:
    跑山路線收到明白.

to vv:
    件衫甘既....?都叫你買Nike架啦... ...

咁你同菲菲上次話件3 ok ma...我都未試過咁都會損既~~~搽左d俄羅x英咋.....死law...結焦果時..咪2撻黑monmon law~~~
    e~~~我地日子都未定...你咁快講架~~~~

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 vhtober 於 2009-1-20 13:05 發表

e~~~我地日子都未定...你咁快講架~~~~

等d狂風浪牒盡早死心嘛................呵呵呵