香港長跑網  - 長跑長友

樓主: witchycatcat
打印 上一主題 下一主題

SSP街坊小隊(Part 6)

關閉 [複製鏈接]

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 witchycatcat 於 2009-1-19 13:11 發表

to vv:
相比我屋企樓下個公園,可能仲近過你去SSP運動場.........
如果無其他隊友join,而你又無所謂既話,來我屋企樓下個公園跑我可以早d開始,7:15pm左右....
你意下如何??

係唔係黑 MONMON 老人家公園來架???
如果唔沖圈...無所謂LA...邊度都得..不過在個公園仔自轉..好悶下WOR...你想跑上大埔道都得KA~有無人JOIN AR??..我WED 可能唔來得LA..要等CAT FOOD AR~~~近NEW YEAR 好多人訂....

升級   100%

奮鬥
  • 簽到天數: 21 天

Catcat,

妳係SSP小隊既靈魂黎ga, 仲有VV tim, 雖然知d唔知d, 見咁多人叫加油, 我撐妳, 加油, 加油, 好多SSP小隊, 睇妳哋ga, 唔係SSP小隊都睇妳哋ga , 妳哋既努力, 唔只聽都仲見到ga, 妳哋要加油, 我係妳哋既後面, 睇住黎跑ga. 全靠

Tarry

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 vhtober 於 2009-1-19 13:17 發表

係唔係黑 MONMON 老人家公園來架???
    如果唔沖圈...無所謂LA...邊度都得..不過在個公園仔自轉..好悶下WOR...你想跑上大埔道都得KA~有無人JOIN AR??..我WED 可能唔來得LA..要等CAT FOOD AR~~~近NEW YEAR 好多人訂 ...

我地可以跑一陣公園,跑一陣街.....
    今晚跑一次你就知地形啦.....
    上大埔道唔啦,我落公園跑就係想近d我媽咪既屋企,同埋早d跑完回家,所以跑完唔dinner啦....

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 witchycatcat 於 2009-1-19 13:32 發表

我地可以跑一陣公園,跑一陣街.....
    今晚跑一次你就知地形啦.....
    上大埔道唔啦,我落公園跑就係想近d我媽咪既屋企,同埋早d跑完回家,所以跑完唔dinner啦....

~~~~~~你....唔dinner ar~~~~~~我無飯開wor~~~~~EAT MYSELF TONIGHT??!!

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 vhtober 於 2009-1-19 13:35 發表

~~~~~~你....唔dinner ar~~~~~~我無飯開wor~~~~~EAT MYSELF TONIGHT??!!

甘咪din囉.......我怕.....又同你吹水吹成晚咋......
    你知啦....我都要搵d時間陪下屋企d大帝架嘛... ...

升級   56.2%

該用戶從未簽到

原帖由 witchycatcat 於 2009-1-19 12:29 發表

謝謝ming sir鼓勵~~
    其實30k我之前都跑過一次,而家target係keep住跑30k.....

剛才落街買麵包,回公司上了15層樓梯做少少訓練......

15層行左幾耐呀?其實....我覺得唔夠...哈~~

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 batigoal 於 2009-1-19 13:47 發表

係囉,我都係甘諗.....15層行完d肌肉才岩岩warm up但就stop囉.....
    其實行幾多層好呀batbat???

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 batigoal 於 2009-1-19 13:47 發表

無timing呀.....
    不過,我諗aroud 5分鐘左右啦~~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 witchycatcat 於 2009-1-19 13:44 發表

甘咪din囉.......我怕.....又同你吹水吹成晚咋......
    你知啦....我都要搵d時間陪下屋企d大帝架嘛..." />" /> ...

算LA...我EAT MYSELF AR....都不知幾好..啖啖肉..唔洗同你齋戒AR>.你之後番屋企LA

升級   56.2%

該用戶從未簽到

原帖由 witchycatcat 於 2009-1-19 12:00 發表

1. 平日weekday放工後,維持一晚是ssp聯跑10k左右,但target會跑多d斜路
    2. 平日at least兩晚跑運動場(如有隊友)及跑屋企樓下的公園(如無隊友),跑10k左右,但要加快d跑速....
    2. 每星期weekend早上有一天跑長課(at least 30k)
    3. 返屋企,返工返工,lunch time上落樓梯(我公司係九樓)練四頭肌...

最少搵一日休息喎....
    妳唔係話衝圈咩?點解冇既?
    又可以搵d時間行下山啦!行麥理浩徑第7、8段啦!夠多級.... 不過要搵人一齊行...安全d...

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 vhtober 於 2009-1-19 13:53 發表

算LA...我EAT MYSELF AR....都不知幾好..啖啖肉..唔洗同你齋戒AR>.你之後番屋企LA

一齊啦......
    都係時候輔導下你啦.......

7:15pm係麗閣村mtr出口地面等啦...ok???

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 batigoal 於 2009-1-19 13:54 發表

最少搵一日休息喎....
    妳唔係話衝圈咩?點解冇既
    又可以搵d時間行下山啦!行麥理浩徑第7、8段啦!夠多級.... 不過要搵人一齊行...安全d...

會沖呀.....無打落去咋....
    有魔鬼教練出現才有圈沖架....

升級   56.2%

該用戶從未簽到

原帖由 witchycatcat 於 2009-1-19 13:49 發表

係囉,我都係甘諗.....15層行完d肌肉才岩岩warm up但就stop囉.....
    其實行幾多層好呀batbat???

最好係用時間計,行20~30分鐘啦~~

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 batigoal 於 2009-1-19 13:56 發表

最好係用時間計,行20~30分鐘啦~~

知道~~
    不過,我公司最高14(or 15?)層,即是我上完14層後要落番地面再上....
    我想問下:
    如果行30mins,包埋落樓時間得唔得....????

升級   56.2%

該用戶從未簽到

原帖由 witchycatcat 於 2009-1-19 13:59 發表

知道~~
    不過,我公司最高14(or 15?)層,即是我上完14層後要落番地面再上....
    我想問下:
    如果行30mins,包埋落樓時間得唔得....????

嘩~~好有心喎!我都唔敢講得唔得,不如行山啦~~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 batigoal 於 2009-1-19 14:11 發表

batbat: 星期三跑唔跑ssp--->大圍呀?

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 batigoal 於 2009-1-19 14:11 發表

我知.....行山都會,weedend已經排得密密麻麻......
    我都想爭取埋平日d時間練多d...................所以先至想行樓梯

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 大圍新跑手 於 2009-1-19 14:45 發表

batbat: 星期三跑唔跑ssp--->大圍呀?

我代答:batbat會跑

升級   56.2%

該用戶從未簽到

原帖由 大圍新跑手 於 2009-1-19 14:45 發表

batbat: 星期三跑唔跑ssp--->大圍呀?" />" />

跑呀!同你死過....

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 batigoal 於 2009-1-19 14:47 發表

跑呀!同你死過....

好...咁我出post星期四先跑梅子林。