香港長跑網  - 長跑長友

樓主: witchycatcat
打印 上一主題 下一主題

SSP街坊小隊(Part 6)

關閉 [複製鏈接]

升級   13.2%

該用戶從未簽到

請問這版是說什麼的? 我跟唔到...

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   20.35%

該用戶從未簽到

原帖由 cc 於 2009-1-19 22:47 發表

唔使理佢講mud嘎,只要你話join ssp跑咁佢地就會歸位嘎啦~
係喎~拿拿ching好似未join過喎?21號跑大埔道==大圍(來回)12k,不如一齊跑啦?

系咯!系咯!拿拿JOIN多D SSP就會明的了~~
因為我們會有共鳴的

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 witchycatcat 於 2009-1-19 17:52 發表

我想每個weekend跑一次over 30k呀....條路最好有斜路....
希望有d好似圍圍你地d勁人帶下我跑.." />" />" />" />

catcat,其實妳唔應該一加就加咁多呀,慢慢來由20K開始小小咁加上去會唔會好d呀?
btw 而家離渣打都唔夠3星期,應該幾難搵人陪妳跑30K+既超長課啦。

升級   13.2%

該用戶從未簽到

cc, 小華, 我今個星期好忙, 遲些先厘同你地跑喇.

升級   20.35%

該用戶從未簽到

原帖由 slowrunner 於 2009-1-19 23:06 發表
cc, 小華, 我今個星期好忙, 遲些先厘同你地跑喇.

我都好忙~其實!
天晚羽毛球+食飯+看電影!
後晚跑步(可能)
後後晚羽毛球!
後後後晚跑步/篮球
後後後後日跑步/羽毛球+羽毛球

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 小華是也! 於 2009-1-19 23:13 發表

" />" /> 我都好忙~其實!
後晚跑步(可能)
後後晚羽毛球!
後後後晚跑步/篮球

華華:你咁忙....點解仲可以有咁多時間諗心事既?

升級   100%

該用戶從未簽到

Catcat, 今個weekend 嘅跑山training路線:
東涌--->沿車路至伯公坳(6km)--->上鳳凰落昂平(4.5km)--->來回昂平買水飲(1km)--->鳳凰徑至深屈道(4km)--->萬丈布(7.5km)--->大澳(2.5km)   全長:25.5km
如跑至深屈道時間或體力不足, 可將後段縮短為--->沿車路跑至大澳(4km)   全長:19.5km
8:30am東涌東薈城麥記集合及換跑衫, 可帶小樽水傍身(我不帶水了)及自携衣物跑全程~~" />" />

升級   0%

該用戶從未簽到

嗚嗚嗚....報告ar....今日出師不利ar....著左新3同catcat 跑...跑左around 45min 左右...發現手手有d痛.....回家後.....個手臀內側原來損晒ar~~~~~好痛ar~有d流血tim ar.....係唔係件3太"鞋"ar?!

升級   20.35%

該用戶從未簽到

原帖由 大圍新跑手 於 2009-1-19 23:17 發表

華華:你咁忙....點解仲可以有咁多時間諗心事既?

吾知呢!我就系要忙到自已無時間去諗!(但都吾成工)
(青春期系多野諗D的啦)
有時我自已約左人都差D吾記得,所以我有日記本~記住D野!
大家吾好介意我爽約哦,我有時真的是忘了看日記本…… 所以才爽約的!
不是有心的哦!

升級   56.2%

該用戶從未簽到

原帖由 小華是也! 於 2009-1-19 23:13 發表

" />" />" />" /> 我都好忙~其實!
後晚跑步(可能)
後後晚羽毛球!
後後後晚跑步/篮球

你好忙o者~~

升級   56.2%

該用戶從未簽到

原帖由 joelkk88 於 2009-1-19 23:18 發表
Catcat, 今個weekend

joejoe,好似好好反喎,下次唔知可唔可以 join 呢?

升級   56.65%

無聊
  • 簽到天數: 7 天

原帖由 vhtober 於 2009-1-19 23:22 發表
    嗚嗚嗚....報告ar....今日出師不利ar....著左新3同catcat 跑...跑左around 45min 左右...發現手手有d痛.....回家後.....個手臀內側原來損晒ar~~~~~好痛ar~有d流血tim ar.....係唔係件3太"鞋"ar?!" />" />hj" />" />

可能件3d披口同d線太鞋,亦可能係你d皮膚太嬌嫩

升級   20.35%

該用戶從未簽到

原帖由 ngwkd2008 於 2009-1-19 23:50 發表

可能件3d披口同d線太鞋,亦可能係你d皮膚太嬌嫩

系咪呢?
    未摸過又點知喔……

升級   20.35%

該用戶從未簽到

原帖由 batigoal 於 2009-1-19 23:46 發表

你好忙o者~~

你都好忙嫁BATBAT·
    你只系忙跑步!
    但我系分散投資嘛!一様姐,一様姐!

升級   56.2%

該用戶從未簽到

原帖由 vhtober 於 2009-1-19 23:22 發表
    嗚嗚嗚....報告ar....今日出師不利ar....著左新3同catcat 跑...跑左around 45min 左右...發現手手有d痛.....回家後.....個手臀內側原來損晒ar~~~~~好痛ar~有d流血tim ar.....係唔係件3太"鞋"ar?!" />" />hj" />" />

係唔係背心來呀?有可能係手罷動時與身體磨損左,我都有甘既情況 ,下次跑前要用vansiline 啦!

升級   100%

• 簽到天數: 11 天

我部電腦懐左

各位ssp 朋友, 我部電腦懷左, 唔知係火牛定塊底板有事, 如果你對電腦有認識, 請指教

many thanks

升級   7.05%

該用戶從未簽到

嗚嗚嗚....報告ar....今日出師不利ar....著左新3同catcat 跑...跑左around 45min 左右...發現手手有d痛.....回家後.....個手臀內側原來損晒ar~~~~~好痛ar~有d流血tim ar.....係唔係件3太"鞋"ar?!" />" />" />" />hj" />" />" />" />

都唔知你地兩個做咩鬼, 勁累的我都要留返個言~~~" />" />" />
    有電話我緊係會聽啦, 我仲訓緊呀~~~之後就醒晒...

咩話, 隊長每星期有一次30k~~~會死人喎...我跑左20k,,對腳已經唔係自己啦...一個字"酸"...
    vv : 天氣好乾...要係你所有內側d 地方都係茶野vansiline 就最好...

星期三係邊樹等...

00 你跑成點...有冇成績呀...

拿拿...有時間就join下我地啦...86c 琴日坐返黎原來都係 8個字左右...都好快..可能夜啦~~~" />" />

升級   7.05%

該用戶從未簽到

原帖由 chengtszhang 於 2009-1-20 00:04 發表
    各位ssp 朋友, 我部電腦懷左, 唔知係火牛定塊底板有事, 如果你對電腦有認識, 請指教

many thanks

懷左你又開到???

開到就一定唔會係隻牛有事......
    底板都好少會壞...
    可能係ram 同 harddisk 有問題~~~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 batigoal 於 2009-1-19 23:55 發表

係唔係背心來呀?有可能係手罷動時與身體磨損左,我都有甘既情況 ,下次跑前要用vansiline 啦!

YES AR...背心來ka....又唔似邊位劃wor~~~用vansiline?但我之前都有搽body lotion ka la wor.....