香港長跑網  - 長跑長友

港島西 - 肥佬泊泊 - Pakcb

升級   36.65%

無聊
  • 簽到天數: 3 天

係《新來跑手報到區》打擾左一輪 sorry
    呢個網站都好多 CHing 同 CTse 教大家野同打氣真係好開心
    轉戰過黎呢邊繼續寫下野記載下自己跑步既事
    同大家分享一下   (唓...講到扮晒勁咪又係吹下水)

先黎同大家say 個hi
    慢慢就會加落去

謝謝...歡迎搭訕

升級   0%

該用戶從未簽到

Pakcb c hing

恭喜恭喜  !!! 開blog 大吉 !!!

add oil ar
    711MF 該用戶已被刪除

升級   0%

該用戶從未簽到

pakcb兄抗戰到底長blog長有.

升級   82%

該用戶從未簽到

長跑長友

白頭佬

升級   0%

該用戶從未簽到

Pakcb ching 加油, 長blog 長有~

升級   36.65%

無聊

升級   0%

該用戶從未簽到

Pakcb ching 加油!!
    希望能成功減磅呀...

升級   100%

開心

長減長有~~~~嘻
    加油丫
    港島真係好少去

升級   36.65%

無聊

20090115-2km-0:13'01"89(153m/mins)

好凍的一夜,係今年至今最凍個幾日的晚上...(聽天文台講明晚會無咁凍了)
    無跑左咁多日...咁凍天氣...真係好有難度
    肥佬一名...唔跑唔得...仲誇口要 10km sub60
    呢次真係衰硬
    好在只係自己目標...無同人比
    第一次咁凍去跑就以經驗講我知...手好凍...所以今晚都帶左手套(可能有ching 見到我)
    加上怕病...穿了件厚衣...呢件野一向都覺超熱
    初初都還可以...但跑落左...我已經全身濕晒...估唔到咁凍d汗都滴到yip眼
    加上好似越跑越重越焗...咁就停左了
    希望明晚無咁凍...咁先再跑
    去沖涼先....今日係咁多

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 pakcb 於 2009-1-15 23:49 發表
    20090115-2km-0:13'01"89(153m/mins)

好凍的一夜,係今年至今最凍個幾日的晚上...(聽天文台講明晚會無咁凍了)
    呢次真係衰 ...

pakcb兄,咁凍仲要練跑真係幾辛苦架,加油呀。
    711MF 該用戶已被刪除

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 pakcb 於 2009-1-15 23:49 發表

呢次真係衰 ...

著得太多衫去跑,跑到出哂汗係好鬼難頂呀..
    咁凍的天氣就寧願著件風褸 + 長褲慢跑...
    就算感熱都唔好除件褸,好鬼易病呀...
    能在咁凍的天氣的跑步真是需要好大的決心~~
    加油呀~

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   0%

該用戶從未簽到

pakcb c hing

著件風褸 + 長褲慢跑 ok ar!!

慢跑 2-3 k 都開始暖

c hing add oil ar!!!!

升級   36.65%

無聊

原帖由 瘋狂坦克車 於 2009-1-16 11:40 發表
    https://www.longrun.hk/forum/viewthread.php?tid=3253&extra=&page=1
    努力吧師兄, 呢個榜等緊你成功後留下紀錄!

好...就今天開始記錄一下
    謝謝 CHing 打氣

20090116_185磅

升級   0%

難過
  • 簽到天數: 1 天

恭喜Pakcb開blog大吉, 向成功減肥踏前一大步!

天氣冷, 穿長褲+擋風外套+手套, 跑跑下就唔凍架啦!
    如果熱身後除外套, 一停低就馬上著衫, 唔好冷親.

慢慢跑, 跑跑下會跑遠啲, 跑跑下會跑長啲.

加油!  努力!

升級   36.65%

無聊

20090116-3km-0:21'35"32(139.5m/mins)

都係好凍的一夜
    聽 CHing 講穿件風褸...但係無...只係得件電單車雨褸
    帶埋對手套咁就落左樓去
    都係唔慣,跑得好辛苦...好 ar jar
    跑左陣要除手套了...跑完3km...全身已濕晒
    可能太焗
    除左件褸...行半個圈...即閃...因為有d中招feel

升級   36.65%

無聊

20090118-10km-1:15'32"58 (132.5m/mins)
    終於回暖很多...星期日當然係跑返轉 10KM
    唉...唔知係咪先前跑慣左快...失頭哥的波羅蓋對上的位有少少痛
    唔知係先前跑得快...定係平日飯後行廿五層樓梯行得多有DD傷左
    睇黎...平日要減...行十二層就算
    就因為有DD痛...今日都係放慢D腳步...幸好跑到尾段...唔痛了
    到底係痛到慣左唔覺...定係真係唔痛就不得而知...都係鍚住對腳...跑慢D
    唔知要唔要放棄 SUB 60 呢個目標...(其實已經降左做SUB 65 了只係唔改簽名住)
    今日係著RIDER11wide第二次著佢跑...跑完腳掌都幾累
    星期中好似又話又凍返...仲落雨喎...希望唔好太凍

其實呢到叫blog我都唔係太知寫乜
    似係...個人吹水站多d...哈
    唔緊要...我估網主都係想建立一個平台俾我地大家分享
    一同享受跑步的樂趣
    謝謝

升級   36.65%

無聊

唉...今日膝頭少痛...睇黎要休跑