香港長跑網  - 長跑長友

樓主: cchi3a9
打印 上一主題 下一主題

買不到power jel

關閉 [複製鏈接]

升級   0%

該用戶從未簽到

升級   61.1%

該用戶從未簽到

我係因為想買果種味周圍都買唔到, 所以順手入定貨比老渣時用

我都估唔到會去晒, 估到既話早就囤積居奇, 待價而沽, 牟取暴利

登錄/註冊後可看大圖

升級   0%

該用戶從未簽到

之前喺豉油街嗰兩三間爬山用品公司都好似有賣, 不過唔記得餔頭名!!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 cu83 於 2009-1-21 22:44 發表
之前喺豉油街嗰兩三間爬山用品公司都好似有賣, 不過唔記得餔頭名!!

OK 啦,聽日去刮下,唔該晒!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 比因 於 2009-1-21 22:33 發表
我係因為想買果種味周圍都買唔到, 所以順手入定貨比老渣時用

我都估唔到會去晒, 估到既話早就囤積居奇, 待價而沽, 牟取暴利

登錄/註冊後可看大圖

咁樣講,邊隻味正d?

升級   61.1%

該用戶從未簽到

原帖由 allanccl 於 2009-1-21 22:50 發表

咁樣講,邊隻味正d?

我試過幾隻, 云里拿 + 蕉, 云里拿 + 橙, 草霉, 青蘋果

有云里拿果D掂都唔好掂, 超難食; 草霉, 青蘋果算係比較起上來較無咁難食

有師兄介紹cxrbboom 既Espresso咖啡味好食, 我之後買既就係2包呢隻, 再加一包pxwerbar青蘋果味.

Espresso味未食過, 第1次買

升級   100%

奮鬥
  • 簽到天數: 92 天

哎吔, 我都未買添.  弊.....星期六去旺角走一趟至得.
    聽ching講過, 雲呢拿(藥水味-唔掂) 朱古力/莫加(正) 果日終極長課, 我試過芒果亦ok

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 比因 於 2009-1-21 22:58 發表

我試過幾隻, 云里拿 + 蕉, 云里拿 + 橙, 草霉, 青蘋果

有云里拿果D掂都唔好掂, 超難食; 草霉, 青蘋果算係比較起上來較無咁難食

有師兄介紹cxrbboom 既Espresso咖啡味好食, 我之後買既就係2包呢隻, 再加一包 ...

唔該晒比因兄。

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 running-sue 於 2009-1-21 23:01 發表
    哎吔, 我都未買添.  弊.....星期六去旺角走一趟至得.
    聽ching講過, 雲呢拿(藥水味-唔掂)hgjD092" />" />hj 朱古力/莫加(正)hgj091" />" />hj 果日終極長課, 我試過芒果亦ok

咁多人話朱古力/莫加(正),芒果亦ok,咁聽日見到就一於大量入貨。

升級   0%

該用戶從未簽到

好彩我之前買0左 d ....

升級   32%

該用戶從未簽到

其實各位c hing,c tse覺得邊隻,咩牌子,咩味0既power jel好味ddd呢?

升級   100%

奮鬥

原帖由 allanccl 於 2009-1-21 23:08 發表

咁多人話朱古力/莫加(正),芒果亦ok,咁聽日見到就一於大量入貨。

亮哥, 你唔好買哂呀, 小妹星期六至去旺角呀

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 Mr.Bus 於 2009-1-21 23:18 發表
    其實各位c hing,c tse覺得邊隻,咩牌子,咩味0既power jel好味ddd呢?

我食開 GU 既 LEMON/ORANGE 味.... powerbar 既 green apple 都 ok...

不過呢 d 野..在水站拿拿聲吞0左佢再灌水....當咩事都無發生過...
    只要唔好"咀嚼" 佢... 應該幾難食既野好快會成為過去...

升級   100%

奮鬥

原帖由 ee_tpk 於 2009-1-21 23:22 發表

我食開 GU 既 LEMON/ORANGE 味.... powerbar 既 green apple 都 ok...

不過呢 d 野..在水站拿拿聲吞0左佢再灌水....當咩事都無發生過...
    只要唔好"咀嚼" 佢... 應該幾難食既野好快會成為過去...

果日長課第一次食, 嘩, 好似成口膠水咁, 即時去水機補水

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 running-sue 於 2009-1-21 23:20 發表

亮哥, 你唔好買哂呀, 小妹星期六至去旺角呀

sue姐, 唔係驚我買晒呀,最驚係聽日已經賣晒啦,如果買到,當然會分比大家啦。

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 running-sue 於 2009-1-21 23:28 發表

妳食左之後感覺如何,有無幫助?

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 running-sue 於 2009-1-21 23:28 發表

GU 既 檸檬味...好似成口洗潔精咁....
    不過已經算係好味..

好怕其他怪味..成口膠....

升級   100%

奮鬥

原帖由 allanccl 於 2009-1-21 23:33 發表

妳食左之後感覺如何,有無幫助?

又真係好d喎, 照例跑佐成20k, 應該累, 但我回程果段路, 好有力咁喎

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 running-sue 於 2009-1-21 23:38 發表

又真係好d喎, 照例跑佐成20k, 應該累, 但我回程果段路, 好有力咁喎

所以而家小妹連半馬都拍 gel....
    去到 10k附近見有水站就食... 如果唔係..應該由 12,13k 開始跌得好快...

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 running-sue 於 2009-1-21 23:38 發表

哦! 怪唔得知終極果日妳尾段仲咁有力啦,好似用極都有咁;終極果日拍左幾多包?