香港長跑網  - 長跑長友

樓主: cchi3a9
打印 上一主題 下一主題

買不到power jel

關閉 [複製鏈接]

升級   100%

奮鬥
  • 簽到天數: 92 天

1包咋, 果次係第一次食, 在公園仔見平ching + 瘋ching又食, wong sir當時問我有冇帶, 有就食啦, 咁咪食囉.
    之前desmond ching都建議跑全馬袋定1-2包實冇死.

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 running-sue 於 2009-1-21 23:52 發表

1包咋, 果次係第一次食, 在公園仔見平ching + 瘋ching又食, wong sir當時問我有冇帶, 有就食啦, 咁咪食囉.
    之前desmond ching都建議跑全馬袋定1-2包實冇死.  

由你長課中決定在比賽果陣幾時要食同埋帶幾多啦...
    如果你要兩包... 就拎 3 包... 始終係全馬..拎多一包... 就算爆晒都仲可以救命...
    如果你知 15k 開始無力.. 我個人suggest 在 11-12k 見到水站要食定.. 包裝話佢要 15分鐘才見效

小妹半馬..應該在入西隧前食定

升級   0%

該用戶從未簽到

今日買左幾包power gel ,係旺角花園街街頭地下行山用品店,但只有banana & Vanilla 味.

升級   49.45%

該用戶從未簽到

原帖由 ee_tpk 於 2009-1-21 23:38 發表

GU 既 檸檬味...好似成口洗潔精咁....
    不過已經算係好味..

好怕其他怪味..成口膠....

Expresso 或 Chocolate 味最好! YUMMY!! 你試過之後就唔會再試其他味道. 信我LA!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 kopo1128 於 2009-1-22 00:17 發表

Expresso 或 Chocolate 味最好! YUMMY!! 你試過之後就唔會再試其他味道. 信我LA!

咁我試下先

(power gel 試食大會?! )

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 ee_tpk 於 2009-1-22 00:25 發表

咁我試下先

(power gel 試食大會?! )

食的時候.....記得睇下<食用日期>,否則肚痛就大件事

升級   32%

該用戶從未簽到

原帖由 ee_tpk 於 21/1/2009 23:22 發表

我食開 GU 既 LEMON/ORANGE 味.... powerbar 既 green apple 都 ok...

不過呢 d 野..在水站拿拿聲吞0左佢再灌水....當咩事都無發生過...
    只要唔好"咀嚼" 佢... 應該幾難食既野好快會成為過去...

睇黎GU出0既power jel味道差dddddd喎

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 Mr.Bus 於 2009-1-22 00:37 發表

睇黎GU出0既power jel味道差dddddd喎

其實我覺得 GU 結 D... 但係無咁難食...

不過應該視乎佢本身係咩味....不在乎佢係咩牌子

升級   100%

奮鬥

原帖由 ee_tpk 於 2009-1-22 00:41 發表

其實我覺得 GU 結 D... 但係無咁難食...

不過應該視乎佢本身係咩味....不在乎佢係咩牌子

我都覺得味緊要過牌子

升級   100%

奮鬥

原帖由 allanccl 於 2009-1-21 23:32 發表

sue姐, 唔係驚我買晒呀,最驚係聽日已經賣晒啦,如果買到,當然會分比大家啦。

亮哥, 預祝你成功搶灘

升級   19.4%

該用戶從未簽到

原帖由 亞平 於 2009-1-22 00:09 發表
    今日買左幾包power gel ,係旺角花園街街頭地下行山用品店,但只有banana & Vanilla 味.

我都買過呢兩隻. Vanilla味係冇咖啡因, 而banana味有1%咖啡因, 咁參賽係咪兩隻都accept既呢?

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 領跑員 於 2009-1-22 00:30 發表

食的時候.....記得睇下,否則肚痛就大件事

有時跑山無食晒,當然唔會劈,但上完山熱完番黎又凍番,到下次用時都唔知有無壞到~~

不過只要未過期我都照食,大吉利是又未試過中毒~~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 山貓 於 2009-1-22 14:00 發表

我都買過呢兩隻. Vanilla味係冇咖啡因, 而banana味有1%咖啡因, 咁參賽係咪兩隻都accept既呢? " />" />nm

貓兄,邊有人會check我地食左D乜啦...

升級   100%

慵懶
  • 簽到天數: 9 天

10K 今日剛返貨,買了coffee and lemon, 但要$13 包

升級   56.84%

鬱悶
  • 簽到天數: 1 天

today go to MK
    cannot find the power gel
    any ching can tell me where to buy power gel in mongkok or tsuen wan?
    thank you

升級   100%

奮鬥

原帖由 yuen_kei 於 2009-1-28 23:36 發表
    today go to MK
    cannot find the power gel
    any ching can tell me where to buy power gel in mongkok or tsuen wan?
    thank you

哎吔, 今日旺角果間行山店 (近柏裕) 未開呀, 初五至開

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 running-sue 於 2009-1-28 23:43 發表

哎吔, 今日旺角果間行山店 (近柏裕) 未開呀, 初五至開

需要幫忙嗎?我就係佢對面返工.

升級   61.1%

該用戶從未簽到

原帖由 亞平 於 2009-1-22 15:19 發表

Maybe he is the champion

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 亞平 於 2009-1-22 15:19 發表

平兄,呢d唔係乜嘢禁葯,check都唔驚架,佢d包裝紙有寫成份,我睇唔到有任何葯名,咖啡因.....飲茶同咖啡都有,我覺得無問題嘅。

升級   40%

該用戶從未簽到

回復 8# 的帖子

係人都係呢個價. 不過未必間間都有, 打電話check吓,先去買.