香港長跑網  - 長跑長友

打印 上一主題 下一主題

初三赤口宜跑步28/1 - 斧山 > 西貢 13k

關閉 [複製鏈接]

升級   0%

該用戶從未簽到

跑友約跑賀新春

日期: 28/1 (年初三)
時間: 9時正
路線: 彩虹 > 清水灣道 > 西貢公路 > 西貢碼頭 (13k)
集合地點: 彩虹鐵路B地底 (長跑網網衣為記)

由於初一至初三運動場及遊樂場關門, 因此各街坊請在家中預備, 沒有行李寄存!! 請帶備八達通及$$$, 在西貢吃東西, 之後乘車散隊.

如跨區的跑友有興趣, 可在此留言再另作安排.

警告及聲明
1. 此項聚會適合跑步初哥(10公里跑55-70分鐘), 身體並無任何疾病(包括已知或隱疾),同時需確保可以應付此項運動的朋友參加,各位需量力而為。如身體不適,切勿強行參加。

2. 本網站並不涉及此項聚會的一切安排,敬請參加者自行負責個人的財物及人身安全。 如有不幸事故,而導致參加者受傷或死亡,或涉及第三者的意外,本網站及聚會發起人慨不負任何責任。

3. 活動不排除將於酷熱的情況下舉行,參加者需要在參加活動前有足夠的訓練及休息,並留意個人的身體狀況,建議活動前先自行補充足夠水份。

4. 若約跑活動當天懸掛八號或以上颱風、黑色暴雨訊號或非人力可控制之情況,活動將會取消。

5. 參加者的個人保險須自行負責。

1. Leefs (隊長)
2. 田中雅茂
3. obaanc
4. 西環伏特加 (順利出發)
5. plastictreewah
6. 漫漫長路
7. mill
8. 快活人 (將軍澳出發)
9. kf1977
10.熱血男
11.熱血男朋友
12.carcar

+1 0
上一篇︰壞消息下一篇︰波羅蓋後面條筋痛

升級   56.85%

該用戶從未簽到

本人非常支持年初三跑步行大運,不過26K的途程對跑開短途既 Ching Ctse 黎講好似"啃"左D咁!
令到有心參與既網友都望而卻步,所以本人覺得今次路線縮減至10零K比較合適.( 例如18K咁!圖個彩頭)
既可與眾同樂,亦可趁此新春佳節團拜一番,何樂而不為. (以上茂論僅供參攷)

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 田中雅茂 於 2009-1-19 18:07 發表
本人非常支持年初三跑步行大運,不過26K的途程對跑開短途既 Ching Ctse 黎講好似"啃"左D咁!
令到有心參與既網友都望而卻步,所以本人覺得今次路線縮減至10零K比較合適.( 例如18K咁!圖個彩頭)
既可與眾同樂,亦可趁此 ...

茂ching, 路線已改了13k, 如想改到18k, 請提供路線 去邊到搵多5k出黎. 已預了閣下!!!

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   100%

奮鬥
  • 簽到天數: 92 天

nc ctse, 初三小妹要去發財跑, 未能出席, 請見諒.....

升級   100%

開心
  • 簽到天數: 83 天

我搞左個行大運團.
    撞晒期.離唔到囉

升級   70.33%

該用戶從未簽到

9 點半左右係順利邨出發,唔知追唔追到大隊呢,....rtr14rytr

升級   0%

該用戶從未簽到

小妹當日去0左發財跑...未能出席

升級   100%

開心
  • 簽到天數: 4 天

不如大家來山頂, 做下路人甲陪跑吧............

升級   2.33%

該用戶從未簽到

我想JOIN,唔知有冇人跑回程到斧山道?

升級   70.33%

該用戶從未簽到

啱啱係順利邨跑入科大回來,都有幾個高手跑緊,.....仲有say hi,.....好好呀,....

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 cc 於 2009-1-19 22:35 發表

哎呀~nc姐本來想撐場嘎~不過唔得丫。 你地玩得開心d啦~~

cc,下次再跑過吧

升級   0%

該用戶從未簽到

各位ching ctse, 發財和行大運都很重要呀 努力加油呀!!!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 plastictreewah 於 2009-1-20 12:48 發表
    我想JOIN,唔知有冇人跑回程到斧山道?

原來有人想跑全程 ... 我諗要遲少少才知, 可以諗吓!!!!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 西環伏特加 於 2009-1-20 13:22 發表
    啱啱係順利邨跑入科大回來,都有幾個高手跑緊,.....仲有say hi,.....好好呀,....

我以為西環伏特加ching住在西環, 原來係左鄰右里...

有時一個人跑步, 見到有跑手時, 大家打個招呼, 真係會生猛d   唔會咁悶!!!

ching一定會追到大隊, 起碼會見到小妹坐緊艇

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 obaanc 於 2009-1-20 13:44 發表
    各位ching ctse, 發財和行大運都很重要呀 努力加油呀!!!

如果你地響下午跑.... 我就可以一次過滿足晒兩個願望啦

不過我都明白早上跑舒服 d... 恭祝大家在當日在不同地方行個大運啦...

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   70.33%

該用戶從未簽到

原帖由 obaanc 於 2009-1-20 13:54 發表

我以為西環伏特加ching住在西環, 原來係左鄰右里...

有時一個人跑步, 見到有跑手時, 大家打個招呼, 真係會生猛d   唔會咁悶!!!

ching一定會追到大隊, 起碼會見到小妹坐緊艇

係呀,...同企地say 完 hi , 真你有一種動力咁,...rtr08rytr

升級   0%

難過
  • 簽到天數: 1 天

"警告及聲明
    1. 此項聚會適合跑步初哥(10公里跑45-60分鐘以及平時有作長課20K-30K)" quoted

NC,
    呢個初三約跑有點嚇人啊! 係咪跑山架

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 叮叮噹 於 2009-1-20 21:04 發表
    "警告及聲明
    1. 此項聚會適合跑步初哥(10公里跑45-60分鐘以及平時有作長課20K-30K)" quoted

NC,
    呢個初三約跑有點嚇人啊! 係咪跑山?

無留意tim, 我係抄襲瘋狂兄18/1的資料   跑行人路有斜路的