香港長跑網  - 長跑長友

樓主: nc

初三赤口宜跑步28/1 - 斧山 > 西貢 13k

關閉 [複製鏈接]

升級   100%

擦汗
  • 簽到天數: 1 天

升級   100%

奮鬥

本 港 地 區 今 晚 及 明 日 天 氣 預 測

多 雲 。 晚 間 天 氣 寒 冷 及 有 幾 陣 微 雨 , 市 區 最 低 氣 溫
    約 12 度 , 新 界 再 低 兩 三 度 。 明 日 日 間 短 暫 時 間 有 陽
    , 最 高 氣 溫 約 17 度 。 吹 和 緩清 勁 北 風 , 明 日 轉
    吹 東 風 。

明日有D凍.... ching/ctse 預備定D保暖衣物

升級   100%

慵懶
  • 簽到天數: 340 天

原帖由 kf1977 於 2009-1-27 19:04 發表

多 雲 。 晚 間 天 氣 寒 冷 及 有 幾 陣 微 雨 , 市 區 最 低 氣 溫
    約 12 度 , 新 界 再 低 兩 三 度 。 明 日 日 間 短 暫 時 間 有 陽
    光 , 最 高 氣 溫 約 17  ...

thanks! kf1977ching

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 kf1977 於 2009-1-27 19:04 發表

光 , 最 高 氣 溫 約 17  ...

thanks, kf ching.

各位明早見喇, 彩虹鐵路B地底等

小妹初一又奶o野, 有感冒, 所以是會極極慢速跑, 希望唔會嚇親各位, 如果真係跑唔郁, 便會上車, 西貢運動場停車場等吧!!!

升級   70.33%

該用戶從未簽到

原帖由 leefs 於 2009-1-26 02:43 發表

歡迎!歡迎!

哎呀,......唔好意思呀各位,小弟聽朝要趕字去bye 年呀,join 唔到大隊呀,.....rtr07rytr

升級   0%

該用戶從未簽到

SORRY。 明天早上有事。不能跟大隊操練。

升級   0%

該用戶從未簽到

回復 65,66# 的帖子

唔緊要, 下次再跑過!!

升級   100%

擦汗

各位卿家﹕
    有相睇啦!

升級   100%

擦汗

升級   100%

慵懶

嘩嘩嘩~皇上啲相咁快有得睇,唔該晒
    明早我同呀kin, lulu 會長(暫時知係咁多個)跑晒草>將軍澳
    你跑唔跑呀! 8:30am晒草場集合

升級   45.33%

該用戶從未簽到

回復 69# 的帖子

多謝皇上 . 咁快有相睇真快手 ...讚!!!

升級   100%

慵懶

原帖由 漫漫長路 於 2009-1-28 16:18 發表
    多謝皇上 . 咁快有相睇真快手 ...讚!!!

漫漫長路 你個背囊細細個幾好呀! 重有無得買呀! $100嗎?
    如果想買可以點樣, 可以post張相出來嗎?
    thanks!

升級   56.85%

該用戶從未簽到

日因身體不適, 未能出席 nc ctse 的赤口行大運,
    非常抱歉.

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 田中雅茂 於 2009-1-28 20:09 發表
    今日因身體不適, 未能出席 nc ctse 的赤口行大運,
    非常抱歉.

田中ching, 這個赤口行大運不是小妹的, 是各位ching ctse的. 小妹今天也非常抱歉帶病跑了3-4k左右便上了巴士, 在西貢等大軍吃早餐

今天很開心第一次見漫漫長路ching, kf1977 ching, 熱血男ching, leo ching, 還有已見過面的mill ctse及carcar ctse, 大家很好人等埋一起跑, 有傾有講, 很有隊型, 大家距離不過10呎, 真係辛苦大家了

今天一起步便是暗暗長命斜, 不久到了消防宿舍外出食風位 之後不斷暗斜, 好似唔覺有緩衝地方, 雖然亞熱血男ching已經dup晒brake殿後, 又不斷地說話, 但對不起隻衰o野不斷地叫小妹上車, 就係咁... 我就係井欄樹上車, 掉下了一班熱血的跑友 在西貢會合大家.

carcar ctse真係唔好意思叫了妳來, 自己又上了車, 真係照顧不到了!!!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 田中雅茂 於 2009-1-28 20:09 發表
    今日因身體不適, 未能出席 nc ctse 的赤口行大運,
    非常抱歉.

ching保重呀,多多休息!!! 小妹由今天下午到現在也開唔到聲, 無得同人鬧交 渣打

各位ching ctse請多多多多保重, 長跑長友

升級   20.35%

該用戶從未簽到

TO: NC姐

今天我們SSP小隊去行山~在96R去西貢的路上看到你們跑過^^
    哈哈

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 小華是也! 於 2009-1-28 21:34 發表
    TO: NC姐

今天我們SSP小隊去行山~在96R去西貢的路上看到你們跑過^^
    哈哈

oh... 係喎... 你地去行山!!! 可能那時我已上了車

升級   45.33%

該用戶從未簽到

回復 72# 的帖子

我個背囊陪咗我很長日子了 , 係朋友搭上搭買依家就算買都<br />
    未必$100買到 . 不過聖誕節左右我係<毅成>見到類似顏色重靚<br />
    賣$150.得閑上去睇睇 . 水袋就唔好係個度買啦 .<br />
    唔識點post相..

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 漫漫長路 於 2009-1-28 21:37 發表
    我個背囊陪咗我很長日子了 , 係朋友搭上搭買依家就算買都
    未必$100買到 . 不過聖誕節左右我係見到類似顏色重靚
    賣$150.得閑上去睇睇 . 水袋就唔好係個度買啦 .
    唔識點post相..

漫漫長路ching, 你要用回復或引用都可以... 便會有 "上傳附件"一欄...

下次試試吧!!!

升級   100%

慵懶

原帖由 漫漫長路 於 2009-1-28 21:37 發表
    我個背囊陪咗我很長日子了 , 係朋友搭上搭買依家就算買都
    未必$100買到 . 不過聖誕節左右我係見到類似顏色重靚
    賣$150.得閑上去睇睇 . 水袋就唔好係個度買啦 .
    唔識點post相..

thanks! ching 我得閒自己會去睇吓了