香港長跑網  - 長跑長友

返回列表 發新帖
樓主: 熱血男

北角新人報道

升級   0%

該用戶從未簽到

這個星朔六(24/1)上午有空嗎?
我們跑畢拉山金督馳馬徑,短短地15K,有興趣就黎玩下啦。
詳情去以下post睇下:
https://www.longrun.hk/forum/redirect.php?tid=3332&goto=lastpost#lastpost

升級   0%

該用戶從未簽到

ching 好厲害 ~~ 要繼續努力 ~

升級   100%

慵懶
  • 簽到天數: 340 天

welcome 熱血男 ching,
    我們大家一起努力呀!

升級   11.05%

該用戶從未簽到

allanccl,1月24日要幫人拍婚禮video呀,我一定會join你地跑步的.

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 熱血男 於 2009-1-20 23:05 發表
    allanccl,1月24日要幫人拍婚禮video呀,我一定會join你地跑步的.

Nevermind,下次有機會才和你跑。

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 熱血男 於 2009-1-20 16:07 發表
    cu83,有機會都可以跟你跑下.
    allanccl,我一定會參加你地ge索K團的.
    我自己通常會去銅鑼灣運動場起步,沿天后廟道上到寶馬山道來回.

熱血男師兄,
    你好勁呀! 天后上宝馬山來回, 係咪上到聖貞德? 泥條斜都幾長! 有冇興趣join 2.15約跑呀!

https://www.longrun.hk/forum/viewthread.php?tid=3338&extra=page%3D1

升級   11.05%

該用戶從未簽到

alex,我係好慢的,中間都要行少少,仍然係練習中,2月15日唔洗去旅行的話,我會join的.

升級   0%

該用戶從未簽到

回復 27# 的帖子

好, 到時等你確定。

升級   20%

該用戶從未簽到

回復 20# 的帖子

熱師兄,仲有三星期到SC Marathon,襯今個禮拜砌課30k以上,最好35k,
    咁順利跑完兼唔駛捱得太辛苦。請參考!

升級   56.2%

該用戶從未簽到

熱血男師兄勁呀!一係就唔跑,一跑就係全馬....