香港長跑網  - 長跑長友

樓主: ee_tpk
打印 上一主題 下一主題

將軍澳逍遙跑步團 - 03.14 約跑 + 特訓 P1

關閉 [複製鏈接]

升級   0%

該用戶從未簽到

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 ee_tpk 於 2009-1-27 22:31 發表

jc 兄.. 但願如此... 不過我可能落唔到場跑...
自 CCM 之後隻腳仲係唔俾我跑...

ee 。隻腳仔仲痛更呀?

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 快活人 於 2009-1-27 23:08 發表

ee 。隻腳仔仲痛更呀?

時好時壞..前日好似無咩事... 今日出去果陣唔係好想行...
今個星期六仲可唔可同大家跑都係一個好問題...

升級   93.33%

該用戶從未簽到

原帖由 hoshanbei 於 2009-1-26 23:47 發表
kekeke,等我偷下雞先
qoo ctse,你報左邊個渣打賽事呀?

因為上次係銅鑼灣搵路的痛苦經驗,今次堅決要報半馬
還不自量力,唔識死報挑戰組... 到時實比後一組追過
雖然咁...到時都會盡全力,因為我師父係終點等我,唔可以太難睇...
無記錯,你好似報10k...加油呀

升級   93.33%

該用戶從未簽到

原帖由 ee_tpk 於 2009-1-27 23:15 發表

時好時壞..前日好似無咩事... 今日出去果陣唔係好想行...
今個星期六仲可唔可同大家跑都係一個好問題...

ee明天你唔好太免強了...就住好d...好好休息呀,揸打緊要d...

升級   20.75%

該用戶從未簽到

qoo ctse...無錯,我係10k 龜...你記性真好

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 Qoo 於 2009-1-27 23:45 發表

ee明天你唔好太免強了...就住好d...好好休息呀,揸打緊要d...

無錯呀, 我成日提自己, 跑步係為左健康, 整傷就唔值得喇~!
ee唔好免強呀~ 長跑長有 !

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 hoshanbei 於 2009-1-27 23:59 發表
qoo ctse...無錯,我係10k 龜...你記性真好

快慢唔係問題, 記唔記得文ching話, 要"尊重"跑步哩項運動, 用"心"去跑就得喇!

升級   20.75%

該用戶從未簽到

原帖由 jc8866 於 2009-1-28 00:05 發表

快慢唔係問題, 記唔記得文ching話, 要"尊重"跑步哩項運動, 用"心"去跑就得喇!

收到!
我會努力的!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 jc8866 於 2009-1-28 00:03 發表

無錯呀, 我成日提自己, 跑步係為左健康, 整傷就唔值得喇~!
ee唔好免強呀~ 長跑長有 !

x2 ~

原帖由 jc8866 於 2009-1-28 00:05 發表

x2 ~~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 快活人 於 2009-1-27 23:07 發表

火兄初六開年團會報嗎?" />" />

8點我未收工呀
最快10點先返到到黎呀

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 火仔11 於 2009-1-28 13:31 發表

8點我未收工呀" />" />
最快10點先返到到黎呀" />" />hjgh

火兄返夜班 ?

升級   62%

該用戶從未簽到

各位ching、ctse好, 恭喜發財呀, 祝大家越跑越有~~~

小弟雖住在藍田, 但經常跑到將軍澳, 今年報了FM, 也很希望和大家一同努力練習。
請問你們通常在什麼時候、什麼地方練跑的呀?
可以讓我一起參加嗎?

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 oldtree 於 2009-1-28 15:39 發表
各位ching、ctse好, 恭喜發財呀, 祝大家越跑越有~~~

小弟雖住在藍田, 但經常跑到將軍澳, 今年報了FM, 也很希望和大家一同努力練習。
可以讓我一起參加嗎?

ee 團長現時不在線,就讓小弟代答 ~~

我地逍遙團逢星期六早上約8時起跑,有時會圍住將軍澳跑,也有時進行跨區練習 ~~
我地會逍遙慢跑,旨在以跑會友 ~
而主菜是跑後的早餐 ~~
歡迎 oldtree ching 加入我們的逍遙跑 ~~

升級   100%

開心
  • 簽到天數: 789 天

回復 53# 的帖子

有明早
    將軍晒草29/1初四四圍跑--賽前熱身跑加新春團拜
    https://www.longrun.hk/forum/vie ... &extra=page%3D1

晒草灣遊樂場  : 藍田MTR D1出口左轉上斜到尾,網球場右手面再上
    8:30am集合
    8:45am出發
    晒草灣->澳景路->將軍澳 原路來回
    約12km

Kin in Running

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 shogikin 於 2009-1-28 15:52 發表
    有明早
    將軍晒草29/1初四四圍跑--賽前熱身跑加新春團拜
    https://www.longrun.hk/forum/viewthread.php?tid=3429&extra=page%3D1

晒草灣遊樂場  : 藍田MTR D1出口左轉上斜到尾,網球場右手面再上
    8:30am集合
    8: ...

唉... 我隻腳仲係唔俾我跑呢....

我好想試呢條路........

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 火仔11 於 2009-1-28 13:31 發表

8點我未收工呀" />" />
    最快10點先返到到黎呀" />" />hjgh

食唔食早餐???

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 oldtree 於 2009-1-28 15:39 發表

可以讓我一起參加嗎?
    原帖由 =chairman= 於 2009-1-28 15:49 發表

ee 團長現時不在線,就讓小弟代答 ~~

我地逍遙團逢星期六早上約8時起跑,有時會圍住將軍澳跑,也有時進行跨區練習 ~~
    我地會逍遙慢跑,旨在以跑會友 ~
    而主菜是跑後的早餐 ~~
    歡迎 oldtree ching 加入我們 ...

麻煩車亞文丫....

oldtree ching.. 小妹都係藍田人... 但好少響藍田跑... hoho
    如果有興趣..時間又0岩... 一齊來 tko 跑丫...

升級   20.75%

該用戶從未簽到

我初四就要返工啦....嗚嗚...

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 hoshanbei 於 2009-1-28 16:25 發表
    我初四就要返工啦....嗚嗚...

我都係啊.
    唔緊要啦,好快就星期六了,到時再跑過啦.