香港長跑網  - 長跑長友

樓主: 瘋瘋

恭喜長跑長友大軍在2.1馬鞍山盃大獲全勝

關閉 [複製鏈接]

升級   100%

開心
  • 簽到天數: 789 天

升級   100%

慵懶
  • 簽到天數: 340 天

原帖由 pwong5618 於 2009-2-1 16:25 發表
    Thank you  所有義工 ching ctse幫手影相

X2 特別多謝ee傷左咁辛苦都離幫我地影相. thx

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 Tarry 於 2009-2-1 20:31 發表
    恭喜, 恭喜 ,
    恭喜有無PB ga ching/ctse, 因為你地全力以赴做到最好, 恭喜參加義工ga ching/ctse, 攝影師因為你地為今日賽事無私自己時間, 多謝你地ga辛勞, 我地一齊努力加油, 為下星期日老馬再創佳績.願各位順利都能完成賽事.我係最無貢獻ga一個, 相信亦係唯一ga一個 ...

每一個人都好重要的,能夠互相支持同鼓勵 ~~

升級   100%

慵懶
  • 簽到天數: 340 天

託皇上鴻福及長跑網給予機會,本人今日有幸在比賽上攞獎,
    更要多謝running-sue, runrunrun, 零下十度大家合作愉快~
    THX!

升級   100%

奮鬥
  • 簽到天數: 92 天

原帖由 mill 於 2009-2-1 20:56 發表
    託皇上鴻福及長跑網給予機會,本人今日有幸在比賽上攞獎,
    更要多謝running-sue, runrunrun, 零下十度大家合作愉快~
    THX!

係呀, 多謝mill + runrun + 雪花, 真開心能合作成功

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 pwong5618 於 2009-2-1 16:06 發表
    我帶咗盒金莎去,跑完因要到隔理換衫及沖涼,返回運動場都好多Ching & Ctse 走咗,我只知幾個隊員贏咗隊長---
    所以無派到,唯有等足捷會時至分喇!

A 隊 Miller
    B 隊 神童Waiwai,Kenny choi ...

wong sir, 我跑35'50呀...最後比瘋瘋帶離左啦~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 神童威威 於 2009-2-1 15:35 發表
    真係想不到B隊都攞到季軍,自己亦盡了本份跑出應有水準,而且仲pb2分幾.....
    再次恭喜有份獎得ching ctse,還有多謝很多的攝影師影相

weiwei真係好勁呀, 呢個季軍冇你真係唔掂~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 pwong5618 於 2009-2-1 16:21 發表

我過多幾個月就唔夠妳跑喇!妳進步神速,我最尾個1K 至追到妳,好彩我唔知妳係前面,
    唔係就壓力大!

wong sir, sue ctse可能係衝圈既關係, 前速真係快左好多好多, 我今日已經開快左, 都要去到3K先追到佢.
    睇來ctse仲有大把進步空間.

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 大圍新跑手 於 2009-2-1 21:10 發表

weiwei真係好勁呀, 呢個季軍冇你真係唔掂~

大圍隊長,咁客氣仲嘜呀!
    正如wong sir話齋,你地最近練開全馬,好難谷D速度跑8k咁短路程,
    下次再玩時你d時間應該同我差不多的,渣打努力啦!

升級   44.2%

該用戶從未簽到

今日真係好開心~ 再一次感受到大家的熱情和氣勢   
    特別係阿SUE CTSE ~ 妳為我地女子組安排打點, 又給我們的電話繩 。真係要
    還有謝謝明ching 的順風車 ! 七兄教我拉筋 ! 各攝記抽空來拍攝。
    今次特別開心係同Anson "拍拖"啦 !! 第一次拍住一齊跑, 自己表現比預期好 !!
    更估唔到會拿埋團隊第3名 !!

感謝各位CHING, CTSE 一起共渡特別的人日, 牛年的第一份大禮 !!
    8/2 各參加左渣打CHING CTSE 加油呀 !!

升級   100%

奮鬥
  • 簽到天數: 92 天

原帖由 pwong5618 於 2009-2-1 16:21 發表

我過多幾個月就唔夠妳跑喇!妳進步神速,我最尾個1K 至追到妳,好彩我唔知妳係前面,
    唔係就壓力大!
    原帖由 大圍新跑手 於 2009-2-1 21:14 發表

wong sir, sue ctse可能係衝圈既關係, 前速真係快左好多好多, 我今日已經開快左, 都要去到3K先追到佢.
    睇來ctse仲有大把進步空間.

wong sir + 大圍ching, 真係見笑喇, 我依o的咪叫有頭威冇尾陣囉, 唉........
    不過, 我現在正慢慢消化7ching+梁兄+wong sir之前塞入我袋o既錢錢, 以小妹的資力, 希望能消化完之後使得番出o黎啦

升級   100%

擦汗
  • 簽到天數: 1 天

各位卿家﹕
    過去多月辛苦操練,
    今日終於得到回報,
    能夠同各師兄師妹度過"振奮"上午!
    我開心到好似剛加滿油一樣,
    返斧山立即跑咗23km,
    重要一路跑一路偷笑添…
    因為我發現了一个"奇蹟"~雪花。

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 神童威威 於 2009-2-1 21:16 發表

大圍隊長,咁客氣仲嘜呀!
    正如wong sir話齋,你地最近練開全馬,好難谷D速度跑8k咁短路程,
    下次再玩時你d時間應該同我差不多的,渣打努力啦!

跑完渣打練返D速度先...希望下次追近你少少啦~

升級   20.35%

該用戶從未簽到

謝謝大家啦!今天,
    要特别鳴謝的人有數位!
    SUESUE:  又有蛋高食……又再一次被她對大家的熱冲所感動了!
    VV         :  幫在系拿了咋打用品,(她説下次給我,她可能是想再見我一面吧^^)
    瘋兄    :  幫我拿了今天的跑步用品!
    馬王&馬囡: 不跑都齊齊黎打氣,可是他們前後脚走了(有咩不可告人的東東?)
    EE          : 這條友真的不錯哦!下次要花花心思還番嗮比你先得,你為我們做得太多了^^"真的有點兒過意不去呢!下次再見我做東請你吃甚麽的哦!念住……同你飲茶慢慢傾,去到先知你不來……><有點失望了!(我留了位給你的)
    還有影相的所有朋友仔哦~ 我愛你們哦!(表是對你們的重是)
    如有為留,請多多包含哦^^

711MF 該用戶已被刪除

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 711MF 於 2009-2-1 22:27 發表
    恭喜晒今日各得獎 ,c hing / ctse 及多謝咁多位攝影師,(真係好多)
    更多謝今日有份出席嘅各c hing / ctse.每一位都好熱烈為各跑手打氣,
    亦多謝無出席嘅網友精神上支持,,,

恭喜使7兄雙喜臨門呀

升級   0%

難過

原帖由 艾莉絲•韋 於 2009-2-1 21:29 發表
    今日真係好開心~ 再一次感受到大家的熱情和氣勢   
    特別係阿SUE CTSE ~ 妳為我地女子組安排打點, 又給我們的電話繩 。真係要
    還有謝謝明ching 的順風車 ! 七兄教我拉筋 ! 各攝記抽空來拍 ...

真係羨慕妳同ANSON可以拍拖跑 .
    恭喜妳地攞獎啊! 第一次出隊際就攞個頭彩.
    點解妳地隊友唔同左?? B隊定C隊攞獎?

升級   0%

難過

原帖由 711MF 於 2009-2-1 22:27 發表
    恭喜晒今日各得獎 ,c hing / ctse 及多謝咁多位攝影師,(真係好多)
    更多謝今日有份出席嘅各c hing / ctse.每一位都好熱烈為各跑手打氣,
    亦多謝無出席嘅網友精神上支持,,,

恭喜七兄雙喜臨門.

升級   97.67%

該用戶從未簽到

看來今天錯過好戲

沒辦法
    要工作

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 小華是也! 於 2009-2-1 22:19 發表
    " />" />
    謝謝大家啦!今天,
    要特别鳴謝的人有數位!
    SUESUE:  又有蛋高食……又再一次被她對大家的熱冲所感動了!
    VV         :  幫在系拿了咋打用品,(她説下次給我,她可能是想再見我一 ...

華華, 我都要多謝你比完賽又陪我去踩單車....足足踩左一個全馬跑程, 如果渣打果日都咁順利幾好WOR~