香港長跑網  - 長跑長友

樓主: 瘋瘋
打印 上一主題 下一主題

恭喜長跑長友大軍在2.1馬鞍山盃大獲全勝

關閉 [複製鏈接]

升級   40.67%

該用戶從未簽到

升級   93.33%

該用戶從未簽到

原帖由 emi 於 2009-2-2 00:05 發表

恭喜賀喜各得獎的ching & ctse

係呀!我就係其中一位早走的隊友。
因為下午要返工,返工前又要去維園取選手包,所以不得不早走hgj091" />" />hj
下次先同各ching/ctse請安hgj088" />" />hj

恭賀各得獎Ching Ctse,為長跑網爭光
我也是早走的一個
因家中有事,同埋下午也要返工,時間比較趕...
非常感謝各隊友(emi, ANSON, 艾莉絲•韋)
全靠你們的勁快腳,使我跑得咁慢,都有攞的機會,還可以回去威比人睇添
其實之前好擔心我會拖慢成績架,但睇到你們無介意,我都無咁慚愧...
今年的人日特別難忘呀

升級   82%

該用戶從未簽到

馬鞍山長跑--長跑網網友大豐收,有相睇啦!!

http://picasaweb.google.com.tw/Peteruno23/01Feb088k?authkey=3rGhfe9WU3U&feat=directlink

白頭佬

升級   0%

該用戶從未簽到

恭喜各位師兄師姐攞獎。 未能出席真係有啲遺憾!

升級   58.67%

該用戶從未簽到

長跑網 真係好勁!! 恭喜恭喜.
隊際第一, Team Spirit真係好重要
恭喜恭喜

升級   59.05%

該用戶從未簽到

恭喜晒長跑網拎倒好多獎
無論係男子女子都拎左唔小獎項
係現場感受倒氣氛好熱鬧(因為長跑網今次真係唔小人)
發覺長跑網ching ctse 實力不斷提高
跑得越黎越快,時間越創越小
長跑網越黎越強大

升級   59.05%

該用戶從未簽到

咁樣男子隊際冠軍係我地長跑網A隊?
咁個獎盃而家拎緊亞軍盃
定係冠軍盃????

升級   74.8%

該用戶從未簽到

今日返工,成日都上唔到網,真係睇遲好多野呀...
QOO CTSE 唔需要慚愧, 我都跑得唔快...我地係同一隊點可以講呢D野...無左你我地都係攞唔到, 最可惜你同EMI都唔可以同我地一齊上台...不過總有機會!!

好多謝隊友EMI, 艾莉絲•韋, QOO ,

好開心可以同IRIS 拍拖跑, 無你拍住我都跑唔到噤既時間 ....好開心呀 !!

升級   27.89%

該用戶從未簽到

各位CHING STSE, 唔該晒你地幫手影相 仲影到我有d金x武feel
仲有一路支持我鼓勵我既朋友  
我係CK呀 尋日係路中一直跑下停下...心一直鬧緊自己對唔住件跑衣添
賽後好自責...正如韋ctse講得岩 : 其實應該更好D,
不過有人安慰我說 大會首歌係牛華唱既叫"everyone is no. 1"
只要盡力 任何人都是最好!!
昨天8公里長跑比賽大破自己紀錄(上年56min) 今次44min~~~呵呵
所以我都唔會氣餒架~ 而且我會同大家一起分享今次我地長跑網大捷
謹祝大家
下次再下一城
長跑長友(有)

升級   44.2%

該用戶從未簽到

原帖由 Qoo 於 2009-2-2 17:27 發表

恭賀各得獎Ching Ctse,為長跑網爭光" />" />
我也是早走的一個" />" />
因家中有事,同埋下午也要返工,時間比較趕...
非常感謝各隊友(emi, ANSON, 艾莉絲•韋)" />" />hkjhk
全靠 ...

Qoo ctse ~ 好開心認識妳呀 !!  千其唔好講拖累呀 !! 之前我一直擔心傷患影響..跑唔晒 !
好彩 ! 順利完成 ! 8.2 加油呀 ! 我在山上支持妳(今年冇報渣打, 個日上山為15.2定向比賽練習)

升級   0%

該用戶從未簽到

Congraluation to all ctse & ching!!!!
Get a good result of 1 Feb 8km race...

升級   0%

該用戶從未簽到

恭喜所有師兄師姐 , 長跑長有

升級   26.32%

該用戶從未簽到

一直都以為是女子B隊得季軍,原來是女子C隊!
這個是我第一個長跑獎

非常多謝隊友 ANSON艾莉絲•韋Qoo
因為我身邊跑長跑的女仔唔多,好開心認識妳哋。
當然還有其他ching/ctse啦!
可能大家對我可能無乜印象,因為我來得快、去來得快。不過個日真是跑得好開心   
2月8 大家加油呀!

升級   100%

奮鬥
  • 簽到天數: 92 天

原帖由 emi 於 2009-2-3 15:00 發表
    一直都以為是女子B隊得季軍,原來是女子C隊!
    這個是我第一個長跑獎" />" />" />" />

非常多謝隊友 ANSON、艾莉絲•韋及Qoo。
    因為我身邊跑長跑的女仔唔多,好開心認識妳o地
    當然還有其他ching/ctse啦!
    ...

ctse, 唔使怕醜, 見多幾次就熟嫁喇, 得閒上黎吹吹水 / 約跑, 好開心嫁
    btw, 有冇興趣參加祝捷會呀
    https://www.longrun.hk/forum/viewthread.php?tid=3465&extra=&page=1

升級   100%

開心
  • 簽到天數: 3 天

原帖由 kan0902 於 2009-2-3 00:22 發表
    咁樣男子隊際冠軍係我地長跑網A隊?
    咁個獎盃而家拎緊亞軍盃
    定係冠軍盃????

因wai佢計錯我地第4名成績~個亞軍盃我地俾返大會先
    計成績應該係a隊冠軍~~不過大會話晶片個d有問題~要遲多2日先通知我地點安排

升級   100%

該用戶從未簽到

最近太忙唔得閒上黎

一上黎就見到各 ching/ctse 得奬, 仲要係好多獎, 各位真係好勁呀!
    長跑長友真係多快馬
    我呢個新丁真係有排都追唔上

補祝番各位得獎 ching/ctse

升級   100%

開心
  • 簽到天數: 1 天

大豐收呀 恭喜閣位得獎ching&ctse!!多謝戰地攝記為我地無出席的網友帶來喜悅!!

升級   44.2%

該用戶從未簽到

原帖由 running-sue 於 2009-2-3 15:12 發表

ctse, 唔使怕醜, 見多幾次就熟嫁喇, 得閒上黎吹吹水 / 約跑, 好開心嫁
    btw, 有冇興趣參加祝捷會呀
    https://www.longrun.hk/forum/viewthread.php?tid=3465&extra=&page=1

係啦係啦 !! emi ctse 多d出來齊齊跑啦 ! 真係好開心架 !

升級   76.32%

該用戶從未簽到

恭喜各師兄師鉏!
    尤其師姐,
    實力與潛質相當高,
    不如攪個紅白大賽,
    睇下今年男子組取得多獎定女子組拿得獎多呀。

升級   100%

該用戶從未簽到