香港長跑網  - 長跑長友

中大校友報到區~更新名單在P.1<<請各中大人上報資料>>

升級   100%

該用戶從未簽到

中大校友,快d現形啦~~~

小妹既書院是New Asia,你地呢...????

更新所有在長跑網的中大ching/ctse,以便將來搞個中大跑:

NA:
1. witchycatcat - Anthropology
2. 迪迪仔 - 會計系
3. Sicily - Sociology
4. jshho - Information Engineering
5. bigkermit - Chinese Medicine
6. Zenith - Medicine
7. sunrise - Economics

CC:
1. Tabo - Mechanical and Automation Engineering  
2. 炒炒 - Information Engineering
3. 馬奶杰 - NRS

UC:
1. shogikin - Economics
2. Piccolo - Information Engineering
3. lewischan - ?
4. xue - ?

5. goodie - Social Work
6. 超人阿四 - Information Engineering

SHAW:
1. desmond - undergrad: molecular biotechnology/ postgrad: applied epidemiology
2. 青蛙王子 - Sociology
3. 山貓 - Computer Science

請上面有??的ching/ctse告知major咩系啦~~~

其他與CU有關的ching/ctse:
1. vannis11 - 在CU工作
2. wing_detective - 讀過2年PT課程
3. 前進 - 讀過d中大校外進修課程
4. laputa99 - 上年是一名硏究生
5. Riffalo - 在cu上過2年pt

升級   0%

該用戶從未簽到

原來CATCAT師姐係中大畢業生,失敬失敬!
希望你搵到自己既校友啦!

升級   100%

該用戶從未簽到

甘耐都仲未有cu校友蒲頭既~~

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 亞平 於 2009-2-2 15:41 發表

原來CATCAT師姐係中大畢業生,失敬失敬!
希望你搵到自己既校友啦!

平平ching:
係呀~
多多指教!!

升級   11.35%

該用戶從未簽到

我係懦夫書院的

升級   100%

開心
  • 簽到天數: 789 天

報到
    UCUCUC
    要不要搞個投票做個統計

Kin in Running

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 witchycatcat 於 2009-2-2 15:58 發表
    甘耐都仲未有cu校友蒲頭既~~" />" />hj" />" />

不如我叫CU師兄過來報到呀! cu 丫嘛..嘻嘻

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 witchycatcat 於 2009-2-2 15:00 發表
    中大校友,快d現形啦~~~

小妹既書院是New Asia,你地呢...????

我都係來至"手空空,無一物"既地方喎.
    不過,唔知你係我師姐定師妹了.

升級   100%

該用戶從未簽到

得4丁咋..........................陰公....

to desmond:
    我覺得college被分去shaw 好慘.....我...讀甘耐CU,好似印象中入去shaw唔夠3次....

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 shogikin 於 2009-2-2 16:42 發表
    報到
    UCUCUC
    要不要搞個投票做個統計

Kin in Running

kinkin:
    你........成日掛住..投票....燒壞腦啦~~

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 迪迪仔 於 2009-2-2 17:12 發表

我都係來至"手空空,無一物"既地方喎.
    不過,唔知你係我師姐定師妹了.

OH....YEAH~~~~
    下次.....ctse見到面我地一定要相認下.......
    ...........而家,送住個飛吻先~~

升級   11.35%

該用戶從未簽到

原帖由 witchycatcat 於 2009-2-2 17:12 發表
    得3丁咋..........................陰公....

to desmond:
    我覺得college被分去shaw 好慘.....我...讀甘耐CU,好似印象中入去shaw唔夠3次...." />" />
    肯定有一次係IT test,哈哈~~

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 亞平 於 2009-2-2 16:52 發表

不如我叫CU師兄過來報到呀! cu 丫嘛..嘻嘻

咩呀....平平ching,
    cu ching真係cu畢業既咩...????

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 desmond 於 2009-2-2 17:16 發表

查實..我都唔記得個陣時入去shaw做咩.....

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 desmond 於 2009-2-2 17:16 發表

此言差矣.
    我畢業時,是未有IT TEST的,所以......

[幣,咁你地咪知我幾多歲......]

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 witchycatcat 於 2009-2-2 17:16 發表

咩呀....平平ching,
    cu ching真係cu畢業既咩...????" />" />

catcat師姐你搵緊CU校友丫嘛,咁岩有個師兄個名叫CU,我見咁耐都冇人報到,
    所以叫CU83師兄過來撐住個場囉,其實我係唔知cu係唔係cu校友架...嘻~嘻

升級   80%

該用戶從未簽到

我喺 CC 架, 多多指教 !

升級   16.32%

該用戶從未簽到

我雖然唔係CU校友不過我宜家係CU工作.多多指教!!
    咁你地之前有無在CU練跑???
    U Gym-->環迥路-->Shaw-->U Gym,我在CU的練跑路線...條路線唔錯ga,你地有興趣都可以試吓!!

升級   27.89%

該用戶從未簽到

我都係中大讀過2年PT課程...唔知算唔算係校友 =.=

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 Tabo 於 2009-2-2 18:27 發表
    我喺 CC 架, 多多指教 !

tabo係Ching / Ctse???
    以前你major咩架?