香港長跑網  - 長跑長友

樓主: witchycatcat
打印 上一主題 下一主題

中大校友報到區~更新名單在P.1<<請各中大人上報資料>>

升級   100%

開心
  • 簽到天數: 789 天

原帖由 迪迪仔 於 2009-2-11 09:27 發表

咁你今年應該考慮返去玩下了,報名費只係$10,有T-SHIRT送,
    而且校友組,頭十名都有獎,
    但係我就從來未見過有多過十名校友參加,哈哈.

睇真dChing 的意思是年年攞獎啦
    恭喜恭喜

Kin in Running

升級   44.6%

鬱悶
  • 簽到天數: 1 天

原帖由 witchycatcat 於 2009-2-11 13:03 發表

甘記得到時一齊報名啦~~~
    有details後再post出黎,等長跑網組番隊中大隊....

登錄/註冊後可看大圖

升級   16.32%

該用戶從未簽到

原帖由 Sicily 於 2009-2-10 22:55 發表

環校跑?
    是否由中大到沙田pwh的
    唔係一路都叫Happy Run 嗎

係叫做fun run 呀....
    不過only醫學院同CC學生/舊生/員工可以玩....

升級   16.32%

該用戶從未簽到

原帖由 山貓 於 2009-2-10 22:59 發表
    CU電鑽貓報到! " />" />" />" />
    今年渣打見HKU, PolyU, CityU 有咁多人打氣, CU似乎削左少少!

CU真係唔爭氣.....年年都無support team...

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 vannis11 於 2009-2-11 18:42 發表

係叫做fun run 呀....
    不過only醫學院同CC學生/舊生/員工可以玩....

我地係唔係講緊兩個唔同既比賽呢?

新亞書院舉辦果個,應該真係叫HAPPY RUN喎.

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 shogikin 於 2009-2-11 16:50 發表

睇真dChing 的意思是年年攞獎啦
    恭喜恭喜

Kin in Running

我就兩年都係校友組跑包尾既.
    [我點會夠體育系班師兄跑先]
    但係,的確我又真係年年攞獎既.

2008年,好似係無女校友報名添.所以一參加就已經係冠軍了.

咁正既比賽,點可以唔報.
    而且,由新亞衝落去U-GYM,應該唔夠四公里,20分鐘左右應該跑完走得.

升級   16.32%

該用戶從未簽到

回復 65# 的帖子

咁應該係2個唔同的比賽lu~~~

升級   19.4%

該用戶從未簽到

原帖由 witchycatcat 於 2009-2-11 08:40 發表

哈哈...山貓ching....電鑽...即係咩系呀....

呵呵...貓貓ctse...電算至岩. 咦? 唔知依家係咪仲咁叫呢, 因為家陣全名好似叫"電子計算及工程系"!

升級   19.4%

該用戶從未簽到

原帖由 vannis11 於 2009-2-11 18:45 發表

CU真係唔爭氣.....年年都無support team...

照計CU應該唔少跑友喎, 以CU咁優美既自然環境, 總會出唔少健將嘛!

升級   74.21%

該用戶從未簽到

原帖由 山貓 於 2009-2-11 22:20 發表

照計CU應該唔少跑友喎, 以CU咁優美既自然環境, 總會出唔少健將嘛!

可惜grad左之後先愛上跑步
    後悔之前有咁好環境冇跑多d

btw想當年跑happy run 覺得好吃力
    而家好似恍如隔世

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 迪迪仔 於 2009-2-11 20:22 發表

我就兩年都係校友組跑包尾既.
    [我點會夠體育系班師兄跑先]
    但係,的確我又真係年年攞獎既.
    2008年,好似係無女校友報名添.所以一參加就已經係冠軍了.

咁正既比賽,點可以唔報.
    而且,由新亞 ...

嘩....好喎....
    即係今年10月我地報名,我都應該有亞軍攞啦~~yeah~~
    好威呀!!!

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 迪迪仔 於 2009-2-11 20:22 發表

由新亞衝落去U-GYM,應該唔夠四公里,20分鐘左右應該跑完走得.

e..................個happy run係全程落山架....?
    甘仲法咪對膝頭唔多好囉...

升級   11.35%

該用戶從未簽到

昨天下午到PWH睇物理治療,順便回中大拎番張Cert,中大真的變了很多,有d好"潮"的建築物

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 witchycatcat 於 2009-2-12 08:30 發表

嘩....好喎....
    即係今年10月我地報名,我都應該有亞軍攞啦~~yeah~~
    好威呀!!!

" />" />

你會唔會有d誤會?
    我係男仔黎架!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 witchycatcat 於 2009-2-12 08:32 發表

e..................個happy run係全程落山架....?
    甘仲法咪對膝頭唔多好囉...

你無講錯,真係全程落山的.
    由新亞經聯合,再經逸夫落去U-GYM.

不過,間中一次,無所謂啦.

升級   66.25%

奮鬥
  • 簽到天數: 4 天

原帖由 desmond 於 2009-2-12 10:19 發表
    昨天下午到PWH睇物理治療,順便回中大拎番張Cert,中大真的變了很多,有d好"潮"的建築物

你係指好似Windows 做緊 Defargment那座?

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 迪迪仔 於 2009-2-12 10:56 發表

你會唔會有d誤會?
    我係男仔黎架!

oh...................哈哈..點錯相~~
    迪迪仔你個陣讀咩系...?
    我個學系,必定自動入NA既....估唔估到係咩系...?

升級   11.35%

該用戶從未簽到

原帖由 炒炒 於 2009-2-12 11:28 發表

你係指好似Windows 做緊 Defargment那座?
    係gen build隔離個座,昨天有幸"鼠"入去參觀,坐擁東南大海景,係個度做lab都幾good

升級   11.35%

該用戶從未簽到

原帖由 witchycatcat 於 2009-2-12 12:09 發表

oh...................哈哈..點錯相~~
    迪迪仔你個陣讀咩系...?
    我個學系,必定自動入NA既....估唔估到係咩系...?" />" />
    我剩係知music就一定cc,唔通係傳播?人類學?

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 desmond 於 2009-2-12 12:20 發表
    我剩係知music就一定cc,唔通係傳播?人類學?

人類學呀....
    Anthropology一定是NA~~