香港長跑網  - 長跑長友

樓主: ee_tpk
打印 上一主題 下一主題

渣打馬拉松攝影

升級   28.42%

該用戶從未簽到

如果你諗住係灣仔站落車要行好遠先去賽道旁影相, 建議你係CWB站 "C或D1" 出口就是賽道旁.

升級   1.05%

該用戶從未簽到

我估計都係灣仔至銅鑼灣一段比較方便, 不過越近銅鑼灣越多人, 未必埋到賽道邊, 不過銅鑼灣的樓宇又靚o的, 有o的位如果有陽光會幾靚, 但就要早o的搵位先得喇......

原帖由 miller 於 2009-2-3 12:49 發表

當日我有工作在身,會o向維園出現,無時間影相喇

噢~

miller兄在維園, 我在老遠的地方呀, 希望有機會番來打個招呼吧~

XD

升級   81%

該用戶從未簽到

原帖由 kennylee 於 2009-2-5 07:54 發表
我估計都係灣仔至銅鑼灣一段比較方便, 不過越近銅鑼灣越多人, 未必埋到賽道邊, 不過銅鑼灣的樓宇又靚o的, 有o的位如果有陽光會幾靚, 但就要早o的搵位先得喇......

噢~

miller兄在維園, 我在老遠的地方呀,  ...

你地唔係以往都會完晒就番終點歸位影合照架咩?我應該未到一點都唔走,睇下等唔等到你地合照喇!哈哈

升級   1.05%

該用戶從未簽到

原帖由 miller 於 2009-2-5 10:31 發表

你地唔係以往都會完晒就番終點歸位影合照架咩?我應該未到一點都唔走,睇下等唔等到你地合照喇!哈哈

理論上係, 但今次我地人手多左少少, 到時我都唔知幾點先捉得齊人番終點.....
XDDDD

到時搵埋寶寶姐同你地影番張合照先得~
^^

升級   81%

該用戶從未簽到

回復 24# 的帖子

哈哈,老鬼合照!

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   11.35%

該用戶從未簽到

Ken 兄,如果TerrySze兄會來影全馬起步,我幫佢地(全馬)影完大合照後就動身去九龍站,如果唔係嬌嬌個d快馬大約0730-0740左右便到九龍站了。問題係我偷雞起步唔知得唔得~~~~

其實,不如list會有義工駐守的位置及時間,咁大家就可以協調得好d,唔會做雙重功夫

升級   0%

該用戶從未簽到

http://www.photo-on-net.com/forum/view_topic.php?sub_id=8538

小弟繼上年後已email 給他們當他們攝影師做好 album後就通知我,

你們可試試可不可以要求他們攝影師多多留意綠衣大軍呢?

升級   81%

該用戶從未簽到

回復 28# 的帖子

有d難度,因為佢地應該係幫marathon-photo影o既freelance,佢地要交相,要影特定人仕應該有困難…

升級   1.05%

該用戶從未簽到

原帖由 慢子 Wilson 於 2009-2-5 16:17 發表
http://www.photo-on-net.com/forum/view_topic.php?sub_id=8538
小弟繼上年後已email 給他們當他們攝影師做好 album後就通知我,
你們可試試可不可以要求他們攝影師多多留意綠衣大軍呢?  

原帖由 miller 於 2009-2-5 16:59 發表
有d難度,因為佢地應該係幫marathon-photo影o既freelance,佢地要交相,要影特定人仕應該有困難…

哈, 成日覺得好奇怪.....點解marathon-photo請人影freelance, 點解要搵我(地)影o既相做的cover來做廣告~
佢地明明影左好多相...........

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 kennylee 於 2009-2-5 19:17 發表

哈, 成日覺得好奇怪.....點解marathon-photo請人影freelance, 點解要搵我(地)影o既相做的cover來做廣告~
佢地明明影左好多相...........

邊 一張係你(地)影o既相 ?

升級   1.05%

該用戶從未簽到

原帖由 TerrySze 於 2009-2-5 20:27 發表

邊 一張係你(地)影o既相 ?

基本上都好多都係, 不過未必全部update上我地website~
XD

印象中cover入面兩三張係, 其它唔sure, 因為crop個人出o黎好難記係咪我地影~
XD

升級   28.42%

該用戶從未簽到

回復 25# 的帖子

Miller 兄,

係需然知寶寶姐年齡但就唔好係到爆出嚟, 呢度咁熱鬧.

影合照預埋我喇.

升級   25.8%

開心
  • 簽到天數: 10 天

各位攝影師真係好認真喎,在此先多謝大家先!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 desmond 於 2009-2-5 15:59 發表
    Ken 兄,如果TerrySze兄會來影全馬起步,我幫佢地(全馬)影完大合照後就動身去九龍站,如果唔係嬌嬌個d快馬大約0730-0740左右便到九龍站了。問題係我偷雞起步唔知得唔得~~~~

其實,不如list會有義工駐守的位置及時 ...

小妹同意..我都希望知道綠衣義工所在地....

小妹會 協助
    1) 半馬 ching/ctse 大合照
    2) 半馬挑戰組, 一組起步
    3) 銅鑼灣/灣仔街道拍攝

升級   11.35%

該用戶從未簽到

原帖由 ee_tpk 於 2009-2-6 00:43 發表

小妹同意..我都希望知道綠衣義工所在地....

小妹會 協助
    1) 半馬 ching/ctse 大合照
    2) 半馬挑戰組, 一組起步
    3) 銅鑼灣/灣仔街道拍攝
    我又係(1)同(2)喎,加埋TerrySze兄影全馬大合照及起步即是基本上尖咀的大合照及起步都有人cover啦~~~~

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 kenneth 於 2009-2-6 09:51 發表

都好﹗以下供各位義工參考之用。

ken兄
    如果我無斷氣...我又想影...可以嗎...
    我都不知銅鑼灣邊個位好...只能隨機應變..hgjD088" />" />hj

升級   0%

該用戶從未簽到

[quote]原帖由 kenneth 於 2009-2-6 09:51 發表

都好﹗以下供各位義工參考之用。

升級   11.35%

該用戶從未簽到

原帖由 ee_tpk 於 2009-2-6 10:13 發表

我想問一問係唔係埋唔到終點位影衝線相 ?
    其實都未必,上年全馬衝線時都唔係真係咁多人,半馬就唔敢講喇。