香港長跑網  - 長跑長友

樓主: ee_tpk
打印 上一主題 下一主題

渣打馬拉松攝影

升級   0%

該用戶從未簽到

升級   0%

該用戶從未簽到

小妹應該 35/2 + 70-300VR + 腳架 (手持拎唔到咁長時間....)
在灣仔馬師道附近出沒...

到時見!

升級   0%

該用戶從未簽到

回復 61# 62#的帖子

唔該使 Parco & ee 幫手影相呀,記得手下留情,唔好影到小弟既衰樣啦。

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 大圍新跑手 於 2009-2-7 18:02 發表
唔該使 Parco & ee 幫手影相呀,記得手下留情,唔好影到小弟既衰樣啦。

只要你個樣唔衰... 我會盡人事啦

升級   81%

該用戶從未簽到

原帖由 jimmycheng 於 2009-2-5 23:17 發表
Miller 兄,

係需然知寶寶姐年齡但就唔好係到爆出嚟, 呢度咁熱鬧.

影合照預埋我喇.

兩位大哥唔好意思,尋日我o個邊打完仗真係散晒,頂到點幾就閃左同舊同事食飯,所以未能合照…放心,下年我會跑架喇!任你地射我俾你地報仇!

升級   1.05%

該用戶從未簽到

原帖由 miller 於 2009-2-9 14:12 發表

兩位大哥唔好意思,尋日我o個邊打完仗真係散晒,頂到點幾就閃左同舊同事食飯,所以未能合照…放心,下年我會跑架喇!任你地射我俾你地報仇!

咁你就唔o岩你, 哼~

(實情係我o個邊仲大鑊, 無車番來, 好多架都坐滿哂傷兵或有需要人仕, 攪左好耐到差不多十二點先上到車, 番到終點已一點幾...... XDDDDDD)

升級   81%

該用戶從未簽到

我盡晒人事喇,頂到個VIP booth俾人清晒我先走﹙成日都未坐過,應該都有行左個半馬﹚…

我相信跑完10km加個半馬都無我尋日咁攰… -_-

升級   1.05%

該用戶從未簽到

原帖由 miller 於 2009-2-9 15:10 發表
我盡晒人事喇,頂到個VIP booth俾人清晒我先走﹙成日都未坐過,應該都有行左個半馬﹚…

我相信跑完10km加個半馬都無我尋日咁攰… -_-

咁可能我番到o黎時你仲係到都唔出奇喎~

不過我地心急趕住去食飯, 見好似差不多無哂人我地就快快手影合照再解散~

我係遠處都唔好得好多, 企到腳仔軟都未開賽, 開賽後有車又走唔到, 眼見周圍o的野慢慢拆走, 條賽道越o黎越少人...........腳仔又軟, 水站又遠, 蕉/朱古力又唔見有, 得番兩啖茶又唔夠膽飲......XDDDD

升級   81%

該用戶從未簽到

原帖由 kennylee 於 2009-2-10 11:25 發表

咁可能我番到o黎時你仲係到都唔出奇喎~

不過我地心急趕住去食飯, 見好似差不多無哂人我地就快快手影合照再解散~

我係遠處都唔好得好多, 企到腳仔軟都未開賽, 開賽後有車又走唔到, 眼見周圍o的野慢慢拆走,  ...

真係辛苦晒你地喇!咁多年黎d poster相同entry form相你地都有份…哈哈,下年唔該影我影靚d等我有機會見form喇!

升級   1.05%

該用戶從未簽到

原帖由 miller 於 2009-2-10 11:46 發表

真係辛苦晒你地喇!咁多年黎d poster相同entry form相你地都有份…哈哈,下年唔該影我影靚d等我有機會見form喇!

今年唔止呀, 連支水都有我地o的相呀, 之前係便利店仲見過有紙牌仔添~

希望下午影到你, 我都未知我下年有無得幫手, 有得幫手又未知最後會去邊, J先生今年一頂頂足十幾個鐘頂到叫救命, 話頂完十公里已經差不多訓低, 我唔知下年駛唔駛到我頂......XD

升級   28.42%

該用戶從未簽到

原帖由 kennylee 於 2009-2-10 15:21 發表

今年唔止呀, 連支水都有我地o的相呀, 之前係便利店仲見過有紙牌仔添~

希望下午影到你, 我都未知我下年有無得幫手, 有得幫手又未知最後會去邊, J先生今年一頂頂足十幾個鐘頂到叫救命, 話頂完十公里已經差不多訓 ...

都係多謝晒你lor. 不過今年真係壓力大o左d可能要照顧其他人的關係.

升級   81%

該用戶從未簽到

原帖由 kennylee 於 2009-2-10 15:21 發表

希望下午影到你, 我都未知我下年有無得幫手, 有得幫手又未知最後會去邊, J先生今年一頂頂足十幾個鐘頂到叫救命, 話頂完十公里已經差不多訓 ...

係你架喇,練定體能先喇!XD

升級   18.05%

開心
  • 簽到天數: 29 天

想問一下,平時香港一般的路跑賽都是像渣打這麼多的攝影發燒友在拍嗎??

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 鄭永忠 於 2009-2-16 14:26 發表
    想問一下,平時香港一般的路跑賽都是像渣打這麼多的攝影嗎??

當然不會啦,渣打係香港馬拉松最大的盛事..
    所以才咁大陣仗,封咁多路兼有咁多攝記..
    平時的攝記冇咁多呀..

升級   18.05%

開心

回復 74# 的帖子

那你們長網平時路跑賽主要是靠長網的特定義務攝影嗎? 發現香港跑友蠻幸福的,好多專業的攝影發燒友在渣打出動!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 鄭永忠 於 2009-2-16 14:33 發表
    那你們長網平時路跑賽主要是靠長網的特定義務攝影嗎? 發現香港跑友蠻幸福的,好多專業的攝影發燒友在渣打出動!

多數都係自發性+義務長跑網會員去攝影呀..
    冇話哪個特定的長網義務攝影呀...
    今年渣打係比較熱鬧,好多攝影發燒友呀~~

升級   18.05%

開心

回復 76# 的帖子

平時只要都有就很好了。

大馬這裡也是會有數位自發去拍的。