香港長跑網  - 長跑長友

樓主: 神童威威

神童多謝大家支持!再見~

升級   100%

該用戶從未簽到

711MF 該用戶已被刪除
B

升級   0%

該用戶從未簽到

哈哈~ 真係要勁 thank you 你做我盲公竹!! 令我終於做到由荃灣跑翻屋企了!!

其實去到尾我真係無乜氣講0野喇~ 好彩如有神(童) 助, 我先夠氣跑到終點咋!!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 BHa 於 2009-2-26 00:57 發表
哈哈~ 真係要勁 thank you 你做我盲公竹!! 令我終於做到由荃灣跑翻屋企了!! " />" />

其實去到尾我真係無乜氣講0野喇~ 好彩如有神(童) 助, 我先夠氣跑到終點咋!! " />" />

5.4MINS/K , 仲要吹水 , 好彩冇去..嘻嘻..等下次自己試下先,如果5.5mins/k ,咁可以2小時內返到鄧記.
B

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 亞平 於 2009-2-26 01:10 發表

5.4MINS/K , 仲要吹水 , 好彩冇去..嘻嘻..等下次自己試下先,如果5.5mins/k ,咁可以2小時內返到鄧記.

有神(童)助, 好易0架咋~
B

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 711MF 於 2009-2-26 00:33 發表
神童; 時間果然唔錯.好快好快啦

其實神童應該可以跑得仲快 d 0架~
特別係臨尾我無乜氣, 拖慢0左好多~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 神童威威 於 2009-2-25 23:23 發表
今晚約了Bha兄跑了一轉青山公路,Bha兄第一次跑此條路線都跑得不錯,我們一邊慢跑一邊吹水,講真我都未試過原來吹住水都夠氣跑返終點 ,最後跑到恆福花園大家就各自跑回家

今晚跑的分段時間 ...

神童兄咁快又再戰青公, 果真佩服佩服!!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 神童威威 於 2009-2-27 00:47 發表

Billy兄,我寫Blog的第一張帖已經講左每星期最少都要跑一次荃屯,這是我對自己的一份承諾

我都諗住會自己跑一次先再同大家約跑, 希望自己跑會比追住各位師兄跑好d啦!

升級   0%

難過
  • 簽到天數: 1 天

Good! 威威言出必行, 為自己訂下的目標努力.

升級   0%

擦汗
  • 簽到天數: 23 天

原帖由 叮叮噹 於 2009/2/28 07:52 PM 發表
    Good! 威威言出必行, 為自己訂下的目標努力.

x2

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   0%

難過
  • 簽到天數: 1 天

原帖由 神童威威 於 2009-3-3 00:21 發表
    今晚以為會錯過黃sir第一次訓練,幸好及時講得切返到下半場。
    到場後已見各ching ctse做完熱身,自己先慢跑3圈作熱身,
    之後就跟大隊開始玩今晚的主菜:
    1./ 用自己 5K 的每圈(400M)的時間 加 5 - 8 杪的時間去做 ...

好開心見到威威, Anson, Oscar, Kenleung, Wayne收工趕嚟!
    小妹放假可以早少少去熱身, 已經見到Wong Sir同幾位chings已經到左熱身, 見到大家都好認真學習, 氣氛就輕鬆歡愉, 好! 今晚好好玩, 好新鮮, 30/30最甘又好玩!

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   100%

開心
  • 簽到天數: 3 天

原帖由 711MF 於 2009-3-3 21:21 發表

當然信你跑速嬴我啦,尋晚已經睇到啦,你快我咁多,我都追你唔到..
    耐力,更係唔信你會輸比我啦,你d荃>屯咁勁..
    艾...我不景都係老!!!!!

神童我係會接受比我快嘅人架...

人地就鐘意鬥快~~你地就鐘意讓人快
    B

升級   0%

該用戶從未簽到

HEY~ 兩位都話對方快 d~
    不如下星期一兩位玩鬥慢啦~ 輸0左0個個請食飯~

聽者有份0個隻喎~

升級   100%

該用戶從未簽到