香港長跑網  - 長跑長友

樓主: witchycatcat

SSP街坊小隊(Part 7)

關閉 [複製鏈接]

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 法蘭 於 2009-2-4 15:10 發表
個醬油團都幾好咁woh! 又唔係貴!

琴晚見到你地真係好開心!

不過我個日好似要反工!睇下黎唔黎到啦!

我都幾想去,我都好耐無去旅行啦!

我地ssp都好歡迎你過黎玩...
黎過一次,有左疊名,大家之後已經係自己人啦.....

醬油團已經加埋你個名啦...tbc呀..法法
你果個星期六好似要返工呀?跟同事轉囉....你甘靚仔,一定轉到既.............嘿嘿...

升級   100%

該用戶從未簽到

"衝出香港之~醬油練跑團"
而家已經有11人啦,就黎可以包團啦~~~YEAH~~~

升級   0%

該用戶從未簽到

[quote]原帖由 Tarry 於 2009-2-4 14:02 發表
SSP隊各隊員,

因為知道有隊員, 淨係睇SSP post, 唔睇其他, 所以將Wong sir, 一篇分享抄

TARTAR~~THX AR~D INFO 好正ar

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 快活人 於 2009-2-4 14:58 發表
to : vv
比小小 醬油跑團資料給你先
住宿 : 祈福 ( 價錢 rmb$$200 -2 房 300元3 房 )
車:  黃崗至祈福 約 rmb 6x
練跑入場費 : rmb 90 令元
你可跟依d 資料 再計劃哪個低d.

" />" /> wow...活活...mud 我地原來係去祈福..唔係去番禺ar~hahahhahahha...搞錯tim~

我今晚會格好價 & 出個schedule 比各位過目.....丫~我地e + 11人..可以1個3 rooms + 1 個 2 rooms都得wor...慳好多ar

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 witchycatcat 於 2009-2-4 15:52 發表

我地ssp都好歡迎你過黎玩...
黎過一次,有左疊名,大家之後已經係自己人啦.....

醬油團已經加埋你個名啦...tbc呀..法法
你果個星期六好似要返工呀?跟同事轉囉....你甘靚仔,一定轉到既.......... ...

法法..你e + 同人調假la...咁早.實得la~~~你都想快d溶入我地個ssp歡笑樂園ka ma~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 vhtober 於 2009-2-4 17:10 發表

" />" /> wow...活活...mud 我地原來係去祈福..唔係去番禺ar~hahahhahahha...搞錯tim~

VV . 祈福未是係 番禺果邊lo....

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 快活人 於 2009-2-4 17:20 發表

VV . 祈福未是係 番禺果邊lo...." />" />

hahahahhah活活..我以為...祈福....在順德tim....
~係wor...順德係 "big 怪園"wor 荷~~~番禺..至係 "其叔新村"wor...sorrysorry

升級   7.05%

該用戶從未簽到

原帖由 vhtober 於 2009-2-4 17:26 發表

hahahahhah活活..我以為...祈福....在順德tim...." />" />" />" />" />" />
~係wor...順德係 "big 怪園"wor 荷~~~番禺..至係 "其叔新村"wor...sorrysorry

碧貴園好多地方都有, 番禺都有嫁......祈福新村係近巴士總站方便好多...

落街街輕鬆走返幾k先, 呢幾晚會好早訓(11時前上床)星期五,六會仲早d訓...
大家都唔好咁夜啦...訓得夠...跑得都舒服好多, 開心好多......
咁8/2到時見啦...borbor 我跑挑戰組...當日我會4點多起身.
大約4點9至5點左右出門喎...  ...你睇下點啦~~~

升級   0%

該用戶從未簽到

大家有冇去睇貼紙相呀?
https://www.longrun.hk/forum/viewthread.php?tid=3518&extra=&page=5
係post#90呀~

升級   0%

該用戶從未簽到

catcat , vv 影得好靚女呀...." />" /> " />" />
圍圍 你好 " 形"

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 大圍新跑手 於 2009-2-4 17:46 發表
大家有冇去睇貼紙相呀?
https://www.longrun.hk/forum/viewthread.php?tid=3518&extra=&page=5
係post#90呀~

我都睇咗啦
你果張型仔到呢~~~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 快活人 於 2009-2-4 18:06 發表
catcat , vv 影得好靚女呀...." />" />" />" /> " />" />" />" />
圍圍 你好 " 形" " />" />" />" />" />jhk

活活你都post返張啦, 我見1/2啲相你有啲都影得几好, 好有衝勁, 好man 添呀

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 龍龍 於 2009-2-4 17:30 發表

碧貴園好多地方都有, 番禺都有嫁......祈福新村係近巴士總站方便好多...

落街街輕鬆走返幾k先, 呢幾晚會好早訓(11時前上床)星期五,六會仲早d訓...
大家都唔好咁夜啦...訓得夠...跑得都舒服好多, 開心好多... ...

龍龍琴晚我哋傾咗好多議程, 你跟唔跟到呀?

升級   20.35%

該用戶從未簽到

原帖由 快活人 於 2009-2-4 17:20 發表

VV . 祈福未是係 番禺果邊lo....

你地夜晚會吾會一起去按麽中心鬆一鬆的啊?
聽文你成日都去的呢!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 小華是也! 於 2009-2-4 18:32 發表

" />" /> 你地夜晚會吾會一起去按麽中心鬆一鬆的啊?
聽文你成日都去的呢!

小華訓醒, 好返未?

升級   20.35%

該用戶從未簽到

原帖由 ~~菲菲~~ 於 2009-2-4 18:39 發表

小華訓醒, 好返未?

咁快好番……就好LU~~
也没甚麽大碍的吧!只是個人累左D姐^^"
譲你們擔心了……

升級   56.65%

無聊
  • 簽到天數: 7 天

原帖由 vhtober 於 2009-2-4 17:26 發表

hahahahhah活活..我以為...祈福....在順德tim...." />" />

連領隊都唔知自已去邊,真係替大家擔心。

升級   56.2%

該用戶從未簽到

原帖由 大圍新跑手 於 2009-2-4 17:46 發表
    大家有冇去睇貼紙相呀?
    係post#90呀~

圍圍,你個幅好型喎!但係其他人可能認唔到你個真人....

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 batigoal 於 2009-2-4 18:54 發表

圍圍,你個幅好型喎!但係其他人可能認唔到你個真人....

hehe, batbat你都未post你既型相, 如果唔係你應該都有相同效果

升級   56.2%

該用戶從未簽到

原帖由 ~~菲菲~~ 於 2009-2-4 19:03 發表

hehe, batbat你都未post你既型相, 如果唔係你應該都有相同效果

我都希望有相同效果...  等我搵幅型d 先.... 苛~~~