香港長跑網  - 長跑長友

樓主: witchycatcat

SSP街坊小隊(Part 7)

關閉 [複製鏈接]

升級   56.2%

該用戶從未簽到

升級   83%

該用戶從未簽到

原帖由 hhkbonnie 於 2009-2-5 11:50 發表
我想問 "半馬"  跑不店 ~~有冇巴士接ka

bonbon你係咪幫人問咋!?

你平時有練習, 放心啦~你得架!!!!加油!!!!

升級   100%

該用戶從未簽到

to 圍圍 + 菲菲:
甘等你地係新界區出左post我少update啦~~

to 比比(比因):
14/2已加埋你名啦~~歡迎晒~~

to bonbon:
你up咩呀.....
你經過ssp 訓練甘耐,半馬無理由跑唔到.....
係咪打得少呀你...

升級   0%

該用戶從未簽到

14/2個function, 我諗我今日得閒d, 都係等我下晝出post啦~
大家睇完有咩意見再改啦....

升級   52%

該用戶從未簽到

batbat , 廸廸
我係咪幫人問...

升級   100%

開心
  • 簽到天數: 789 天

原帖由 hhkbonnie 於 2009-2-5 12:10 發表
    batbat , 廸廸
    我係咪幫人問..." />" />

BONBON
    妳由頭到尾慢慢跑
    預計2hr30跑完啦

Kin in Running

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 大圍新跑手 於 2009-2-5 12:06 發表
    14/2個function, 我諗我今日得閒d, 都係等我下晝出post啦~" />" />
    大家睇完有咩意見再改啦....j" />" />jk

唔好意思, 今日忙啲, 大圍唔該晒你幫手開post

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 vhtober 於 2009-2-5 08:58 發表
    又到打個 "跑跑醬油番禺" 小報告既時候~
    O…今次我地原來係參加1年1度既廣州櫻花節, 今年係第2屆舉辦~地點在大夫山森林公園~個area 好大ka…我地可以呼吸下新鮮既空氣~休閒享受下自然環境~隊員如喜歡, 仲可以跑番轉 ...

VV ~~ 不好 意思 . 我又要比小小意見喇
    公園位置 在 其叔果邊. 聽聞其叔搭bus 上去 只須10令分鍾

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 kandis 於 2009-2-5 12:03 發表

bonbon你係咪幫人問咋!?

你平時有練習, 放心啦~你得架!!!!加油!!!!

廸廸, 你214係咪ok, 見加咗你名喎, join邊段?

升級   0%

該用戶從未簽到

另如直接上 其叔 可在黃崗搭直通車上 ( 約 rmb 6x-70)不須搭火車
    ( 火車 : 普通位rmb 75.00 , 頭等 rmb :95-100 , 時間 1粒鍾).
    再轉廣州mtr 好耐 . 要成45分鍾以上
    如直去其叔, 車程約1:40分到

升級   0%

該用戶從未簽到

ssp 隊員 . 我想問你地跑完會否去洗白白 .
    有位ching 都跑半馬 ( 你地 己在美記見過他的). 可帶我地去club 洗白白後 飲茶茶
    有無興趣...

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 大圍新跑手 於 2009-2-5 12:06 發表
    14/2個function, 我諗我今日得閒d, 都係等我下晝出post啦~
    大家睇完有咩意見再改啦....

唔該晒圍圍...
    記得個活動名係:
    2月14日衝衝跑跑之浪漫情人齊活動

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 快活人 於 2009-2-5 12:48 發表
    有位ching 都跑半馬 ( 你地 己在美記見過他的). 可帶我地去club 洗白白後 飲茶茶
    有無興趣...

我,vv,bonbon,tartar都會join...

半馬個日,活活建議我地係終點換完衫處等埋,一齊跟ching去白白,之後搵位坐下食下野,時間唔多再返回賽道旁為跑全馬的ching/ctse打氣.....
    有無人join我地...?

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 快活人 於 2009-2-5 12:30 發表

VV ~~ 不好 意思 . 我又要比小小意見喇
    公園位置 在 其叔果邊. 聽聞其叔搭bus 上去 只須10令分鍾

活活...你比d 意見我, 我求之不得la...
    我見有個人...佢在yahoo 問由其叔去大夫山路程, 但最後佢坐村bus 去反花園酒店再坐taxi..都要10mins (花園至大夫)...所以我以為其叔唔近law..
    好..等我再找找info...不過好大機會我地自由痕ka la~~好唔好?

至於hotel..你上次指果個價既hotel係唔係上去至book 會好d呢?!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 hhkbonnie 於 2009-2-5 11:50 發表

咪玩la.bonbon..你要坐bus...我咪要在bus 上等你?! 你仲train 得勤過我~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 快活人 於 2009-2-5 12:48 發表
    有無興趣...

活活活活活.....gogogogogo~~~~係唔係terter ching ar????係唔係名額有限ka...仲有無半隻馬隊員要join ar...快d報名wor~

升級   100%

奮鬥
  • 簽到天數: 21 天

原帖由 大圍新跑手 於 2009-2-5 11:31 發表
    睇過大家既意見...呢個安排唔知好唔好?
    14:00 ~ 16:00 先打羽毛球~
    16:00 ~ 17:30 食tea休息下~
    17:30 青衣運動場集合 (衝圈集訓, 可選擇輕鬆跑)
    20:00 晚 ...

舉腳報名先
    Tarry

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 Tarry 於 2009-2-5 13:21 發表

舉腳報名先
    Tarry

tartar:
    一早自動加左你個名啦....
    打羽毛球喎,點可以無你睇住唧....

升級   100%

奮鬥
  • 簽到天數: 21 天

BonBon,妳咪講笑, 妳都話上巴士, 咁我咪唔洗跑, 都唔洗上巴士tim, 妳6分鐘1K, 我7分鐘1K wor.
    Tarry

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 Tarry 於 2009-2-5 13:31 發表

BonBon,妳咪講笑, 妳都話上巴士, 咁我咪唔洗跑, 都唔洗上巴士tim, 妳6分鐘1K, 我7分鐘1K wor.
    Tarry

YEAH~~TARTAR...我地係唔係一齊在起點等bonbon ar~~~