香港長跑網  - 長跑長友

樓主: 花子阿DEE
打印 上一主題 下一主題

花子阿DEE跑世界~~

升級   0%

該用戶從未簽到

大佬,跑山時碌左落山要靠隊友照住,唔係出生入死係咩~~

升級   0%

該用戶從未簽到

你講緊我盲中中,唔認路兼迷途,又唔識留力亂衝,你再爆我d野,我點出黎跑呀。嘻

升級   0%

該用戶從未簽到

另外,你地個亞leung真係好鬼快,睇佢跑60/60 時,個form 都無點走樣,勁呀。

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 炖奶佬 於 2009-3-17 16:11 發表
另外,你地個亞leung真係好鬼快,睇佢跑60/60 時,個form 都無點走樣,勁呀。

你可以多D 同梁兄交流,我同梁兄難交流D...因為差左好多班...

升級   0%

該用戶從未簽到

我地兩個咪差唔多,都同佢差好遠,年紀呀。

升級   100%

開心
  • 簽到天數: 3 天

差唔多ja~~你都好快丫~~跑山我應該唔夠你黎

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 sleung2002hk 於 2009-3-17 16:23 發表
    差唔多ja~~你都好快丫~~跑山我應該唔夠你黎

我見到你既索k時間啦,3:2x, 3:1x 都跑到,點追呀,我跑一兩個都好勉強啦,10 個wor,我副骨散晒都有份,第二日點返工。

升級   100%

開心
  • 簽到天數: 3 天

通常有3"1x出現我都跑唔晒10set~~其實屯門都好多高手架~~我跑3"1x都可以俾人放甩6,70米

升級   0%

該用戶從未簽到

OK,總之我地都要加油啦。

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 sleung2002hk 於 2009-3-17 18:59 發表
    通常有3"1x出現我都跑唔晒10set~~其實屯門都好多高手架~~我跑3"1x都可以俾人放甩6,70米

升級   0%

該用戶從未簽到

dee,我地係唔係去錯地方呀,鄧記o甘多走獸家,分分鐘俾佢地撞死都唔知咩事,點算?

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 炖奶佬 於 2009-3-18 10:27 發表

dee,我地係唔係去錯地方呀,鄧記o甘多走獸家,分分鐘俾佢地撞死都唔知咩事,點算?

唔好拉我落水,你就驚o者,我跑咁慢唔驚~~

升級   0%

該用戶從未簽到

又話係老友,家下又畫清界線,點算先。

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 炖奶佬 於 2009-3-18 11:21 發表
    又話係老友,家下又畫清界線,點算先。

唔係劃清界線,而係衝圈根本無可能同你一條線~~

講真唔計跑山,我都係舊年你教我interval 至正式學長跑,同你由細跑到大差太遠,太遲起步...

o岩o岩正式推左我深愛既龍舟,今年唔玩啦,衛生波又無踢,PS3 半年無打,英超都好少睇,長跑真係要dum 好多時間同心機,今年乜都唔玩,希望可以多番少少時間練跑~~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 花子阿DEE 於 2009-3-18 12:13 發表

o岩o岩正式推左我深愛既龍舟,今年唔玩啦,衛生波又無踢,PS3 半年無打,英超都好少睇,長跑真係要dum 好多時間同心機,今年乜都唔玩,希望可以多番少少時間練跑~~

Dee兄對跑步真係好有熱誠,為了長跑唔玩咁多野...
    711MF 該用戶已被刪除

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 cookie97 於 2009-3-18 12:21 發表

Dee兄對跑步真係好有熱誠,為了長跑唔玩咁多野...

欲練神功 必先自宮 就算自宮 未必成功~~

雖然放棄左咁多野,但本身仲有好多野要處理,都未必一定抽到好多時間,但點都要做d 野先,自宮左都唔成功都沒辦法~~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 711MF 於 2009-3-18 12:26 發表

花子兄:
    你點算遲起步啊..你又有咁深厚跑山底,
    相比我你大把係手啦,,, 你一定好快有成績啦......

我都係近來至知7兄都唔係玩左好耐...

都真係有唔少"臨老"至玩既高手,對小弟都係一種動力~~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 花子阿DEE 於 2009-3-18 12:13 發表

唔係劃清界線,而係衝圈根本無可能同你一條線~~

講真唔計跑山,我都係舊年你教我interval 至正式學長跑,同你由細跑到大差太遠,太遲起步...

o岩o岩正式推左我深愛既龍舟,今年唔玩啦,衛生波又無踢,PS3 半 ...

你講到好似禁慾o甘滯,好有破釜沈舟之勢,俾10個叻你啦。
    以你o甘既勢,公司隊苗圃真係要

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 花子阿DEE 於 2009-3-18 12:34 發表

我都係近來至知7兄都唔係玩左好耐...

都真係有唔少"臨老"至玩既高手,對小弟都係一種動力~~

七兄講得岩,Dee兄呢幾年d行山里數已經打穩左個長跑底,只改再改良d技術及速度,相信更上一層樓~

邪神成日都話"學無前後達,者為先".......所以小弟都會以追到梁兄為目標