香港長跑網  - 長跑長友

樓主: pwong5618

渣打半馬友早餐會後---幫跑全馬Ching & Ctse 打氣

關閉 [複製鏈接]

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 花子阿DEE 於 2009-2-9 00:04 發表
HIGH 爆呀,從未試過咁好既感覺~~
仲有2-3K 時已經有位師兄晌度同跑友影相,師兄話前面仲有好多關,非常期待!!
晌灣仔碼頭又有Ken 師兄同小弟加油影相,非常感激~~
晌駱克道見到第一群師兄師姐,當時知道 ...

dee ching, 做啦啦隊仲high呀,今天真係很好玩,很開心,很high. 多謝大家

升級   83%

該用戶從未簽到

原帖由 花子阿DEE 於 2009-2-9 00:04 發表
HIGH 爆呀,從未試過咁好既感覺~~
仲有2-3K 時已經有位師兄晌度同跑友影相,師兄話前面仲有好多關,非常期待!!
晌灣仔碼頭又有Ken 師兄同小弟加油影相,非常感激~~
晌駱克道見到第一群師兄師姐,當時知道 ...

第二班打氣團見到ching 跑得咁好, 已經好high~~~擊唔到掌都唔緊要!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由obaanc 發表

dee ching, 做啦啦隊仲high呀,今天真係很好玩,很開心,很high. 多謝大家

原帖由 kandis 於 2009-2-9 00:38 發表

第二班打氣團見到ching 跑得咁好, 已經好high~~~擊唔到掌都唔緊要!

總之就好感激各位ching ctse,出年我都會加入打氣團,用另一種形式high~~

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 kenneth 於 2009-2-9 14:11 發表

我好似是叫閣下等一等,小弟想比番D錢閣下喎。" />" />

哈哈~~
當時雖然好大機會達標,但對腳已經唔係好聽使啦,仲有少少擔心架,Ken 師兄當時就算話俾幾多錢我我都唔會肯停低~~

升級   0%

該用戶從未簽到

禽日我地一行6-7人..去到SOGO 對面為各CHING/CTSE 打氣~WOW..仲興奮過自己跑…一見係長跑網件3~就係咁狂叫加油~~好好玩..猶其是D CHING/CTSE 認得我地..同我地SAY HI~~搞到大家最後喉沙沙~不過見你地聽到我地打氣..真係跑快D~喉沙都係值….HAHA
可能我地真係HYPER 得滯…竟然有途人同我地TAKE PHOTO…仲有個渣打既攝影師問可唔可以影下我地~~~唔知係唔係用做下年D宣傳片呢?!

升級   28.42%

該用戶從未簽到

我都見到你地好HIGH AR...可惜唔敢同你地相認

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 manppp2004 於 2009-2-9 14:33 發表
我都見到你地好HIGH AR...可惜唔敢同你地相認 " />" />hjgh

點解AR MANPPP CHING�CTSE?..大家都係長跑網一分子MA..下次再有機會你一定要上前相認AR∼∼

升級   28.42%

該用戶從未簽到

"小弟怕羞MA.

其實我O係銅鑼灣廣場門口, 都見到有幾位師兄師姐O係度, 十五十六好唔好同佢地相認呢...
我企左o係佢地旁邊睇人跑都有一陣GA..不過最後都係走左....

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 manppp2004 於 2009-2-9 14:47 發表
" />" />" />" />" />" />"小弟怕羞MA.

其實我O係銅鑼灣廣場門口, 都見到有幾位師兄師姐O係度, 十五十六好唔好同佢地相認呢...
我企左o係佢地旁邊睇人跑都有一陣GA..不過最後都係走左...." />" />" />" />" />" />hjgh

HAHA..CHING..你下次即刻穿番件網3∼我地就可以上前相認LA∼再唔係..你出席多D我地既活動∼大家就一定認到LA MA ..唔洗怕羞既∼(廣告時間:例如我地SSP 小隊既活動∼記住要多留意多支持LA)

升級   28.42%

該用戶從未簽到

原帖由 vhtober 於 2009-2-9 14:52 發表

HAHA..CHING..你下次即刻穿番件網3∼我地就可以上前相認LA∼再唔係..你出席多D我地既活動∼大家就一定認到LA MA ..唔洗怕羞既∼(廣告時間:例如我地SSP 小隊既活動 ...

咁有機會JOIN 下你地啦

升級   100%

奮鬥
  • 簽到天數: 1 天

多謝各ching ctse 沿途打氣,跑到最尾個腦已經一片空白,只係知道向邊個方向跑,乜都見唔到,好多時跑過左先見到/聽到各ching ctse,未能打到招呼 ,再次多謝各ching ctse 企足幾粒鐘支持