香港長跑網  - 長跑長友

打印 上一主題 下一主題

你家人朋友會在終點等你嗎?

關閉 [複製鏈接]

升級   28.42%

該用戶從未簽到

星期日渣打馬拉松
無論係10K, 半馬, 全馬, 各位師兄師姐的屋企人AR 朋友AR, 會唔會o係終點等你地呢?

跑完一個人真係有D LONELY GA, 小弟就冇人等我啦.. , 叫過女朋友都唔肯.....

我個朋友就家人會到, 仲要O係黃金海岸咁遠去維園,
好羨慕
+1 0
上一篇︰渣打半馬友早餐會後---幫跑全馬Ching & Ctse 打氣下一篇︰嘩! 就來1800!!!

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 manppp2004 於 2009-2-5 14:19 發表
星期日渣打馬拉松
無論係10K, 半馬, 全馬, 各位師兄師姐的屋企人AR 朋友AR, 會唔會o係終點等你地呢?

" />" /> 跑完一個人真係有D LONELY GA, 小弟就冇人等我啦.." />" />hj" />" />h , 叫過女朋友都唔肯.....uiujhij ...

MANPP2004師兄,今年有一大班兄弟姐妹站於洛克道二旁搖旗吶喊,加油打氣,何俱寂寞!

升級   28.42%

該用戶從未簽到

" />" />  咁我地見到你地GEI 就同你地一齊旗吶喊,加油打氣啦

綠色戰衣好易認

升級   100%

擦汗
  • 簽到天數: 2 天

我都想,但唔好意思出聲

升級   25.9%

該用戶從未簽到

家中 CEO 及兩大 Al Qaeda 活躍份子會到崇光附近等我

升級   0%

該用戶從未簽到

有老婆,教練,公司經理,隊友等我!

升級   0%

該用戶從未簽到

有相識的人在終點等自己,感覺很窩心呀~~
    可能今年會有妹妹會到場支持...

升級   40.67%

該用戶從未簽到

今年大人話同阿女一齊去終點等我, 不過我就唔係好想!
    我鐘意跑完週圍行, 八下啩, 睇下靚女平衡下情緒咁(通常終點附近有好多)

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 全馬 於 2009-2-5 16:53 發表
    我鐘意跑完週圍行, 八下啩, 睇下靚女平衡下情緒咁(通常終點附近有好多)" />" />" />" />  

升級   28.42%

該用戶從未簽到

原帖由 全馬 於 2009-2-5 16:53 發表
    我鐘意跑完週圍行, 八下啩, 睇下靚女平衡下情緒咁(通常終點附近有好多)" />" />  

師兄你真鬼馬

升級   20.25%

該用戶從未簽到

我都冇人等我 哈哈 唔緊要啦 自己努力啦 哈哈

升級   30%

該用戶從未簽到

我都冇人等我 ,老婆約左周公,不過冇所謂,可以同其他ching,ctse交流一下

升級   97.05%

該用戶從未簽到

跑咗渣打5 年,5 年都無寄存行李,因為年年大人幫我攞去終点好方便。
    今年係我第一次寄行李,因為有長跑網大軍一齊,所以叫大人今年唔洗咁早起身,休息吓!

升級   93.4%

該用戶從未簽到

年年都有:
    老婆同仔, 結果我個仔由六歲睇到九歲, 咁佢亦主動要求跑, 此為身教也.
    舊年我仲請作舊公司好多同事一齊來打氣, 一圍枱咁多人食飯.

升級   80.67%

該用戶從未簽到

老婆大人昨晚進了醫院  

相信是兩年前大手術既後遺症.  今朝聽醫生巡房時講, 應該冇乜大礙既, 不過要留院觀察幾日.

所以今年就冇人嚟接我嘞.

不過今年同上年唔同, 今年可以同強大既長跑網大軍並肩作戰   .  雖然絶大部份師兄師姊我都不認識, 但經過這大半年既"網交", 各位師兄師姊已隠隠然成為小弟堅持下去既後盾

今朝同大人講笑, 話我跑完半馬後順便跑去醫院探佢, 話俾佢聽我PB左

大人一直很支持我玩長跑, 話長跑係為左行更遠既路. 對我而言, 當然係鍛鍊好身子, 照顧家人.

各位師兄師姊加油!!謹祝大家PB成功!!!

升級   28.42%

該用戶從未簽到

祝師兄GEI 老婆大人早D 好返, 多D 休息AR

師兄都要加油AR

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   59.4%

該用戶從未簽到

今次屋企人會係終點等我,
    可惜之後要番學,
    如果唔係可以同長跑網一齊!

升級   100%

開心
  • 簽到天數: 2 天

原帖由 wilson 於 2009-2-6 16:59 發表
    今次屋企人會係終點等我,
    可惜之後要番學,
    如果唔係可以同長跑網一齊!

星期日都要返學呀