香港長跑網  - 長跑長友

返回列表 發新帖
樓主: rayray
打印 上一主題 下一主題

你家人朋友會在終點等你嗎?

關閉 [複製鏈接]

升級   59.4%

該用戶從未簽到

升級   98.95%

該用戶從未簽到

no one will wait at finish line la. . . family not in hong kong, girlfriend wanted to sleep but its fine. . . I got all the brothers up here~

升級   28.42%

該用戶從未簽到

原帖由 d_drifter 於 2009-2-6 17:07 發表
no one will wait at finish line la. . . family not in hong kong, girlfriend wanted to sleep but its fine. . . I got all the brothers up here~

師兄女友又係要訓...我女友都係

升級   30.67%

該用戶從未簽到

原帖由 manppp2004 於 2009-2-6 17:37 發表

" />" /> 師兄女友又係要訓...我女友都係

x2

升級   98.95%

該用戶從未簽到

ai. . . . .

升級   28.42%

該用戶從未簽到

女友大人係咁

話時話, 長跑網跑完10K 的師兄師姐會唔會聚聚?

不過我跑第三組又跑得慢.....

跑完都要成八點

升級   0%

難過
  • 簽到天數: 1 天

原帖由 d_drifter 於 2009-2-6 17:07 發表

Yeah!
    長跑網大把chings & ctses一起跑, 總有人係終點見,
    不過你咁快, 都係你等人架啦!

升級   98.95%

該用戶從未簽到

aiya, that time was done in Australia. . . I can not stand the hong kong weather. . .I be happy if i can do 1hr30mins

升級   100%

慵懶
  • 簽到天數: 322 天

年年都有,老婆大人

升級   32%

該用戶從未簽到

原帖由 全馬 於 5/2/2009 16:53 發表
    今年大人話同阿女一齊去終點等我, 不過我就唔係好想!
    我鐘意跑完週圍行, 八下啩, 睇下靚女平衡下情緒咁(通常終點附近有好多)" />" />  

ha鬼馬了~~鬼馬了~~

升級   97%

該用戶從未簽到

原帖由 量子泡沫 於 2009-2-6 12:14 發表
    老婆大人昨晚進了醫院  " />" />

相信是兩年前大手術既後遺症.  今朝聽醫生巡房時講, 應該冇乜大礙既, 不過要留院觀察幾日.

所以今年就冇人嚟接我嘞.

不過今年同上年唔同, 今年可以同強大既 ...

祝師兄太太早日康服,師兄跑得好成績

升級   0%

難過

原帖由 pwong5618 於 2009-2-6 10:44 發表
    跑咗渣打5 年,5 年都無寄存行李,因為年年大人幫我攞去終点好方便。
    今年係我第一次寄行李,因為有長跑網大軍一齊,所以叫大人今年唔洗咁早起身,休息吓!

真係令人羨慕, 大人連續五年晨早流流幫你攞行李, 係終點等你, 真係幸福 .

升級   0%

難過

原帖由 量子泡沫 於 2009-2-6 12:14 發表
    老婆大人昨晚進了醫院  

相信是兩年前大手術既後遺症.  今朝聽醫生巡房時講, 應該冇乜大礙既, 不過要留院觀察幾日.

師兄大人早日康復.
    恭喜師兄有個支持你的大人.
    強壯身體以照顧家人, 大人都好幸福 .

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 量子泡沫 於 6-2-2009 12:14 發表
    老婆大人昨晚進了醫院  " />" />

祝師兄大人早日康服!!

升級   100%

奮鬥
  • 簽到天數: 2 天

祝量子師兄大大早日康復,身體健康。

升級   25.8%

該用戶從未簽到

原帖由 全馬 於 2009-2-5 16:53 發表
    今年大人話同阿女一齊去終點等我, 不過我就唔係好想!
    我鐘意跑完週圍行, 八下啩, 睇下靚女平衡下情緒咁(通常終點附近有好多)" />" />  

的確係好多

升級   27.89%

該用戶從未簽到

我都想終點有人等我>0<
    不過我都幻想我女友在 最後終點直路我都好似100米咁沖番去 感覺好正

升級   41.33%

鬱悶
  • 簽到天數: 2 天

原帖由 alfredyu 於 2009-2-6 11:18 發表
    年年都有:
    老婆同仔, 結果我個仔由六歲睇到九歲, 咁佢亦主動要求跑, 此為身教也.
    舊年我仲請作舊公司好多同事一齊來打氣, 一圍枱咁多人食飯.

真羨慕,我老婆話去話去,最後因為在家化裝吹頭遲大到

升級   28.42%

該用戶從未簽到

原帖由 daiichi 於 2009-2-9 14:22 發表

真羨慕,我老婆話去話去,最後因為在家化裝吹頭遲大到

肯去都好AR 師兄, 我自己去左太古食早餐再返轉頭去駱克道睇人跑女友大人都仲未起身AR

升級   55.79%

該用戶從未簽到

老婆同阿女係终點等我,跟住去柴灣參加阿女既童軍活動,時間啱啱好