香港長跑網  - 長跑長友

打印 上一主題 下一主題

2月14日浪漫情人節 - 衝衝跳跳出汗大行動

關閉 [複製鏈接]

升級   0%

該用戶從未簽到

日期: 2月14日 星期六

Part I - 羽毛球 Cross Training 練習
集合地點: 青衣機鐵站A出口 (青衣城)
集合時間: 13:45 (練習時間: 14:00~16:00)

活動場地: 盈翠半島會所
人數上限: 8人      
              (如報名人數超過上限,將增設乒乓球/壁球/桌球等活動)
費用      : 約$20位
練習後會稍休及一起食下午茶,補充體力進行Part II特訓

Part II - 青衣運動場 衝圈特訓 (由魔鬼教練batbat主理)
集合地點: 青衣運動場
集合時間: 17:30

人數上限: N/A
特訓內容: i)  運動場慢跑 20~30min熱身
             ii)  拉筋 + 講解
             iii) 400m x 10 - 15 set (3min 連跑連休)
             iv) 慢jog 10min cool down + 鬆筋
             ***初級跑手請因應自己能力,減少或skip部份圈數***

跑完建議沖身後可到附近晚飯,以便大家分亨及交流經驗。

如有興趣參加跑手,請於此貼留言報名,如有需要可pm留mobile以作當天聯絡之用,謝謝!

已報名出席跑手:
1.   大圍新跑手
2.   ~~菲菲~~
3.   Tarry
4.   witchycatcat (Part II)
5.   kandis x 6

6.   shogikin (Part II)
7.   比因 (Part II)
8.   sportfighter

9.   wilson (Part II)
10. vita375
11. 美洲豹 (tbc)
12. 叮叮噹 (tbc)
13. 小華是也! (tbc)
........

+1 0
上一篇︰由跑到唔跑.............下一篇︰Running Holder (可放 Nike plus clips 或其他物品) HKD$35

升級   100%

該用戶從未簽到

大家快d報名一齊浪漫下啦~~~

升級   0%

該用戶從未簽到

仲乜呢度咁靜, 冇人氣既, 係咪個名嚇親人呀~~~

升級   100%

該用戶從未簽到

係囉.......來來去去都係我地3個吹~

升級   0%

該用戶從未簽到

升級   0%

該用戶從未簽到

定係啲人以為係要同圍圍浪漫, 所以唔敢來

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 亞平 於 2009-2-5 17:07 發表

份名單有好幾個長跑網靚女出席,遲些些應該會好多人報名,唔駛憂喎....

平平:
你黎唔黎一齊浪漫下唧?

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 ~~菲菲~~ 於 2009-2-5 17:07 發表
定係啲人以為係要同圍圍浪漫, 所以唔敢來

我剛剛都諗到lee個point....
黎 = 圍圍 = 浪漫 = 情人 = 咩出汗...行動 = oh my god

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 witchycatcat 於 2009-2-5 17:09 發表

平平:
你黎唔黎一齊浪漫下唧?" />" />" />" />

咁多靚女係度,我驚..

升級   61.1%

該用戶從未簽到

原帖由 witchycatcat 於 2009-2-5 17:10 發表

黎 = 圍圍 = 浪漫 = 情人 = 咩出汗...行動 = oh my god

So complicated

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 亞平 於 2009-2-5 17:12 發表

咁多靚女係度,我驚..4648

你可以叫埋阿嫂一齊來呀~~~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 witchycatcat 於 2009-2-5 17:10 發表

使唔使叫圍圍改改佢呀?

升級   0%

該用戶從未簽到

catcat: 我都知妳少氣啦,未問過妳改咗妳個title,怕左妳改返佢law!

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 大圍新跑手 於 2009-2-5 17:18 發表

catcat: 我都知妳少氣啦,未問過妳改咗妳個title,怕左妳改返佢law!

甘又唔使....
出汗......行動.....幾好呀....同圍圍你出汗喎.....幾浪漫呀...
等ching們有d聯想嘛.......................

嘿嘿.....

升級   0%

該用戶從未簽到

嘩圍圍..你睇我幾捧你場ar..平時我唔會去其他post 架ma...haha

wei...原先個名係咩架???咁大回響既?

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 vhtober 於 2009-2-5 19:22 發表
hgjD092" />" />hj 嘩圍圍..你睇我幾捧你場ar..平時我唔會去其他post 架ma...haha

wei...原先個名係咩架???咁大回響既?

VV, 其實個名冇改過呢~~~原汁原味

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 ~~菲菲~~ 於 2009-2-5 19:25 發表

VV, 其實個名冇改過呢~~~原汁原味

~~~~ 都...ok ar~~衝衝跳跳~~出汗~~~~都無d咩浪漫ar...果d terms~ok la~~

catcat 剛打比我....叫我登個白飯指數~~~睇下大家有無食夠飯wor.... hahahahah...
佢自己今日lunch 都食左2 碗大飯+1條飯團~~~
我.....一碗 + 1條飯團~~~晚飯都會1碗...真係食唔落wor.....
我想問...食年糕得唔得ka????都係"電"粉質姐~~係咪?!

升級   3.33%

奮鬥
  • 簽到天數: 11 天

超想報ar!!
    但我要溫書-_____-

5月份仲會唔會搞ga@@

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 ~~菲菲~~ 於 2009-2-5 17:15 發表

你可以叫埋阿嫂一齊來呀~~~

比佢見到我對住班靚女流晒鼻血,我仲有屋企返既....嘻嘻

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 khl0310 於 2009-2-5 22:20 發表
    超想報ar!!
    但我要溫書-_____-

5月份仲會唔會搞ga@@

khl ching,只要有人想跑就自然有活動,放心啦。