香港長跑網  - 長跑長友

樓主: 細細個~

渣打全馬半馬10k成績報到區

關閉 [複製鏈接]

升級   1.05%

該用戶從未簽到

唉...今日無好好準備,  如果今日有食野, 又訓得夠, 應該入到40分.
我臨尾仲夠力玩短跑, 即係話我前段太錫身,體力留得太多/ \"
by the way, 你又知我叫雄既-.-"

升級   13.2%

該用戶從未簽到

原帖由 running-sue 於 2009-2-8 21:31 發表

小華,倒不如你報全馬啦,咪唔使咁趕囉BTW,你好犀利呀

小華,你好犀利呀, 好犀利呀, 犀利呀, 犀利呀, ...

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 小華是也! 於 2009-2-8 20:49 發表
10K =   50min
半馬 = 132min
" />" /> 時間好似差左DD!^^"
不過不緊要啦!求學不是求分數嘛^^" />" />
跑完已很满足了(第一次的渣打)
謝謝大家的照料了哦" />" />

小華...做咩仲跑得慢過catcat隊長? 咩原因?

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 TerrySze 於 2009-2-8 15:49 發表

有獎金..........強 !! 你快過陳家豪(爆了 )
CHING 我見你2:53已然係sogo....仲有成7分鐘係手...

陳家豪跑咩時間?

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 schnix 於 2009-2-8 16:01 發表
上半程對腳無咩事, 但怕再傷所以控制住速度, 到10K 倒腳無力... 可能因為3個幾星期無跑過步啦. 到奧運站時傷左既腳好緊, 好驚再整傷, 所以開始行下, 走下, 出西隧之後既斜上全部行, 落斜行/慢跑, 半程都係行下跑下咁 ...

schnix ctse:
跑完渣打半馬,可以操返短D,慢慢等對腳原全好返,期待妳+sue sue+cookie ctse 8/3 沙田10K再創住績。

升級   97.05%

該用戶從未簽到

原帖由 大圍新跑手 於 2009-2-8 22:08 發表

陳家豪跑咩時間?

Around 3 1/2 hrs last 抽筋 and walk

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 TerrySze 於 2009-2-8 17:02 發表
10 k ...大會時間 41'xx

Terry兄好勁WOR....如果跑返其他0K賽一定跑到SUB40'

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 pwong5618 於 2009-2-8 22:13 發表

Around 3 1/2 hrs last 抽筋 and walk

大失水準...真係估唔到~

升級   35.79%

該用戶從未簽到

好沮,半馬頭18k都 keep住1km五分半鐘的速度,心想可以於两小時內完成。可是雙腿就在這時開始抽筋,結果用了28分鐘才行了3km到終點,2小時13分,比起今季UNICEF半馬及Mizuno半馬幔了十分鐘,唉!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 sam2u 於 2009-2-8 21:18 發表
第一次在香港參加,本來可以更快,因為朋友幫手報了半馬第一組,E組,只做到1小時39分,比自然PB慢了4分鐘,但前面多多血肉長城,即挑戰組的後排攻擊組,想快都快唔到!

Sam2u Ching,同你情況一模一樣......結果1小時40分,第一次跑渣打半馬都好滿意

升級   19.4%

該用戶從未簽到

aiya...去錯隔離全馬報時添!
小弟報時: 半馬1組 - 2:06 (賽前目標+PB達成!)

升級   53.45%

該用戶從未簽到

原帖由 大圍新跑手 於 2009-2-8 22:12 發表

schnix ctse:
跑完渣打半馬,可以操返短D,慢慢等對腳原全好返,期待妳+sue sue+cookie ctse 8/3 沙田10K再創住績。

要休息多最少一個WEEK, 希望10日倒可以開操. 黎緊唔需要操長課住, 腳既壓力無咁大啦, 我既NEXT TARGET 都係8/3

升級   20.35%

該用戶從未簽到

原帖由 大圍新跑手 於 2009-2-8 21:50 發表

小華...做咩仲跑得慢過catcat隊長? 咩原因?

最後嘰K給她界了啦~~~
好累啦,今天! 跑完已很满足了^^
在信德橋上看到大隻CHING老抽了^^"

升級   20.35%

該用戶從未簽到

原帖由 slowrunner 於 2009-2-8 21:47 發表

小華,你好犀利呀, 好犀利呀, 犀利呀, 犀利呀, ...

TO:  SUESUE   SLOWERUNNER

謝謝你們啦!
SLOWERUNNER跑得怎様啦?
SUESUE看到你喇!好快啊!

升級   57.89%

開心
  • 簽到天數: 1 天

小弟半馬精英組 約1:50
    小弟今天所見 :
    1. 起跑時見到一對外籍人士扮米妮同白雪公主......維妙維肖
    2. 在 McDonald 的男洗手間排隊排左10分鐘
         女洗手間不用排隊,可直行直入, 好羨慕 !
    3. 覺得今年跑道上的打氣人士沒有像住年般落力. 有D傾繼, 有D打電話...

升級   100%

奮鬥
  • 簽到天數: 92 天

原帖由 小華是也! 於 2009-2-8 23:20 發表

" />" /> TO:  SUESUE   SLOWERUNNER

謝謝你們啦!
    SLOWERUNNER跑得怎様啦?
    SUESUE看到你喇!好快啊!

快乜鬼, 見到你地咁落力打氣, 點都交下戲, 死都要死埋佢啦
    btw, 聽到你地打氣聲, 當時真係好想喊呀, 太感動啦

升級   20.35%

該用戶從未簽到

原帖由 running-sue 於 2009-2-8 23:42 發表

快乜鬼, 見到你地咁落力打氣, 點都交下戲, 死都要死埋佢啦
    btw, 聽到你地打氣聲, 當時真係好想喊呀, 太感動啦

我地都叫到想喊!哈哈~
    我地打氣系咪不得了呢!
    啊: 美洲跑。。妹妹是打氣好手呢!!
    把我們的熱情都帶起來了……

升級   100%

開心
  • 簽到天數: 3 天

原帖由 大圍新跑手 於 2009-2-8 22:08 發表

陳家豪跑咩時間?

大約3H03MINS

升級   19.4%

該用戶從未簽到

原帖由 sam2u 於 2009-2-8 21:18 發表
    第一次在香港參加,本來可以更快,因為朋友幫手報了半馬第一組,E組,只做到1小時39分,比自然PB慢了4分鐘,但前面多多血肉長城,即挑戰組的後排攻擊組,想快都快唔到

要盤球前進閃避其他球員的確要花唔少時間同體力! " />" />

升級   0%

該用戶從未簽到

差D唔記得仲要多謝DESMOND CHING果兩塊朱古力,朱古力事少,個份心意又係令我好感動。
    仲有係26K我最冇助唔知點算好既時候發現地上有支按摩膏,全靠佢我先有機會行到返終野唔使比人捉上車,謝謝留低佢果位朋友。