香港長跑網  - 長跑長友

打印 上一主題 下一主題

家多一點愛

關閉 [複製鏈接]

升級   42.63%

該用戶從未簽到

各跑友:有否參加大潭篤水塘跑,有親子同寶貝仔一齊參賽,聽講有多位高手參賽,幾公里賽事太辛苦,我都係玩親子備戰馬拉松,到時見。
+1 0
上一篇︰家多一點愛下一篇︰歡迎各跑友張貼你的跑步短片在這裡。(每發新主題可加積分5分)

升級   42.63%

該用戶從未簽到

點解???????有三個家多一點愛?我部腦到期?

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   42.63%

該用戶從未簽到

有甚麼要求才可以做版主?需唔需要周身刀把把利、例如:入水能游、出水能跑、上山能攀、入得廚房出得廳堂、口齒伶俐................我袛係識揍仔(照顧小朋友),我喜歡玩,最重要同寶貝有得玩

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 tsang 於 2008-1-29 21:51 發表
有甚麼要求才可以做版主?需唔需要周身刀把把利、例如:入水能游、出水能跑、上山能攀、入得廚房出得廳堂、口齒伶俐................我袛係識揍仔(照顧小朋友),我喜歡玩,最重要同寶貝有得玩   

不需什麽特別要求,只要您有一棵熱心就得。

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   0%

該用戶從未簽到

同埋多D上尼呢個長跑網討論區發言, 我都有玩加多一點愛, 不過睇怕可能要著風褸/雨褸跑, 今個星期冇日好天, 日日又凍又落雨呀.

原帖由 慢速小子 於 30-1-2008 09:14 發表

升級   42.63%

該用戶從未簽到

原帖由 Gills 於 2008-1-30 15:34 發表
同埋多D上尼呢個長跑網討論區發言, 我都有玩加多一點愛, 不過睇怕可能要著風褸/雨褸跑, 今個星期冇日好天, 日日又凍又落雨呀.
不用擔心,明天會更好 我親子組,你參加甚麼組別?聽講好多快馬來,太好了。

升級   0%

該用戶從未簽到

吓係邊度收到風會有好多快馬, 係唔係令公子參加左公開組, 我諗著去玩下, 因為尼條線5,6年冇走過, 人生路不熟, 唔敢太駁, 希望多D小朋友參加一齊玩下, 加上尼個禮拜冇操過, 都係寓賽於操算把啦.

原帖由 tsang 於 30-1-2008 23:42 發表
不用擔心,明天會更好 我親子組,你參加甚麼組別?聽講好多快馬來,太好了。

升級   42.63%

該用戶從未簽到

原帖由 慢速小子 於 2008-1-30 09:14 發表

有一棵熱心? 我陪太子讀書,咁合唔合格? 算啦!!!!!等下位更有熱心的人。