香港長跑網  - 長跑長友

返回列表 發新帖
樓主: desmond

2009渣打半馬全馬大合照及比賽情況@西隧收費亭

升級   11.35%

該用戶從未簽到

咁多位師兄/姐唔駛咁客氣,如果想要全圖就pm你的e-mail俾小弟啦。

Saki & Daichi 師兄: 唔好意思,跑手太多,四眼仔都真係會走漏眼
晴朗兄: 你對翼係自己練翻黎的,唔係邊得黎跑左三十幾K仲有力飛?
awyh兄: 唔緊要,係我叫得慢左,好彩小弟之前一晚溫左"跑手亮相",唔係都認唔到師兄。
比因兄:你係咪一路跑一路聽緊音樂?我試過叫你但你好似聽唔到。不過落西隧大家都係比較專心的。
cookie師姐:我都試過叫師姐,不過師姐跑得較右,係難d叫到你。
D文兄:千萬唔好話教路,其實係米拿大夫的經驗之談,我都係分享下姐。
nc+anson+7哥:你地三個拍住跑真係好開心,我都感受到你地的歡樂。
Sue師姐:下年睇下有無個靚仔師兄駐守,動力應該大d
Oscar兄:你真係好野,輕鬆跑都3個半鐘搞掂,比我跑到死下死下都未必得。
阿嬌:唉,我最遺憾就係影唔到你地,激死。你應該都跑得唔錯吧,來年是否轉戰全馬?

希望我呢個三流攝記快d退落黎

依家小弟的心願就是快d

升級   70.33%

該用戶從未簽到

desmond ching,真係唔該晒,...記得果日,小弟沖緊入西隧時,離遠見到一個揸字爽機嘅師兄,沖到埋黎先見到師兄原來著字長跑戰衣,又影爽,又打氣,....好warm 呀,.....thanks!!!!!rtr08rytr

升級   100%

該用戶從未簽到

多謝火偉大俠,Why My Photo So Small?

登錄/註冊後可看大圖

Sorry,我當時重有1Pack PowerGel and 1Pack 提子乾, 所以唔洗食Powerbar.
係咪剩番好多貨呀?駛唔駛賣D俾我呀?

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

升級   11.35%

該用戶從未簽到

原帖由 waynekkw 於 2009-2-10 16:28 發表
多謝火偉大俠,Why My Photo So Small?

登錄/註冊後可看大圖

Sorry,我當時重有1Pack PowerGel and 1Pack 提子乾, 所以唔洗食Powerbar.
係咪剩番好多貨呀?駛唔駛賣D俾我呀? ...
你d相細係因為影相的三流攝記技術唔掂,唔好意思
貨方面朱古力同得力素都派了俾其他跑友,power bar係仲有剩的,你鍾意下次俾d你lor

升級   100%

奮鬥
  • 簽到天數: 92 天

原帖由 desmond 於 2009-2-10 14:41 發表
    Sue師姐:下年睇下有無個靚仔師兄駐守,動力應該大d

今年依個已經係靚仔啦, 不過我唸下年依靚仔ching唔會駐守囉 ,
    因為........佢出年係會同我地一齊出戰全馬呀麻, right? 哈哈

升級   44.6%

鬱悶
  • 簽到天數: 1 天

多謝Desmond
    好高興可以同平師兄合照平師兄好認真,我就欺皮笑臉

Resize of DSC_1190.JPG

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 desmond 於 2009-2-9 17:05 發表
    半馬、全馬賽前合照及花絮 + 半馬比賽@西隧收費亭:
    http://picasaweb.google.com.hk/chanyungwai/200928#

全馬比賽@西隧收費亭
    http://picasaweb.google.com.hk/chanyungwai/20092802#

半馬大軍
    http://lh3 ...

desmond兄:
    多謝你果兩粒朱古力呀....咁好彩冇比你影到!

升級   0%

開心

原帖由 desmond 於 2009-2-9 17:05 發表
    半馬、全馬賽前合照及花絮 + 半馬比賽@西隧收費亭:
    http://picasaweb.google.com.hk/chanyungwai/200928#

全馬比賽@西隧收費亭
    http://picasaweb.google.com.hk/chanyungwai/20092802#

半馬大軍
    http://lh3 ...

Desmond Ching,
    多謝你呀
    影都我好形呀

Lewis

升級   59.05%

該用戶從未簽到

一聽倒desmond兄叫我
    我即刻描住個鏡頭飛埋去
    果時個速度快左唔小
    睇我笑得幾開心

升級   100%

鬱悶

Desmond 兄,

依家才有時間看相,真的很多謝你勞碌了一天(由頭到尾應該超過8小時,辛苦過翻工呀!)
    替我們拍照,在入西隧前,我已經很累,冇哂心機,但你的出現及打氣,令我當堂醒翻哂!
    在西隧前半段仲狀態回復得好好,隧道裹,KinKin本來叫我再慢些跑,但發覺還可以便繼續,
    但到出西隧上斜時便要行了。

你的傷勢進展如何?如進展不大便要試下轉其他治療方法,
    明年到你上全馬戰場啦!

升級   19.4%

該用戶從未簽到

哈! 如相中所見, 小弟冇望鏡頭之餘, 跑跑下突然有ctse打橫cut埋黎; 而ctse就笑容滿面地對住鏡頭笑! 睇番都覺得幾得意!
    Anyway, 多謝Desmond ching既相!

升級   100%

慵懶
  • 簽到天數: 322 天

謝謝 Desmond ching!!

升級   11.35%

該用戶從未簽到

原帖由 running-sue 於 2009-2-10 19:34 發表

今年依個已經係靚仔啦, 不過我唸下年依靚仔ching唔會駐守囉 ,
    因為........佢出年係會同我地一齊出戰全馬呀麻, right? 哈哈  
    今年呢條黑仔,著作件反光衫,十足西隧修路工友。
    出年.........希望啦,盡力而為,短期目標係向樓下公園慢跑

升級   11.35%

該用戶從未簽到

原帖由 大圍新跑手 於 2009-2-10 20:58 發表

desmond兄:
    多謝你果兩粒朱古力呀....咁好彩冇比你影到!" />" />
    掛住搵排私伙野俾你ma

升級   11.35%

該用戶從未簽到

原帖由 lewischan 於 2009-2-10 21:53 發表

Desmond Ching,
    多謝你呀
    影都我好形呀

Lewis
    Lewis兄你本身形ma,好高興認識你

升級   11.35%

該用戶從未簽到

原帖由 runrun 於 2009-2-10 23:22 發表
    Desmond 兄,

依家才有時間看相,真的很多謝你勞碌了一天(由頭到尾應該超過8小時,辛苦過翻工呀!)
    替我們拍照,在入西隧前,我已經很累,冇哂心機,但你的出現及打氣,令我當堂醒翻哂!
    在西隧前半段仲狀態回復 ...
    Maria,你真係講出我的心聲,搞左成5個禮拜都搞唔掂,我都唸住搵Oscar兄去尋找隱世醫術

升級   11.35%

該用戶從未簽到

原帖由 山貓 於 2009-2-10 23:25 發表
    哈! 如相中所見, 小弟冇望鏡頭之餘, 跑跑下突然有ctse打橫cut埋黎; 而ctse就笑容滿面地對住鏡頭笑! 睇番都覺得幾得意!
    Anyway, 多謝Desmond ching既相! " />" />
    師兄你專心ma,好事來的

升級   11.35%

該用戶從未簽到

原帖由 Piccolo 於 2009-2-10 19:41 發表
    多謝Desmond
    好高興可以同平師兄合照平師兄好認真,我就欺皮笑臉
    你好勁,我上年去到西隧想喊咁滯,邊似你咁輕鬆仲笑得出

升級   100%

開心
  • 簽到天數: 2 天

謝謝 Desmond ching!!

升級   97.33%

該用戶從未簽到

多謝desmond師兄,相好靚