香港長跑網  - 長跑長友

「老友記」應開始勤運動

升級   0%

該用戶從未簽到

「老友記」應開始勤運動
游頌輝 中文大學公共衛生學院營養研究中心 www.sph.cuhk.edu.hk/cns/

東方日報  2008年02月10日(星期二)
http://orientaldaily.on.cc/new/i ... new/new_a00cnt.html

升級   0%

該用戶從未簽到

謝ching分享, 等我都叫我老爸老媽今個星期日去青衣城先~~~
話時話昨日我媽媽見我跑完渣打, 佢話佢都應該跑到, 仲話以後有比賽可以預埋佢呢!!!希望佢唔好淨吹水

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 ~~菲菲~~ 於 2009-2-10 09:39 發表
謝ching分享, 等我都叫我老爸老媽今個星期日去青衣城先~~~
話時話昨日我媽媽見我跑完渣打, 佢話佢都應該跑到, 仲話以後有比賽可以預埋佢呢!!!希望佢唔好淨吹水

菲菲:
妳咁真架? 幾時confirm到呀? 等我幫佢地加名呀~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 大圍新跑手 於 2009-2-10 15:21 發表

菲菲:
妳咁真架? 幾時confirm到呀? 等我幫佢地加名呀~j" />" />jk

加名去邊呀?
我想叫佢哋去呢個呀
"香港電台與「流金頌」星期日下午三時在青衣城舉行的「光輝歲月流金頌」之「怎樣做運動才可以保健又防跌」。"

升級   100%

開心
  • 簽到天數: 789 天

回復 4# 的帖子

不如叫 auntie uncle一齊來
    2月14日浪漫情人節
    來個愛情慢跑

Kin in Running

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 shogikin 於 2009-2-10 18:22 發表
    不如叫 auntie uncle一齊來
    2月14日浪漫情人節
    來個愛情慢跑

Kin in Running

哈哈, 我估兩老現在都係只可以散下步咁咋~~~
    仲有呀, 一次過比你哋咁多人見晒家長我會怕羞喎