香港長跑網  - 長跑長友

樓主: saki

2009.4.5 Round the Island 2009

關閉 [複製鏈接]

升級   0%

該用戶從未簽到

升級   14.74%

該用戶從未簽到

我會6點就起跑啦!
參加左的朋友就到時間一齊開始啦~~

升級   100%

• 簽到天數: 11 天

Round the lsland run 2009

各位師兄,

我估, 我的申報己落空, 因我仲未收到電郵確認.

我有些唔開心, 無得跑.

chengtszhang

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 chengtszhang 於 2009-3-31 23:42 發表
    各位師兄,

我估, 我的申報己落空, 因我仲未收到電郵確認.

我有些唔開心, 無得跑.

恆恆:
    未截止架wor,聽日打去問下先啦。

升級   100%

• 簽到天數: 11 天

To 圍圍

我前日打去問, 一位先生接聽我電話, 他要求我寄一封電郵給avoth 查詢, 他没有直接回覆我.

佢地的服務, 真係要改善.

升級   0%

該用戶從未簽到

玩完今日呢個比賽覺得好開心呀,第一次玩又冇pre-trip過都比我順利完成到。
    條路唔止長(65K),仲要勁多大長甘斜路同埋樓梯,d山路反而我覺得比較易走。
    呢類小型比賽(聽講得250個單位參加),我覺得大會安排非常好呀,每個check point都有水、運動飲品同各動食品供應,我每個CP都幾乎係大吃大渴,飲夠食夠抖夠先走。
    總時間 8'48'33,分段時間如下(記得有兩個CP按慢左錶,不過唔記得係邊兩個):
    CP1  31'55
    CP2  1'06'04
    CP3  44'10
    CP4  1'05'39
    CP5  1'00'51
    CP6  1'07'55
    CP7  1'59'18 (走錯路)
    CP8  44'22
    FP     28'18

大會規則完成時間要係16:00pm前先會記錄名次,我因為住得遠,所以7:45am先出發,跑到返終點應該係大約16:35pm度,如果唔係CP7之前係薄扶林水塘路miss左一個路口位,行到上山頂先發現行錯路(條路仲要係勁斜),果度跑返落斜真係使左我好多時間同體力,如果唔係應該可以係16:00pm返到終點,雖然冇左名次真係好可惜,好彩問左大會都會有證書同埋時間。

升級   14.74%

該用戶從未簽到

大圍ching... 我都有跑呀!因我6點就出發,所以3點就返左黎啦!時間其實同你差唔多

我都覺得今年搞得唔錯,因上年剩係得最後一個CP有蛋糕和朱古力食,其它CP都只係得水和Energy drink.

升級   0%

該用戶從未簽到

恭喜大圍兄, 完成艱苦之路程, 琴日天氣都幾熱吓, 能夠走錯路都有咁好時間, 你係得既!

升級   100%

奮鬥
  • 簽到天數: 92 天

大圍ching, 恭喜你呀

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 UltraTommy 於 2009-4-5 23:58 發表
    大圍ching... 我都有跑呀!因我6點就出發,所以3點就返左黎啦!時間其實同你差唔多

我都覺得今年搞得唔錯,因上年剩係得最後一個CP有蛋糕和朱古力食,其它CP都只係得水和Energy drink.

Tommy兄:
    恭喜使呀,唔知22/4果晚會唔會見到你呢?
    係呢...想問下你上年反方向跑好跑d,定係今年好跑d呀?

升級   100%

開心
  • 簽到天數: 4 天

恭喜大圍順利完成比賽呀
    711MF 該用戶已被刪除

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 Gills 於 2009-4-6 09:12 發表
    恭喜大圍兄, 完成艱苦之路程, 琴日天氣都幾熱吓, 能夠走錯路都有咁好時間, 你係得既!

多謝Gills兄,琴日真係幾熱下,好彩好多段路都係樹林入面,唔使曬足九粒鐘。

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 running-sue 於 2009-4-6 09:16 發表
    大圍ching, 恭喜你呀

sue ctse:
    多謝使呀,我都要恭喜妳同日個比賽,一復出又攞獎,太厲害啦。

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 711MF 於 2009-4-6 11:14 發表

恭喜大圍,,果然越呢越堅..

7兄:
    你都一樣好堅呀,恭喜你又攞獎。

升級   50.45%

該用戶從未簽到

原帖由 大圍新跑手 於 2009-4-5 22:32 發表
    玩完今日呢個比賽覺得好開心呀,第一次玩又冇pre-trip過都比我順利完成到。
    條路唔止長(65K),仲要勁多大長甘斜路同埋樓梯,d山路反而我覺得比較易走。
    呢類小型比賽(聽講得250個單位參加),我覺得大會安排非常好呀 ...

大圍兄, 全程65K都難唔你, 真係唔講得笑, 耐力驚人
    711MF 該用戶已被刪除

升級   100%

開心
  • 簽到天數: 789 天

偶像圍
    下次曬張你的相
    叫你簽名

Kin in Running

升級   0%

奮鬥
  • 簽到天數: 1864 天

[LV.Master]伴壇終老

Congratulations to Tai Wai and 7 Chings

升級   14.74%

該用戶從未簽到

原帖由 大圍新跑手 於 2009-4-6 11:08 發表

Tommy兄:
    恭喜使呀,唔知22/4果晚會唔會見到你呢?
    係呢...想問下你上年反方向跑好跑d,定係今年好跑d呀?

果晚我會去拎cert,但食唔食飯就未知。你呢?
    其實兩條路差唔多呢,都係一開頭有段平路比妳放下,不過上年上樓梯就比今年多,唔怕行樓梯就冇所謂吧!

個人黎講我覺得今年好跑d,上年自己未試過跑咁長距離,又未開始練跑,所以跑左廿幾公里就死左火。