香港長跑網  - 長跑長友

打印 上一主題 下一主題

中西區新人報到

升級   48.67%

該用戶從未簽到

小弟住中西區 (學校o係灣仔),16歲,兩年前開始練跑,參加過兩屆渣馬10K同08年既NIKE 3K,仲有兩年cross country學界咁啦,成績一向麻麻地...
平時好忙,唔係好多時間練跑,通常係圍住個學校操場跑幾十個圈,或者間中同學校個長跑老師去練(每次4-6K),假期時就自己練寶雲道來回或者去跑馬地馬場跑幾個圈...
亦都好鍾意發掘新路線 (e.g.半山-大潭來回/半山-海怡來回/半山-太古來回等等)...
正考慮緊出年應唔應該跑半馬,但係驚冇識既人陪...
(p.s.是年渣馬我地學校同兄弟學校一齊組隊參加10K,有成150人咁多,包括學生、老師、舊生、校長,好開心 XD)
多多關照...
+1 0
上一篇︰Outward Bound Adventure Race 09 - 09/3/15下一篇︰Funniest video taken in HKIA

升級   0%

該用戶從未簽到

hi hi mak ching

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 raphaelmak 於 2009-2-12 23:37 發表
小弟住中西區 (學校o係灣仔),16歲,兩年前開始練跑,參加過兩屆渣馬10K同08年既NIKE 3K,仲有兩年cross country學界咁啦,成績一向麻麻地...
平時好忙,唔係好多時間練跑,通常係圍住個學校操場跑幾十個圈,或者間 ...

Raphaelmak,港島區長跑網都有好多約跑,搵安安大師啦,包你經常有新路線可跑.

近期就有呢個,入去睇睇
網友約跑 > 試跑畢拉山15km路線

升級   0%

該用戶從未簽到

welcome welcome

raphaelmak c hing

多多指教ar

小弟是港島西 hk island man

跑開

域多利道口 > 碧瑤灣(近數碼港) > 域多利道口

域多利道口 > 碧瑤灣(近數碼港) > 田灣 > 域多利道口

長跑長友 ar

升級   6.05%

該用戶從未簽到

HI ching 歡迎你呀~我都係中西區架

升級   48.67%

該用戶從未簽到

原帖由 亞平 於 2009-2-13 01:09 發表

Raphaelmak,港島區長跑網都有好多約跑,搵安安大師啦,包你經常有新路線可跑.

近期就有呢個,入去睇睇
網友約跑 > 試跑畢拉山15km路線

嗯... 可惜我星期日要去教堂,黎唔到...

升級   100%

慵懶
  • 簽到天數: 340 天

welcome raphaelmak ching~

升級   0%

該用戶從未簽到

Welcome raphaelmak ching~
    今次黎唔到唔緊要,咁咪下次join囉...

升級   0%

該用戶從未簽到

歡迎! 又多一位跑友加入香港長跑網!
    小弟逢週日晨咁早就喺跑馬場蟻速爬,歡迎指教!
    長跑長友