香港長跑網  - 長跑長友

2.20網友約跑 - 慢遊夜賞青公: 荃西>>屯鄧(20.5k)

關閉 [複製鏈接]

升級   0%

難過
  • 簽到天數: 1 天

2.20網友約跑 - 慢遊夜賞青公: 荃西>>屯鄧(20.5k)

各位師兄/師姐:

約跑日期:2009年2月20日(星期五)
    集合時間: 下午6點40分, 集合及熱身
    起跑時間: 下午7點左右
    約跑路線:荃灣西西鐵站跑到屯門鄧肇堅運動場(單程約20.5公里)
    集合地點︰荃灣西西鐵站 - 柏麗灣碼頭旁
    人數:最多25人
    衣著: 長跑網綠色戰衣(如有的話)
    時間: 預算兩小時半內完成, 盡量晚上9:30前到屯門鄧肇堅運動場.
    必備: 小八(八達通),20元紙幣(必要時搭巴士或小巴用)
    請在此時間回覆 : 2009年2月20日 17:00或以前, 如有興趣參加,請留言報名。

注意事項:
    1. 是晚約跑將會按6-6'30/km速度慢跑, 適合半馬慢腳或全馬跑手參加. 怏腳們請自行安排領跑先入屯門或推遲起跑時間.
    2. 自備飲料/深井七仔/黃金海岸/有幾個油站/屯門三聖村有補給
    3. 當日由荃灣西至大欖涌,可用沿海行人路(左手邊), 當到大欖過了海員訓練學校及巴士總站後,請用對面馬路繼續前進(右手邊)
    4. 當日如有須要,可以在青山公路任何位置轉乘小巴入屯門,或於大欖涌乘接駁巴士k51入屯門景峰花園步行回運動場。

警告及聲明:
    1. 此項聚會適合跑步初哥(10公里跑55-70分鐘), 身體並無任何疾病(包括已知或隱疾),同時需確保可以應付此項運動的朋友參加,各位需量力而為。如身體不適,切勿強行參加。
    2. 本網站並不涉及此項聚會的一切安排,敬請參加者自行負責個人的財物及人身安全。 如有不幸事故,而導致參加者受傷或死亡,或涉及第三者的意外,本網站及聚會發起人慨不負任何責任。
    3. 活動不排除將於寒冷大風的情況下舉行,參加者需要在參加活動前有足夠的訓練及休息,並留意個人的身體狀況,建議活動前先自行補充足夠水份。
    4. 若約跑活動當天懸掛八號或以上颱風、黑色暴雨訊號或非人力可控制之情況,活動將會取消。
    5. 參加者的個人保險須自行負責。

登錄/註冊後可看大圖

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   0%

難過

速遞行李專車,由Hoihoi提供服務: 參閱P.6, #118,119

漫遊團名單:
    1. 平兄 (隊長) 食飯
    2. 細明兄 (副隊長) 食飯
    3. 神童威威  食飯
    4. kenneth  食飯
    5. 叮叮噹  食飯
    6. Iris韋  食飯
    7. Nancy韋 食飯
    8. 花子阿dee 食飯
    9. D_drifter  (澳洲返港短聚, 跑完食飯??洗塵)
    10. 大隻添跑手 食飯
    11. Shingliu 食飯
    12. cfchan  食飯
    13. 法蘭  食飯
    14. cbts  食飯
    15. Lazyrunner  食飯
    16. Michaelyw (澳洲返港短聚, 跑完食飯洗塵)
    17. Toes
    18. obaanc  食飯
    19. Anthony  
    20. Ram  食飯
    21.
    22.

齋食唔跑, 鄧記9:45pm等/係食市等:
    1. 小華是也
    2. 七兄 (只食, 唔好跑囉! 留力比賽啦!)
    3. Anson
    4. Oscar (跑, 食, 坐吓吹水TBC)
    5. Redred
    6. Hoihoi
    7. Bha

升級   0%

難過

原帖由 kenneth 於 2009-2-14 00:01 發表
    星期一答你﹗

一早答左啦! 又要再申請??

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   0%

該用戶從未簽到

我仲未好番晒... 仲未可以同大家一齊賞月

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 kenneth 於 2009-2-14 00:07 發表

咁小弟下星期三落鄧記操,星期四留力跑長課啦。

唔~準~縮~沙!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 ee_tpk 於 2009-2-14 00:17 發表
    我仲未好番晒... 仲未可以同大家一齊賞月 " />" />

唔緊要啦!荃屯之路一年都攪好多次約跑,總有機會嫁!

升級   0%

難過

原帖由 ee_tpk 於 2009-2-14 00:17 發表
    我仲未好番晒... 仲未可以同大家一齊賞月

唔緊要, 威威話個個星期跑荃>屯, 我地會久不久跑荃>屯, 等妳好番同妳跑 .

升級   100%

該用戶從未簽到

B

升級   0%

該用戶從未簽到

呀~ 我好想跑呀~ 無奈 20 號一早約0左人~

27/2 號會唔會再成團呀??

升級   0%

難過

原帖由 oscar 於 2009-2-14 01:08 發表
    唉!又係有得睇,無得跑!你地搞乜鬼﹖完咗全馬都未夠一個星期,又搞環溏,又搞荃屯,你地有無理我感受﹖咁樣玩法,其實好危險架,特別係屈船長,最好留啲 高打  年尾用好喎!ghu

2.20荃屯係過年前已經佈署, 環塘就係Wong Sir突然發起.
    咁多約跑, 總有一個啱你.

升級   0%

難過

原帖由 BHa 於 2009-2-14 01:09 發表
    呀~ 我好想跑呀~ 無奈 20 號一早約0左人~

27/2 號會唔會再成團呀??

BHa可以同威威拍拖跑入屯門, 小妹唔可以跑咁多長課囉!

升級   98.95%

該用戶從未簽到

me
    this will be the last one before i go back to australia at 25/Feb

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   0%

該用戶從未簽到

青公夜景浪漫淒美,點少得小弟~~
    小華快D 報,我又要搵人追~~
    B

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 叮叮噹 於 2009-2-14 01:22 發表

BHa可以同威威拍拖跑入屯門, 小妹唔可以跑咁多長課囉!
    都好喎~ 最緊要有人帶~ 之後有時間我就可以自己跑呢段路了~
    不過我0既腳程慢過威威咁多~ 唔知佢 "炎" 唔 "炎我呢?

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   0%

擦汗
  • 簽到天數: 23 天

gogogo

當晚預計pacing 5'-6' /k

升級   100%

該用戶從未簽到