香港長跑網  - 長跑長友

衝擊 2011 全馬,...

升級   70.33%

該用戶從未簽到

小弟跑左两年渣打半馬,今年仲好享受添,見到各位ching/ctse d blog ,....都想開個blog ,...記低下d 操練紀錄咁,....
08年美記半馬.....1'59"
08年馬鞍山8k.....38"幾..
08年渣打半馬.....1'47"
09年馬鞍山8k.....36"幾..
09年渣打半馬......1'49"....

09年西貢15.5 k....1'22"...

渣打之後,果團火燒得慶合合呀,...好想繼續跑,如無意外,目標就係2010 渣打全馬,....
希望各方跑友俾d 意見小弟,....
12.2.2009.....係西環泓都至華富村消防局折反,約11k 左右,1'10'...
13.2.2009.....順利消防局至科大折反,...約11k 左右,1'06,...呢一課俾起渣打前係快左幾分鐘,...特別係由鄭植芝上壁屋果段斜路,快過208之前分幾鐘,....
黎緊3 月22日,想試下畢拉山果個15k,.....

記得今年(10年)老渣,....係第一次跑全馬,.....總算順利完成,.....時間4'56".....其望出年嘅全馬,....可以更進一步啦,....

升級   51%

開心
  • 簽到天數: 3 天

弓起 ching 開 blog 大吉, 大吉大利, 越跑越順利

想問吓 ching 由 泓都至華富村消防局折反,約11K, 條路線點跑法?

升級   70.33%

該用戶從未簽到

hi,....mj ching,上次回程時就係域多利道撞見你啦,.....
    泓都起步,沿域多利道經過碧瑤..cyber port...係華富村消防局沿路折反,.....
    下次可以試下由pfl 道折反,可以操埋條大斜路,....

升級   0%

該用戶從未簽到

弓喜CHING 開BLOG大吉.

升級   70.33%

該用戶從未簽到

原帖由 快活人 於 2009-2-15 00:37 發表
    弓喜CHING 開BLOG大吉.

係呀,確定左目標,胆粗粗咁開左,.,.....

升級   0%

該用戶從未簽到

恭喜師兄!

開blog 大吉!

一齊努力呀!2010 全馬!

升級   70.33%

該用戶從未簽到

原帖由 法蘭 於 2009-2-15 00:48 發表
    恭喜師兄!

開blog 大吉!

" />" />" />" />h 一齊努力呀!2010 全馬!

係,....收到,..一齊沖呀,..!!!

升級   0%

該用戶從未簽到

伏兄:
    加油呀!

升級   0%

該用戶從未簽到

恭喜ching 開blog大吉,與大家分享2010去馬的歷程...
    yeah!!! 加油呀!!!!

升級   53.45%

該用戶從未簽到

恭喜伏特加ching 開blog大吉
    要跑好全馬就要努力啦, 加油!!!!

升級   100%

擦汗
  • 簽到天數: 2 天

今年我都係跑半馬,下年目標就係全馬,我哋彼此互勉,一定成功

升級   70.33%

該用戶從未簽到

圍圍,曲奇,舒力士,hobbywet,.....
    收到晒,....小弟會朝著呢個目標去馬,....順便收下個大肚腩添,....哈哈

升級   20.35%

該用戶從未簽到

冲啊!^^
    放開自已去跑吧,
    熱?熱有咩吾好啊?
    由這一分鐘開始習慣熱和辛苦的感覺吧!

升級   100%

開心
  • 簽到天數: 3 天

雖然跑完渣打係好開心~~~不過師兄你都要諗諗個未來練習大計喇
    你都睇到我地全馬大軍有幾多人傷左.......................加油

升級   83%

該用戶從未簽到

原來伏特加 ching開左blog~~恭喜哂~~~
    加油啊~~~

升級   56.2%

該用戶從未簽到

伏ching 加油!我支持你!梁兄講得好o岩,好多人都因全馬傷左,一定要有planning....

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 batigoal 於 2009-2-15 21:24 發表
    伏ching 加油!我支持你!梁兄講得好o岩,好多人都因全馬傷左,一定要有planning...." />" />" />

X 2
    小弟都係其中一位。

升級   70.33%

該用戶從未簽到

原帖由 batigoal 於 2009-2-15 21:24 發表
    伏ching 加油!我支持你!梁兄講得好o岩,好多人都因全馬傷左,一定要有planning...." />" />" />

係嘅,...小弟都知架,..所以受傷,就係運動員嘅最大敵人,
    所以而家就唔停,繼續跑字先,.....

升級   70.33%

該用戶從未簽到

原帖由 大圍新跑手 於 2009-2-15 21:39 發表

X 2
    小弟都係其中一位。

係,....小弟祝你早日康復,....繼續長跑長有,....

升級   70.33%

該用戶從未簽到

原帖由 kandis 於 2009-2-15 19:00 發表
    原來伏特加 ching開左blog~~恭喜哂~~~
    加油啊~~~

收到,如果冇傷冇病,小弟會盡全力完成企架勒,....