香港長跑網  - 長跑長友

樓主: 西環伏特加

衝擊 2011 全馬,...

升級   13.33%

該用戶從未簽到

伏兄, 2011渣馬定左目標未?

升級   70.33%

該用戶從未簽到

馬神兄,....呢邊有上斜落斜,....要上番力,先敢過tko 呀,....哈哈

升級   70.33%

該用戶從未簽到

原帖由 大B 於 2010-9-11 22:37 發表
伏兄, 2011渣馬定左目標未?

大b 兄,....2011 渣馬都未定架,.....只希望完成唔受傷同埋快過10 年咁啦,....你呢,...????

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 西環伏特加 於 16-9-2010 15:23 發表

馬神兄,....呢邊有上斜落斜,....要上番力,先敢過tko 呀,....哈哈

好呀, 希望遲d 係tko 可以同你再跑過

升級   70.33%

該用戶從未簽到

原帖由 馬神 於 2010-9-16 20:40 發表

好呀, 希望遲d 係tko 可以同你再跑過
d
好,....如無意外,應該下個月倒啦,好期待再過黎tko 偷野(偷師)呀,....

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 西環伏特加 於 16-9-2010 21:27 發表
d
好,....如無意外,應該下個月倒啦,好期待再過黎tko 偷野(偷師)呀,....

哈哈, 宜家tko 好多人呀, 特訓最開心, 杯上杯落

升級   70.33%

該用戶從未簽到

原帖由 馬神 於 2010-9-16 22:16 發表

哈哈, 宜家tko 好多人呀, 特訓最開心, 杯上杯落

係,.....咁咪特訓先係主菜,....我好易暈架,......

升級   70.33%

該用戶從未簽到

今日係沙田走左轉,....由成門河網球場開始慢跑,...跑跑下跑到去馬安山海濱公園然後拆反,.....全程10令k ,....跑左1'45"左右,....水上活動後第一課正式操練,...慢慢跑,...等對腳快搵番d 記憶,.....哈哈

升級   70.33%

該用戶從未簽到

尋晚係佐敦谷拉根兼熱身,......跟手就走轉至鄭植芝,....拆反,...1'05"......
沿途輕鬆咁跑,...臨尾至走一段快dd嘅,....感覺ok,....

升級   70.33%

該用戶從未簽到

今晚係跑步機跑左"1粒鐘",......

升級   70.33%

該用戶從未簽到

尋晚落左去斧山沖圈,.....12組,...800m,...,每組6分鐘連休,...
1,...3'55"
2,...3'50"
3,...3'48"
4,...3'45"
5,...3'45"
6,...3'40"
7,...3'40"
8,...3'42"
9,...3'45"
10,...3'35"
11,...3'35"
12,....3'38"

升級   100%

奮鬥
  • 簽到天數: 21 天

原帖由 西環伏特加 於 2010-10-19 14:03 發表
    尋晚落左去斧山沖圈,.....12組,...800m,...,每組6分鐘連休,...
    1,...3'55"
    2,...3'50"
    3,...3'48"
    4,...3'45"
    5,...3'45"
    6,...3'40"
    7,...3'40"
    8,...3'42"
    9,...3'45"
    10,...3'35"
    11,...3'35"
    12,... ...

西環伏特加 ching, 我響你後面食晒你d塵la, 加油~

升級   70.33%

該用戶從未簽到

原帖由 Tarry 於 2010-10-19 23:30 發表

西環伏特加 ching, 我響你後面食晒你d塵la, 加油~

邊處係呢,...tarry ctse ,...你笑人嘅,....哈哈

升級   70.33%

該用戶從未簽到

尋晚係沙田走左轉,...由網球場出發,..沿城門河向大圍方向,..拆反,....直入馬安山,....再上梅子林頂,....
    然後拆反網球場,.....10令k,....1'23",....跑到城門河 last 一段跟左位快腳嘅哥哥仔一段,.....爽呀,....

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 西環伏特加 於 19-10-2010 14:03 發表
    1,...3'55"
    2,...3'50"
    3,...3'48"
    4,...3'45"
    5,...3'45"
    6,...3'40"
    7,...3'40"
    8,...3'42"
    9,...3'45"
    10,...3'35"
    11,...3'35"
    12,... ...

伏特加吧原來都有落斧山操, 斧山個d 個個都係勁人.... 加油呀

升級   70.33%

該用戶從未簽到

原帖由 馬神 於 2010-10-23 01:00 發表

伏特加吧原來都有落斧山操, 斧山個d 個個都係勁人.... 加油呀

馬神師兄,...就係知斧山多勁人,....咪落去偷下師咁啦,...

升級   100%

奮鬥

原帖由 西環伏特加 於 2010-10-22 13:45 發表
    尋晚係沙田走左轉,...由網球場出發,..沿城門河向大圍方向,..拆反,....直入馬安山,....再上梅子林頂,....
    然後拆反網球場,.....10令k,....1'23",....跑到城門河 last 一段跟左位快腳嘅哥哥仔一段,.....爽呀,.. ...

伏特加, 嘩, 唔好厄秤wor, 保守估計收近18-20k,

網球場出發-食梅- 網球場出發14k
    網球場出發,..沿城門河向大圍方向..拆反 3-4k
    ,....直入馬安山6-7k
    加油~
    渣馬後沖番個靚涼, 飲番杯靚茶,終點等

升級   70.33%

該用戶從未簽到

原帖由 Tarry 於 2010-10-25 13:40 發表

伏特加, 嘩, 唔好厄秤wor, 保守估計收近18-20k,

網球場出發-食梅- 網球場出發14k
    網球場出發,..沿城門河向大圍方向..拆反 3-4k
    ,....直入馬安山6-7k
    加油~
    渣馬後沖番個靚涼, 飲番杯靚茶,終點等hjokkjlk ...

tarry ctse,....小弟可能跑到傻左,....原本爽直入馬安山,...但去到梅子林,...就沖左上去,....冇入馬安山就折反,.....
    諗諗下,....下次就跑埋入去先,....

升級   100%

奮鬥

原帖由 西環伏特加 於 2010-10-25 23:04 發表

tarry ctse,....小弟可能跑到傻左,....原本爽直入馬安山,...但去到梅子林,...就沖左上去,....冇入馬安山就折反,.....
    諗諗下,....下次就跑埋入去先,....

加油ar~

升級   70.33%

該用戶從未簽到

今晚短短地走左轉順利至鄭植芝,....折反,...1粒鍾,....感覺到可以再跑長d,....