香港長跑網  - 長跑長友

樓主: 西環伏特加
打印 上一主題 下一主題

衝擊 2011 全馬,...

升級   70.33%

該用戶從未簽到

升級   70.33%

該用戶從未簽到

哎呀,.....原來咁耐未update 個blog 添,....原因係,....停左跑幾個星期,.....點算好,....???
曾經諗過想唔跑出年個渣馬,....諗諗下,....都係跑埋先,....目標就係至在完成,同埋唔受傷,....!!!
其實呢10 令日都開始跑番,....有沖圈,....同埋跑d 短途,....
近來就係公司附近加操,....中午1 粒鐘,....晚上1 粒鐘,....操得幾多得幾多啦,.....

升級   70.33%

該用戶從未簽到

哎呀,....數數手指,...原來仲有10 日就馬拉松勒,.....記得呢個幾月只係係公司付近公園係咁跑,......
今年嘅部署就係冇長課,....冇人倍,...冇長距離,....只係每3日就跑2個令鍾,...跑到腳攰,就收工,.....
所以,...今年揸打嘅目標係唔受傷,....唔上車,....同埋完成,....便開心勒,....

升級   70.33%

該用戶從未簽到

2011 年2月20日嘅渣打馬拉松,小弟跑完覺得好鬼正,...總名次:2828....
10k:1'03....21k:2'07"....30k:3'12".....全程42k:4'38"....比起舊年快左約20分鐘,....
對於冇長課,....操練不足,....跑完又冇受傷嘅我黎講,....已經好滿足勒,....