香港長跑網  - 長跑長友

樓主: 西環伏特加
打印 上一主題 下一主題

衝擊 2011 全馬,...

升級   70.33%

該用戶從未簽到

日期:4.2.2010
地點:順利邨-順天邨......
時間:1830-1930...
自從拗柴後足足休息左成個星期,....尋日覺得對腳冇咁痛,試下慢跑,.....測試下對腳有咩反應,......
只係沿順利邨同順天邨咁跑下,...起初唔敢跑咁快,...只係慢跑,....就咁跑左1 個10 k 嘅時間(1 粒鍾)左右,...希望可以快d 復原啦,....

升級   73.33%

該用戶從未簽到

ching 祝早日康復
711MF 該用戶已被刪除

升級   70.33%

該用戶從未簽到

升級   70.33%

該用戶從未簽到

原帖由 711MF 於 2010-2-15 20:08 發表
...新年快樂...恭喜發財...

係嘅,.....多謝,....仲要身體健康,唔受傷,...先可以長跑長有呀,....

升級   70.33%

該用戶從未簽到

日期:17.02.10
時間:1945-2100
地點:順利邨-科大,.....
天氣:冷,......9度....
尋晚係順利邨起跑,慢慢跑,....跑得好舒服,..諗字渣打就用呢個戰術,."留前鬥後",....
跑到科大折反,....全程1'15"左右,......抝柴嘅位置,已經冇咁痛,.....有番d 信心勒,.....哈哈

升級   0%

該用戶從未簽到

CHING 加油AR ∼∼
我都傷左 。希望吾好影響渣打果日時間喇

升級   100%

慵懶
  • 簽到天數: 9 天

ching 加油努力, 全馬跑得幾多得幾多

升級   70.33%

該用戶從未簽到

原帖由 快活人 於 2010-2-18 16:25 發表
    CHING 加油AR ∼∼
    我都傷左" />" /> 。希望吾好影響渣打果日時間喇" />" />

哎呀,....冇咩事呀,....真係要處理好d 傷先呀,.....
    但你操得足,....我對你有信心呀,....大家都加油,.....

升級   70.33%

該用戶從未簽到

原帖由 laputa99 於 2010-2-18 17:16 發表
    ching 加油努力, 全馬跑得幾多得幾多

係嘅,....我都係咁諗,...
    大家都要努力呀,.....

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 西環伏特加 於 2010-2-18 18:18 發表

哎呀,....冇咩事呀,....真係要處理好d 傷先呀,.....
    但你操得足,....我對你有信心呀,....大家都加油,.....

希望喇∼∼
    你今星期吾好跑太多喇。

升級   70.33%

該用戶從未簽到

原帖由 快活人 於 2010-2-18 20:55 發表

希望喇∼∼" />" />
    你今星期吾好跑太多喇。" />" />

係嘅,...係咁意跑下,.....算勒,....要留番d 力,....同隻"馬"c 過呀,....哈哈

升級   70.33%

該用戶從未簽到

18.02.10....
    今晚係跑步機上跑左1 粒鐘,.....慢跑,...好舒服,.....志在鬆下,...!!!

升級   70.33%

該用戶從未簽到

日期:22.02.10
    地點:斧山道運動場(沖圈)
    時間:1930-2000
    天氣:18度,....微風....
    果晚同bat bat ,活活(6 組)一齊沖圈,....10 組5分鐘 1k ,....休1 分鐘....作為"老渣"最後一課,...
    果晚沖圈,真係好鬼正,...跟字bat bat 一齊沖,....企快我又快,....企慢我又慢,....

升級   70.33%

該用戶從未簽到

日期:25.02.10
    地點:順利邨-科大
    時間:1845-2010
    天氣:24度.....
    今晚係備戰老渣前最後一課,...感覺良好,....決定彩用留前,....哈哈

升級   70.33%

該用戶從未簽到

今日係決戰老渣嘅大日子,..對於操得少,..冇長課嘅小弟,...再加上天氣熱,濕度又高,....都知道會辛苦架勒,.....所以都會慢跑黎對付"企"......
    頭10k....1'03",...OK 喎,...20K...2'08"都ok 喎,....仲好舒服添,...跟字同自己講,keep 字呢個速度反去就正勒,....但呢個時候,....亦係最咁嘅10k.....因為去到26k 左右,...開始爆爆地, ....心知不妙,....去到30k,...3'16".....已經keep 唔到頭20 k 嘅速度,呢個時候,同自己講,慢跑都唔可以行,...但去到34k,....跟字撞埋'床'添,.....幣, .....爽唔行,但對腳已經唔受控制勒,....結果都要行左一陳,...過左西隧仲有幾k,....捱埋企,...結果4'56"左右.......
    因為小弟對於呢個全馬,....第1,...唔受傷,....第2,...唔上巴士,...第3,...5 粒鍾內,.....都叫做pb 架勒,....哈哈
    最開心同興奮,就係去到last 1 k ,....聽到長跑網d ching ctse 嘅呼叫聲同打氣聲,....真係好high,....
    呢個亦係一種動力,.....哈哈

升級   100%

該用戶從未簽到

弓起伏兄pb....

升級   0%

該用戶從未簽到

恭喜伏兄攪掂隻馬

升級   56.2%

該用戶從未簽到

伏兄好野~~  下年來唔來呀?

升級   0%

該用戶從未簽到

恭喜恭喜~