香港長跑網  - 長跑長友

樓主: 西環伏特加

衝擊 2011 全馬,...

升級   70.33%

該用戶從未簽到

多謝晒cat cat ,菲菲同大圍兄,.... .....
能夠跑得晒都幾神奇架,......但就真係好開心,......
bat bat,....今年跑得咁開心,...但出年,...都爽諗下先,.....哈哈

升級   73.33%

該用戶從未簽到

西伏兄, 4'56" 好好喇, 恭喜!!
小弟跑半馬都要2:32 呀

升級   70.33%

該用戶從未簽到

偉ching,....多謝,.....
出年定下目標同加緊操練,....好時間自然,手到拿來,......加油呀,....

升級   70.33%

該用戶從未簽到

尋日因為工作關係,去左pfl 反工,....到放食飯時,两位拍檔話出去跑步,....問我跑唔跑,.....????
諗左一陳,....原本全面停跑嘅我,(諗字10 月先復操,因為家陳玩緊水上活動),...我問跑幾多k,....師兄話由pfl 跑上山頂回來,...約8k,...就係咁,....跟字師兄跑,...全程跑左55 分鐘左右,...跑起黎都ok 喎,....只係上斜有些吃力,..... ....正正正,....

升級   70.33%

該用戶從未簽到

尋日中午12:00係pfl 到沙灣徑走左一轉,...好曬,...好熱,.
約8 k左右,....54" 左右.....

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 西環伏特加 於 2010-8-11 15:31 發表
尋日中午12:00係pfl 到沙灣徑走左一轉,...好曬,...好熱,.

你真係去操跑wor ~~~~~加油ar

升級   70.33%

該用戶從未簽到

原帖由 快活人 於 2010-8-11 16:58 發表

你真係去操跑wor ~~~~~加油ar " />" />" />" />" />jhk

係呀,.....慢慢慢慢咁跑下先,.....唔係第日落黎tko 跑,...連塵都食唔到咁點算呀,....哈哈

升級   100%

奮鬥
  • 簽到天數: 21 天

原帖由 西環伏特加 於 2010-8-11 21:13 發表

係呀,.....慢慢慢慢咁跑下先,.....唔係第日落黎tko 跑,...連塵都食唔到咁點算呀,....哈哈

西環伏特加 ching,好耐無見, mud你唔係住西環ga咩, 點解黎咗黎地頭跑ga, 加油~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 Tarry 於 2010-8-12 13:45 發表

西環伏特加 ching,好耐無見, mud你唔係住西環ga咩, 點解黎咗黎地頭跑ga, 加油~" />" />  

TARRY ~~佢係西環做野 . 但住係順利果邊KA ...........

升級   100%

奮鬥

原帖由 快活人 於 2010-8-12 13:58 發表

TARRY ~~佢係西環做野 . 但住係順利果邊KA ...........

Oh I See,

升級   100%

奮鬥

原帖由 西環伏特加 於 2010-8-11 15:31 發表

嘩! 中午wor, 犀利咁熱都可以跑到54"

升級   70.33%

該用戶從未簽到

原帖由 Tarry 於 2010-8-12 14:02 發表

嘩! 中午wor, 犀利咁熱都可以跑到54"" />" />  

係好慢好慢咁跑下,....真係好熱,...好熱,...

升級   70.33%

該用戶從未簽到

原帖由 快活人 於 2010-8-12 13:58 發表

練跑就係tko,....哈哈

升級   100%

奮鬥

原帖由 西環伏特加 於 2010-8-13 23:42 發表

練跑就係tko,....哈哈

西環伏特加 , 加油ar~, 有時間入去我個blog坐下ar

升級   70.33%

該用戶從未簽到

原帖由 Tarry 於 2010-8-14 15:37 發表

西環伏特加 , 加油ar~, 有時間入去我個blog坐下ar" />" />  

woo,....一定冇問題啦,....

升級   70.33%

該用戶從未簽到

尋日中午係沙田走左轉,....8 k 左右,...雖然唔係好曬,...但都好鬼熱,....但跑起黎冇上星期果轉咁爽,....

升級   100%

奮鬥

原帖由 西環伏特加 於 2010-8-17 15:55 發表
    尋日中午係沙田走左轉,....8 k 左右,...雖然唔係好曬,...但都好鬼熱,....但跑起黎冇上星期果轉咁爽,....

西環伏特加, 犀利, 我諗你係用另類既方法操體能, 如果係我既話一定會係咁樣 , 加油ar,  

升級   70.33%

該用戶從未簽到

原帖由 Tarry 於 2010-8-17 17:10 發表

西環伏特加, 犀利, 我諗你係用另類既方法操體能, 如果係我既話一定會係咁樣 , 加油ar,   

哈哈,...tarry ctse 真係識講笑,....
    其實係係中午食lunch 時,....係咁意走下,...當出身汗咁咋,...

升級   70.33%

該用戶從未簽到

尋晚係佐敦谷熱下身同拉下根,....跟手就跑左一轉鄭植芝回來,....慢慢跑,....好輕鬆咁跑,....一粒鍾左右,.....

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 西環伏特加 於 10-9-2010 21:50 發表
    尋晚係佐敦谷熱下身同拉下根,....跟手就跑左一轉鄭植芝回來,....慢慢跑,....好輕鬆咁跑,....一粒鍾左右,.....

伏特加兄, 好耐冇見, 你宜家改左係個頭跑呀? 唔見你入tko跑

輕鬆咁跑, 勁呀 !!