香港長跑網  - 長跑長友

返回列表 發新帖
樓主: 呀芷
打印 上一主題 下一主題

新人報到~

升級   0%

該用戶從未簽到

紙巾cmui,記得講俾我地知你music festival 的成績喎...
爸爸"拉"你多幾次參與我地的活動,有朝一日可能你會愛上跑步呢... ^^

升級   13.68%

該用戶從未簽到

music festival...
個評判俾分有問題...
各位唱過choir既ching ctse...
最高分最多都唔會點過九十...
但我地比賽個冠軍竟然九十九分....
評判絕對有問題,跟本冇可能會九十九
我地85...頗正常的分數...
都幾好呀~
我地全個choir都一致認為評判有問題
第一:99分
第二:97分
第三:96分
各位唱過choir的話...
都知冇可能...
或者我打個比喻..
個分數應該同係學校作文既分數差唔多...
八十幾已經好好...冇可能會去到九十...
ching ctse有咩睇法?
雖然我地個分數唔係好差...但係唔份氣第一個分數咁離譜....
music festival報導完畢

升級   0%

該用戶從未簽到

子巾cmui,
Sorry ar! Miss your post, 唔好意思, 咁遲至歡迎你. Anyway, Welcome to longrun.hk!

P.S. Thanks for your photos on 2.15