香港長跑網  - 長跑長友

我的馬拉松 2009

關閉 [複製鏈接]

升級   52.4%

該用戶從未簽到

我在這論壇算是新人,今屆成積也不太好。剛寫完了今屆馬拉松的 Blog, 其中有些相片轉載了論壇中師兄們的一些相片。請多多指教。
http://hk.myblog.yahoo.com/dannylun8488/

升級   58.67%

該用戶從未簽到

拜訪了 your blog,
c hing 你用腳衝過終點 , 你是勝利者
Add oil 你

升級   38.35%

慵懶
  • 簽到天數: 24 天

師兄,篇文好精彩!多謝分享

升級   93.4%

該用戶從未簽到

很不錯的跑馬記, 不是要跑3:xx才能感受跑馬之樂的,如Danny的記述, 便真把馬拉松的精彩表現出來.

升級   58.95%

該用戶從未簽到

C兄啤酒與肥牛哈哈.啤酒是小弟的POWER GEL晚晚都食幾包馬拉松同火煱一定要慢慢來.哈哈哈

升級   52.4%

該用戶從未簽到

火鍋?上個星期就去咗九龍城兩次啦... 我冇得救㗎啦... 

升級   58.95%

該用戶從未簽到

回復 6# 的帖子

馬後一定要補一補哈哈哈正呀

升級   48.67%

該用戶從未簽到

回復 1# 的帖子

很詳盡! 我諗如果要我寫今年10k記我都係會潦幾句算...
    十分精彩,c'hing篇文搞到我好想試下馬拉松添   (可惜我3年後先玩得, 最多都係出年玩住半馬先)

升級   0%

該用戶從未簽到

C兄...
    可能講出好多跑友心底話...
    作為一介凡夫俗子,我又如何可能去抗拒冰凍啤酒的風騷魅惑,與及手切肥牛的萬種風情呢?

升級   100%

奮鬥
  • 簽到天數: 92 天

原帖由 Parco 於 2009-2-16 21:28 發表
    C兄...
    可能講出好多跑友心底話...

作為一介凡夫俗子, 我又如何可能去抗拒冰凍啤酒的風騷魅惑,與及手切肥牛的萬種風情呢?

哈哈

升級   97%

該用戶從未簽到

ching,篇blog寫得相當寫實,正正寫出小第在28k的情況,更寫出小弟心聲:凡夫俗子,美食當前,焉能不心動,不貪吃?

升級   52.4%

該用戶從未簽到

多謝大家捧場。其實有時想想,我們這群貪吃又要跑步的傢伙是否才是最有勇氣的呢?
    這不是叫「偏向虎山行」嗎?

升級   37.89%

該用戶從未簽到

Danny師兄..多謝分享..
    小弟仲未有能力去挑戰全馬住...玩緊半隻馬ja...

其實大部份每個去跑全馬的人都是有勇氣的...
    受傷不行要有勇氣去放棄...跑不到要有勇氣去搭巴士(面子問題)...跑到的更要付出很大的勇氣去挑戰自己..所以恭喜師兄完全賽事..

升級   2.11%

該用戶從未簽到

多謝分享
    讀完樓主的文章, 好像自己親身經歷左一次馬拉松一樣
    我今次只是完成了半馬賽事, 已經累得要死
    完成全馬的夢想, 不知能否達成

升級   48%

該用戶從未簽到

多謝分享,好精采啊.

升級   28.42%

該用戶從未簽到

多謝師兄分享.

同意師兄所講.....美食當前...點忍到口...
    食左先算

升級   52.4%

該用戶從未簽到

原帖由 YuenChan 於 2009-2-17 00:49 發表

練多D一定得既, 我咁肥都死到去終點啦...

升級   0%

該用戶從未簽到

食真係好難忍, 美食當前, 無得食好辛苦的...
    ching 的跑步記真係寫得好精采, 小弟想寫番個咁上下既十公里遊記都寫唔到...

升級   24.21%

該用戶從未簽到

原帖由 YuenChan 於 2009-2-17 00:49 發表
    多謝分享
    讀完樓主的文章, 好像自己親身經歷左一次馬拉松一樣
    我今次只是完成了半馬賽事, 已經累得要死

When I finished my first half marathon, also very very tire and not sure can go for full marathon. Try focus on your training plan, anyone can finish a full marathon.  I have finished 4 full marathon already.  
    Yes, you can!

升級   78.95%

該用戶從未簽到

很動人的文章~
    繼續努力吧!