香港長跑網  - 長跑長友

樓主: Tarry

Tarry跑步日誌~分享

升級   70.33%

該用戶從未簽到

恭喜Tarry ctse,開blog大吉, ...
至緊要身體健康,就可以長跑長有,...!!!

升級   100%

奮鬥
  • 簽到天數: 21 天

ee, 妳隻腳好番D未呀, 大家都好關心妳, 希望妳耐心養傷, 我哋下次一齊打羽毛球, 下齊跑步Y, 長跑長友嘛
    Tarry

升級   100%

奮鬥

214荃西-青龍頭豪景花園

214荃西-青龍頭豪景花園
    19:47-20:35 荃灣海濱-青龍頭豪景花園 8k  48"
    20:35-21:32 青龍頭豪景花園-荃灣海濱 8k  57"  (來回16k)
    今日好認真的跑, BatBat在回程時, 對我跑姿給了寶貴意見, 希望自己盡力去克服和改善, 另外今日一行16人一起跑, 好熱鬧, 約20:00一齊起食飯.
    風景指數
    空氣指數
    開心指數
    安全指數
    Tarry

升級   20.35%

該用戶從未簽到

我去好像是:46min
    回去:33min

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   97.05%

該用戶從未簽到

恭喜Tarry ctse, 開blog大吉 !

妳好有毅力 ,很多約跑都有妳份 , 屯門約跑妳都參加了兩次了 ,
    比心機啊 ! 我地支持妳 !

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 pwong5618 於 2009-2-18 10:01 發表

妳好有毅力 ,很多約跑都有妳份 , 屯門約跑妳都參加了兩次了 ,

Tarry師姐,來埋呢次就三次啦..
    2.20網友約跑 - 慢遊夜賞青公: 荃西>>屯鄧(20.5k)

升級   100%

奮鬥

原帖由 亞平 於 2009-2-18 17:28 發表

Tarry師姐,來埋呢次就三次啦..
    2.20網友約跑 - 慢遊夜賞青公: 荃西>>屯鄧(20.5k)

平師兄, 多謝鼓勵 , 我都想參加, 但放工趕黎, 最快都要7:15, 唔想阻你哋出發啦, 你哋跑得開心D啦, 我唔會放棄既, 日後如果有屯門特訓, 請通知一聲, 我想參加. 長跑長友, haha
    Tarry

升級   100%

奮鬥

原帖由 pwong5618 於 2009-2-18 10:01 發表

Wong sir, 多謝鼓勵 , 諗住跑完半馬, 同你講聲多謝, 因你响跑渣打前, 有一篇文章, 叫我哋留意點樣跑, 用點樣態度跑, 由其點樣跑西隧出口, 同埋點樣林士街天橋, 好詳盡, 我仲未得你同意copy咗去SSP小隊, 好對唔住 , 但佢哋都話好岩用呀, 謝謝. 請問下次屯門有特訓可唔可以參加呀, 仲請Wong sir多多指教.
    Tarry

升級   100%

奮鬥

原帖由 cc 於 2009-2-18 09:10 發表

8k 48 mins都好快喎~" />" />tarry努力丫~" />" />

cc, 多謝晒, 幾時一齊再跑過呀, 好期待wor

升級   100%

奮鬥

原帖由 小華是也! 於 2009-2-18 01:29 發表
    我去好像是:46min
    回去:33min
    " />" />

華華, 你有無睇錯錶呀, 無理由你46mins  架wor, 唔通係我睇錯時間?

升級   20.35%

該用戶從未簽到

原帖由 Tarry 於 2009-2-19 13:51 發表

華華, 你有無睇錯錶呀, 無理由你46mins  架wor, 唔通係我睇錯時間?

吾知呢··其實我都系古古下!^^哈哈
    加油哦

升級   100%

奮鬥

221荃西-青龍頭豪景花園

路線:
    a. 荃灣海濱 --> 深井 6k (來回12k)
    b. 荃灣海濱 --> 青龍頭豪景花園 8k (來回16k)
    c. 荃灣海濱 --> 小欖第一個回處 10.5k (來回22k)
    d. 荃灣海濱 --> 黃金海岸 14k (來回 28k)

尋晚自己去食咗b餐+甜品
    熱身後19:36-20:29  去程 53" 8K
              20:29-21:23 回程 54" 8K
              提腿 + 擺手練習 50次 x 6 約15mins
    獎賞 : 1瓶鮮奶 + 1個饅頭  haha
    Tarry

升級   0%

難過
  • 簽到天數: 1 天

好勤力啊!
    一個人食b餐, 獨食!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 Tarry 於 2009-2-22 20:30 發表
    路線:
    b. 荃灣海濱 --> 青龍頭豪景花園 8k (來回16k)
    c. 荃灣海濱 --> 小欖第一個回處 10.5k (來回22k)

尋晚自己去食咗 ...

TARRY 你真勤力. 幾時再約出來跑埋壁屋後段呀...

升級   100%

奮鬥

原帖由 快活人 於 2009-2-22 22:39 發表

TARRY 你真勤力. 幾時再約出來跑埋壁屋後段呀...

活活, 多謝妳晒日提醒我就真, 其實我點算勤力, 只不過唔想晒日跑包尾要師兄, 師姐等嘛, 可能3,4月開始逢星期二,四都唔跑得啦, 好擔心, 同唔到你哋跑, 自己就會偷懶, 因為逢星期二,四先跑得, 妳尼個星期四跑唔跑得呀, 我想問尼條路一個人跑會唔會好靜呀, 我想第二日自己星期六跑wor.

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 Tarry 於 2009-2-22 22:54 發表

活活, 多謝妳晒日提醒我就真, 其實我點算勤力, 只不過唔想晒日跑包尾要師兄, 師姐等嘛, 可能3,4月開始逢星期二,四都唔跑得啦, 好擔心, 同唔到你哋跑, 自己就會偷懶, 因為逢星期二,四先跑得, 妳尼個星期四跑唔 ...

邊有等者....大家一齊跑不知幾開心...
    跑步時間可遷就架MA... 我3月中2,5要去操船都吾可要跑D 兩日....
    今星期三跑KLN BAY 你來不來?
    你吾好自已跑果到喇. 3月頭搵日我陪你跑喇.好吾好?

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 快活人 於 2009-2-22 23:25 發表

跑步時間可遷就架MA... 我3月中2,5要去操船都吾可要跑D 兩日....
    你吾好自已跑果到喇. 3月頭搵日我陪你跑喇.好吾好?04318h ...

hoho....預唔預我架?

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 Tarry 於 2009-2-22 20:30 發表
    路線:

尋晚自己去食咗 ...

TARTAR, 我同一日早上跑咗a......最衰我下午黃昏時段唔得閒, 下次再一齊 跑過

升級   100%

奮鬥

原帖由 快活人 於 2009-2-22 23:25 發表

你吾好自已跑果到喇. 3月頭搵日我陪你跑喇.好吾好?04318h ...

活活, 我逢星期三, 五都唔得架, 只不過有時偷雞咋, 另外可能下個月開始星期二,四都唔得tim , 妳聽日食唔食梅呀.
    我依家搵路線, 睇吓邊D路唔係咁靜, 自己星期六跑啦