香港長跑網  - 長跑長友

樓主: Tarry
打印 上一主題 下一主題

Tarry跑步日誌~分享

升級   0%

難過
  • 簽到天數: 1 天

原帖由 Tarry 於 2009-3-23 13:45 發表
    叮叮噹, 多謝妳幫我哋沿途帶路, 影相呀, 多謝妳一直既勵勉, 有妳支持, 我更堅持, 跑步可以使建立彼此建立, 感謝 主!, 我想俾掌聲妳呀.
    NC, 我資質差, 所以人哋付出3分, 我知自己事就要付出7 ...

唔洗客氣, 我只是回程出左南生圍同Ken對調, 踩單車先可以帶路, 近距離同大家打氣, 我都好開心架! 跑步如人生, 有伴一齊跑, 更可以建立自己造就他人. 感恩 .

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 Tarry 於 2009-3-22 21:12 發表
    報告南生圍長課20.20K
    出發16:30
    去程1:10"48〈跑錯路來回約400m〉
    休息及影相約30分鐘
    回程1:15"16
    多謝各位帶路, 影相同埋補給既ching / ctse,
    開心指數

tartar:
    星期六見妳跑完返來變到成隻"死狗"咁,我估妳回程一定跑得好辛苦,可以堅持完成全程真係要拍下手掌先得。

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 叮叮噹 於 2009-3-23 13:55 發表

唔洗客氣, 我只是回程出左南生圍同Ken對調, 踩單車先可以帶路, 近距離同大家打氣, 我都好開心架! 跑步如人生, 有伴一齊跑, 更可以建立自己造就他人. 感恩 .

Totally agree ar~~~
    TarTar加油呀, 叮叮噹都加油呀......
    今次偷雞只跑半程, 下次我都一定要跑完全程

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 Tarry 於 2009-3-23 13:33 發表

平師兄, 唔好意思南生圍終點, 匆忙打咗一個招呼, 無再分享吓你跑步既心得tim, 唔好意思, 你講得D都無錯, 我係好辛苦, 好辛苦, 但係見到咁多人都堅持跑, 又有各人沿途帶路, 影相, 補給佢哋我更好 ...

我都想俾掌聲果D跑得好辛苦,但仍然咬緊牙關堅持落去既所有跑手們.並向他她們致敬.

升級   100%

奮鬥
  • 簽到天數: 21 天

原帖由 亞平 於 2009-3-23 15:51 發表

我都想俾掌聲果D跑得好辛苦,但仍然咬緊牙關堅持落去既所有跑手們.並向他她們致敬.

平師兄, 其中一個咪係我攞, 樂意接受你既掌聲 , 原來跑得咁辛苦無靴聲, 仲有勉勵既掌聲同激勵既說話wor, 咁跑得辛苦都值得啦. 哈哈.

升級   100%

奮鬥

原帖由 大圍新跑手 於 2009-3-23 14:19 發表

tartar:
    星期六見妳跑完返來變到成隻"死狗"咁,我估妳回程一定跑得好辛苦,可以堅持完成全程真係要拍下手掌先得。

圍圍, 我無坐車wor, 我真係好辛苦呀 , 咁其實全部健兒都完成全程, 佢哋都有掌聲, wow

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 Tarry 於 2009-3-23 23:32 發表

平師兄, 其中一個咪係我攞" />" />, 樂意接受你既掌聲 , 原來跑得咁辛苦無靴聲, 仲有勉勵既掌聲同激勵既說話wor, 咁跑得辛苦都值得啦. 哈哈." />" />

跑得越辛苦,事後越快樂!唔知師姐有冇同感?

升級   0%

開心
  • 簽到天數: 34 天

原帖由 Tarry 於 23-3-2009 13:49 發表

CatCat, 我唔係利害, 係唔自量啫
    Tarry, 唔好甘講啦,其實我覺得你正係有跑長跑既勇於面對挑戰和永不放棄既精神。唔怕辛苦勇於面對挑戰都是人生必須的態度,我們喜歡長跑運動的人都要在人生及跑道上一齊學習這功課,願主賜福與你。

升級   100%

奮鬥

0324荃西A餐

尋晚約咗SSP既3朵金花, 菲菲, VV BonBon
    菲菲帶我哋神巧3或熱身, 超好玩. 20:00出發.
    開始同VV拍住跑, 跑跑下, 都唔見咗佢, 硬係啦邊跑邊聽歌, 我就無傾無講,1個人越跑越快, 去到7仔, 無幾耐見到VV啦, 買完野飲, 00出現, 無耐菲菲同BonBon都跑到黎啦, 飲完野, 話咁快回程啦. 落雨呀, 跑快D啦
    去程43:58 6K
    回程45:16 6K
    獎賞: 一頓好開心既晚餐, 仲影埋相tim, 多謝尋晚既金花 + 00男子組代表, 哈哈.

升級   100%

奮鬥

0328SSP

今晚同BonBon約跑SSP
    熱身400m x 3
    800m + 400m x 6sets
    800m + 400m 8"03
    800m + 400m 8"26
    800m + 400m 8"12
    800m + 400m 7"48
    800m + 400m 7"38
    800m + 400m 8"38
    cool down 400m x 3
    獎賞: 兩碗餃子 + 涼拌青瓜/西芹, 同BonBon一齊分享, wow 好滿足, 為參加全球關燈1小時, 出去跑步攞.
    空氣指數

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 Tarry 於 2009-3-28 23:19 發表
    今晚同BonBon約跑SSP
    熱身400m x 3
    800m + 400m x 6sets
    800m + 400m 8"03
    800m + 400m 8"26
    800m + 400m 8"12
    800m + 400m 7"48
    800m + 400m 7"38
    800m + 400m 8"38
    cool down 400m x 3
    獎賞: 兩碗餃子 + ...

Tartar好勤力呀, 我都要加加油先啦~~~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 Tarry 於 2009-3-26 00:10 發表
    尋晚約咗SSP既3朵金花, 菲菲, VV BonBon
    菲菲帶我哋神巧3或熱身, 超好玩. 20:00出發.
    開始同VV拍住跑, 跑跑下, 都唔見咗佢, 硬係啦邊跑邊聽歌, 我就無傾無講,1個人越跑越快, 去到 ...

係神腿3式呀, 我都唔知我有冇教錯你哋添~~~

升級   100%

奮鬥

原帖由 ~~菲菲~~
    2009-3-30 16:41 發表
    Tartar
    好勤力呀, 我都要加加油先啦~~~

原帖由 ~~菲菲~~ 於 2009-3-30 16:43 發表
    係神腿3式呀, 我都唔知我有冇教錯你哋添~~~

菲菲, hehe , 多謝支持鼓勵, 星期三都跟唔到你哋練習, 都好唔開心, 無辦法啦, 唔可以為練習放棄事奉架麻, 都有掙扎呀, 我哋大家都要加油, 為明年半馬挑戰組, 預備啦. 另外謝謝修改神腿3式, 仲有幾式wor, 幾時教埋我哋呀, 4月30日荃屯有無報呀.

升級   20.35%

該用戶從未簽到

TARTAR~
    黎緊最近嘰時跑荃西啊?

升級   100%

奮鬥

原帖由 小華是也! 於 2009-3-30 23:20 發表
    TARTAR~
    黎緊最近嘰時跑荃西啊?

華華, 好耐無同你跑啦, 聽晚食梅呀, 食唔食呀, 下星期二荃西呀, 跑唔跑呀, 你唔係星期三, 五練體能咩

升級   20.35%

該用戶從未簽到

原帖由 Tarry 於 2009-3-31 00:24 發表

華華, 好耐無同你跑啦, 聽晚食梅呀, 食唔食呀, 下星期二荃西呀, 跑唔跑呀, 你唔係星期三, 五練體能咩

系呢·
    聽晚我吾去食梅子哦!
    那看看下星期2能不能JOIN你喇^^

升級   100%

奮鬥

0331食梅

今晚有7位熱愛食梅既跑友一齊食, 今晚比較特別因為除咗BonBon + 亮亮, 其他ching都唔係好熟絡, 約19:40出發, 由停雲ching帶頭, 我一於死跟, 真係跟到死呀 , 頭兩K停雲ching未發力, 又或者就住小女子跑, 勉強都跟住跑, 去到相河橋, 車尾燈都睇唔到啦, 後面又無人, 去到食梅果陣又跟唔到前面既停雲ching, 後面BonBon + 亮亮又未到, 好驚wor, 個身又凍wor, 等咗一分鐘, 決定自己一個人跑, 如果唔係凍死架, 一於黎個午夜狂奔去食梅, 呢個經驗都好特別.
    23"03 5K
    13:12一粒梅
    15:05回程
    13:14兩粒梅
    16:11回程
    31"08回程-運動場 5K
    各自散, 無食飯
    獎賞: zero + 蛋糕 wor, 好滿足啦

升級   20.35%

該用戶從未簽到

TARTAR 好勤力呢

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   100%

奮鬥

31032009季度業績報告

自馬拉松後決意開番個Blog,目的俾各ching /ctse睇住我有無偷懶
    整番個季度報告先:
    2月份 56K / 沖圈練習.
    3月份 66K / SSP練習 21K / 長課20.2K / 沖圈練習6K.
    報告完畢, haha