香港長跑網  - 長跑長友

打印 上一主題 下一主題

港島東新手報到

升級   0%

該用戶從未簽到

大家好,小弟Jeff,家住港島東。
今年參加了第二次10公里,時間為1小時8分(龜速)。
希望由現在開始,透過恆常練習提升體質及速度,
過多兩年可以參加半馬,並以參與馬拉松為目標。

希望各位多多指教,長跑長友!
+1 0
上一篇︰馬鞍+渣打祝捷會 By catcat下一篇︰感謝在渣打祝捷會支持HKISS 慈善獎卷 d Ching & Ctse

升級   0%

該用戶從未簽到

hi hi jeff ching

升級   7.15%

開心
  • 簽到天數: 20 天

歡迎! 又多一位跑友加入香港長跑網!

升級   0%

該用戶從未簽到

Hi jeffip ching,
    Welcome! I am also come from HK Island East.

升級   100%

開心
  • 簽到天數: 83 天

jeff ching.長跑長友.

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 jeffip 於 2009-2-16 12:56 發表

希望各位多多指教,長跑長友 ...

Jeffip 師兄,多d去參加下港島區安安師兄佢地約跑或衝圈,對提昇速度耐力都有幫助架..

升級   0%

該用戶從未簽到

welcome welcome

Jeff c hing

多多指教ar

小弟是港島西 hk island man

港島區星期五(2\20)有衝圈

https://www.longrun.hk/forum/vie ... page%3D1&page=1

有時間過來 la!!!

長跑長友 ar

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 jeffip 於 2009-2-16 12:56 發表

希望各位多多指教,長跑長友 ...

歡迎Jeff ching, 我也是港島東人,家在柴灣,多多指教!
    想練兩年才參加半馬?似乎唔夠決心咁喎!如果多
    參加長跑網約跑操練,你自信同體力自然倍增,唔洗等咁多年架。
    今個星期五

參加我地啲約跑啦。

升級   0%

該用戶從未簽到

多謝各位師兄熱烈歡迎,大家好!如果時間許可,一定會參與大家既練習,提升技術。

升級   0%

該用戶從未簽到

歡迎! 歡迎又多一位跑友加入香港長跑網!
    小弟逢週日晨咁早就喺跑馬場蟻速爬,歡迎指教!
    呢個週五可有時間參加港島區約跑活動??
    長跑長友   

升級   34.74%

該用戶從未簽到

歡迎歡迎! 小弟是觀塘友! 長跑長有!

升級   0%

該用戶從未簽到

真可惜,夾唔倒時間,20/2 join唔倒衝圈,要等下次啦!

升級   0%

該用戶從未簽到

歡迎ching , 小弟都係港島東人(柴灣), 今年渣打10k都係同你差唔多成績 (1:07), 下年目標希望可以完成渣打半馬, 一齊加油

升級   0%

奮鬥
  • 簽到天數: 1864 天

[LV.Master]伴壇終老

Jeff,

Welcome to LongRun.hk and I'm also a HKE runner too!

http://hk.myblog.yahoo.com/blurmax

升級   0%

開心
  • 簽到天數: 34 天

回復 1# 的帖子

Jeff ching 歡近你, 我都是新來的, 得閒上女子討論區我個新blog 分亨一下, 大家加油

升級   0%

該用戶從未簽到

各位港島區及其他區既c hing c tse,多謝你地。我上左黎幾日睇下睇下,好開心原來香港真係有好多熱愛跑步既有心人。能夠有呢個討論區交流分享,彼此鼓勵真係一件美事!我自已都好受鼓勵繼續跑落去,唔似得舊年,跑完渣打10公里後就懶足一年。

各位ching ctse大家要努力啊!

升級   0%

該用戶從未簽到

回復 15# 的帖子

好啊!我都為左令自己更有恆心,開左個新blog做記錄。有空請來看看
    https://www.longrun.hk/forum/vie ... &extra=page%3D1

是啊!大家加油喔!