香港長跑網  - 長跑長友

打印 上一主題 下一主題

Ching Ctse 們,注意注意

關閉 [複製鏈接]

升級   20.75%

該用戶從未簽到

http://appledaily.atnext.com/template/apple/art_main.cfm?iss_id=20090215&sec_id=4104&subsec_id=11867&art_id=12208975

【 本 報 訊 】 位 置 偏 僻 的 將 軍 澳 靈 實 醫 院 旁 一 條 行 人 隧 道 昨 中 午 發 生 扑 頭 劫 案 , 三 名 年 輕 賊 人 尾 隨 獨 行 女 子 , 於 隧 道 內 以 雨 傘 扑 頭 搶 劫 手 袋 , 女 事 主 僅 受 輕 傷 自 行 報 警 。 區 議 員 指 該 處 途 人 稀 疏 , 月 前 曾 發 生 偷 渡 客 挖 地 底 電 纜 事 件 , 但 光 天 白 日 行 劫 十 分 猖 狂 , 希 望 警 方 正 視 。  

Ching Ctse 們,注意注意
+1 0
上一篇︰SCM 2009 相片 upload 完畢 -- 全面開放下一篇︰nike跑鞋一問

升級   61.1%

該用戶從未簽到

Ching Ctse 們都咁快, 相信一般小毛賊難以埋身!

跑步時, 注意可疑人物, 尤其是雙眼.

升級   93.33%

該用戶從未簽到

好彩跑將軍澳都係跟逍遙團跑,可以放心好多...
各師兄,姐為了安全起見,要練跑最好join我地的逍遙團一齊跑啦 ...
因為一齊跑十幾人,應唔會有賊仔咁大膽掛...
加上團友當中有不少高大威猛的有型士,打得又嚇得

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 Qoo 於 2009-2-18 09:49 發表
好彩跑將軍澳都係跟逍遙團跑,可以放心好多...
各師兄,姐為了安全起見,要練跑最好join我地的逍遙團一齊跑啦" />" />hiuijhkj ...
因為一齊跑十幾人,應唔會有賊仔咁大膽掛...
加上團友當中有不少高大威猛的有型士,打得又 ...

升級   78.4%

該用戶從未簽到

我跑步都唔會帶啲什麼喺身,我相信啲賊都唔會打我哋主意.當然女孩要小心啲啦. 仲有如果有甚麼不對路,一定要走快啲啦.包保啲賊都跟你唔到!

升級   0%

該用戶從未簽到

我反而驚見狗或野豬多d.......

因為賊仔好難追得到跑開步的人......

升級   0%

該用戶從未簽到

要小心d先得, 不過見你跑步,都唔會有錢在身la,
靚女就可能另有目的,小心小心

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 駿駿駿 於 2009-2-25 12:01 發表
靚女就可能另有目的,小心小心

會唔會有女賊架 ~!~~!!  

升級   0%

該用戶從未簽到

JC ..女賊睇中你地D 男還好.......
如果男睇中男 而又有其他目的就 .....哈哈哈 .